Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boże, co z Aresem zrobilas !? Ale nie do poznania pies ;pp Super mu w obu rzeczach!
A ja być może jutro do W-wy jade, jak zajade z bratem do jakiejś galerii (bo jedziemy po ojca na Okęcie) i będą rogzy to kupie, jak nie to trudno. I wtedy biore 2 półzaciski od taks i mama funduje muscata różowego ;))) I ew. za jaakiś czas rogza sport blue półzacisk. Bo i tak dojdą nowe rogzy czy coś na warszawskiej i białostockiej warszawie

Posted

O Bosh co się stało z Aresa sierścią, myślałam, że to sznaucer:diabloti:
Nie no wygląda super, obroże nie toną w kryzie:loveu:

Po świętach zamawiam komplet BPoZ, jest boski- muszę go mieć:loveu:

Posted

[quote name='BullWest']

BellaLab widzę, że ty masz takiego zaciska L-kę mogłabyś go dla mnie zmierzyć jak jest na maksa zmniejszony, bardzo proszę:razz:

Z moich pomiarów wynika: 28 cm+ 10 cm zacisku.

[quote name='Magda25']BellaLab - Jesteś zadowolona z tej czerwonej obroży ? Masz do niej smycz ?

Smyczy nie mam do tej obroży, a sama obroża mnie okropnie denerwuje... Sama się luzuje na spacerach, pies nie musi nawet za dużo ciągnąć... Po jednym/dwóch wyjściach w niej pies może już spokojnie wyjąc głowę z obroży:shake:

Szelki:

smycze:

i jeszcze taka czarno-biała smycz:

Jak gdzieś znajdę to chce koniecznie kupić jeszcze smycz SurfPup i zastanawiam się nad obrożą odblaskową RD do smyczy...

Posted

Poka poka:loveu:

Słuchajcie ma ktoś Lupinowe krowy? To Moo Cow, czy jakoś tak? Czy mogłby wstawić fotkę na psie? Nie żebym się przekonała do Lupinow, ale koleżanka ma cairna i waha się między Moo Cow, Dolphin Bay i Suzie Q

Posted

Aaa jeszcze mam jedną prośbę, czy mogłby mi ktoś zmierzyć Red Dingo obrożę L-kę? Chodzi mi o minimalną długość.

A Obrożę PoBZ kupię zwykłą na zatrzask, boję się, że jednak zacisk będzie za duży.

Posted

BullWest napisał(a):
Aaa jeszcze mam jedną prośbę, czy mogłby mi ktoś zmierzyć Red Dingo obrożę L-kę? Chodzi mi o minimalną długość.

A Obrożę PoBZ kupię zwykłą na zatrzask, boję się, że jednak zacisk będzie za duży.

u mnie było dokładnie 40cm.

Posted

gops jaka to szer. tych szelek?
Marta cos ty z Aresem zrobiła, jak mogłaś :-O jak pierwszy raz na niego spojrzałam to myślałam, ze znowu masz nowego domownika, dopiero po chwili zauważyłam, że to Aresik :-D ale bardzo łądnie mu w tym komplecie

Posted

Czyli L-ka RD może być na nas dobra skoro ma min. długość 40cm.

Marta_Ares Tzn. wiesz myślałam czy by nie zaryzykować i kupić tej L-ki (na Futrzakowie jest za 33zł ostatnia sztuka właśnie PoBZ), a najwyżej jakby była za duża to by poczekała do czerwca na Rolexa- on ma jakieś 56 w szyi, więc pewnie byłaby dobra, ale dla niego bd wolała 2,5 cm, więc...kupujemy zatrzask i smycz regulowaną.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Bullwest tez mi sie wydaje ze zatrzask będzie lepszy w Twoim przypadku :)

Vege ja mu nic nie zrobilam :P tylko go obciełam

szerokość szelek Gopsa to 3 cm :)

Aha, obcięłaś. A ja już myślałam że kolejnego przytaszczyłaś do domu...:D

Posted

BullWest napisał(a):
Słuchajcie ma ktoś Lupinowe krowy? To Moo Cow, czy jakoś tak? Czy mogłby wstawić fotkę na psie? Nie żebym się przekonała do Lupinow, ale koleżanka ma cairna i waha się między Moo Cow, Dolphin Bay i Suzie Q

Przyłączam się do prośby ; D Jeszcze byłabym ciekawa jak rogzette i turte reef wyglądają na psiakach, więc jakby ktoś mógł wstawić zdjęcia byłabym wdzięczna :)