Migori Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 BellaLab - Jesteś zadowolona z tej czerwonej obroży ? Masz do niej smycz ? Quote
taxelina Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Bede dzis kupowac Roamer Leash Mam nadzieje ze dostana S a jak nie to nad L sie zastanowie. http://www.sklep.for-active.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=0&products_id=44 http://e-pies.com/sklep-dla-psow.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=29&category_id=13 Quote
BullWest Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Lucky muscata niebieskiego!!! Mi się on strasznie podoba, poluję na niego, ale nie mogę go nigdzie znaleźć. Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 nowy komplecik :loveu: :loveu: i z polarem: Quote
Jami Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Haha jaki łysol! :D Ale przynajm,niej te śliczne obróżki mu tak nie toną w tej sierści :) Bardzo mu pasują obydwie obroże ;p Quote
MakeBelieve Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Boże, co z Aresem zrobilas !? Ale nie do poznania pies ;pp Super mu w obu rzeczach! A ja być może jutro do W-wy jade, jak zajade z bratem do jakiejś galerii (bo jedziemy po ojca na Okęcie) i będą rogzy to kupie, jak nie to trudno. I wtedy biore 2 półzaciski od taks i mama funduje muscata różowego ;))) I ew. za jaakiś czas rogza sport blue półzacisk. Bo i tak dojdą nowe rogzy czy coś na warszawskiej i białostockiej warszawie Quote
psikut_zabrze Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Marta_Ares super te obrozi ;] gops- fajne szelki ;] Quote
BullWest Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 O Bosh co się stało z Aresa sierścią, myślałam, że to sznaucer:diabloti: Nie no wygląda super, obroże nie toną w kryzie:loveu: Po świętach zamawiam komplet BPoZ, jest boski- muszę go mieć:loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 w szelkach od tz marty ares :):):):):) na specjalne zamowienie :P sorka ze telefonowa jakosc Quote
Chantell Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 BullWest napisał(a): Po świętach zamawiam komplet BPoZ, jest boski- muszę go mieć:loveu: co to za skrót...? _._ Quote
BellaLab Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='BullWest'] BellaLab widzę, że ty masz takiego zaciska L-kę mogłabyś go dla mnie zmierzyć jak jest na maksa zmniejszony, bardzo proszę:razz: Z moich pomiarów wynika: 28 cm+ 10 cm zacisku. [quote name='Magda25']BellaLab - Jesteś zadowolona z tej czerwonej obroży ? Masz do niej smycz ? Smyczy nie mam do tej obroży, a sama obroża mnie okropnie denerwuje... Sama się luzuje na spacerach, pies nie musi nawet za dużo ciągnąć... Po jednym/dwóch wyjściach w niej pies może już spokojnie wyjąc głowę z obroży:shake: Szelki: smycze: i jeszcze taka czarno-biała smycz: Jak gdzieś znajdę to chce koniecznie kupić jeszcze smycz SurfPup i zastanawiam się nad obrożą odblaskową RD do smyczy... Quote
BullWest Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Chantell napisał(a):co to za skrót...? _._ EEE no miało być PoBZ, czyli Paws on Blue Zebra:loveu: Quote
Chantell Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 BullWest napisał(a):EEE no miało być PoBZ, czyli Paws on Blue Zebra:loveu: aha :D :loveu: mi doszły smyczki od Taks :) Quote
BullWest Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Poka poka:loveu: Słuchajcie ma ktoś Lupinowe krowy? To Moo Cow, czy jakoś tak? Czy mogłby wstawić fotkę na psie? Nie żebym się przekonała do Lupinow, ale koleżanka ma cairna i waha się między Moo Cow, Dolphin Bay i Suzie Q Quote
Chantell Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 BullWest napisał(a):Poka poka:loveu: lenia mam. Jutro pokażę wszystko z czym zalegam, czyli lupine i Taksowe oraz Marty_Ares rzeczy xD _._ Quote
BullWest Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Aaa jeszcze mam jedną prośbę, czy mogłby mi ktoś zmierzyć Red Dingo obrożę L-kę? Chodzi mi o minimalną długość. A Obrożę PoBZ kupię zwykłą na zatrzask, boję się, że jednak zacisk będzie za duży. Quote
Kasia&Rika Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 BullWest napisał(a):Aaa jeszcze mam jedną prośbę, czy mogłby mi ktoś zmierzyć Red Dingo obrożę L-kę? Chodzi mi o minimalną długość. A Obrożę PoBZ kupię zwykłą na zatrzask, boję się, że jednak zacisk będzie za duży. u mnie było dokładnie 40cm. Quote
vege* Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 gops jaka to szer. tych szelek? Marta cos ty z Aresem zrobiła, jak mogłaś :-O jak pierwszy raz na niego spojrzałam to myślałam, ze znowu masz nowego domownika, dopiero po chwili zauważyłam, że to Aresik :-D ale bardzo łądnie mu w tym komplecie Quote
Chantell Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 a czy ktoś nie ma na zbyciu tej obroży z rogza fioletowo/różowo podobnej z nitką odblaskową? tej takiej cudnej? :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Bullwest tez mi sie wydaje ze zatrzask będzie lepszy w Twoim przypadku :) Vege ja mu nic nie zrobilam :P tylko go obciełam szerokość szelek Gopsa to 3 cm :) Quote
BullWest Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Czyli L-ka RD może być na nas dobra skoro ma min. długość 40cm. Marta_Ares Tzn. wiesz myślałam czy by nie zaryzykować i kupić tej L-ki (na Futrzakowie jest za 33zł ostatnia sztuka właśnie PoBZ), a najwyżej jakby była za duża to by poczekała do czerwca na Rolexa- on ma jakieś 56 w szyi, więc pewnie byłaby dobra, ale dla niego bd wolała 2,5 cm, więc...kupujemy zatrzask i smycz regulowaną. Quote
chi23 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Marta_Ares napisał(a):Bullwest tez mi sie wydaje ze zatrzask będzie lepszy w Twoim przypadku :) Vege ja mu nic nie zrobilam :P tylko go obciełam szerokość szelek Gopsa to 3 cm :) Aha, obcięłaś. A ja już myślałam że kolejnego przytaszczyłaś do domu...:D Quote
Cieplutkaa. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 BullWest napisał(a): Słuchajcie ma ktoś Lupinowe krowy? To Moo Cow, czy jakoś tak? Czy mogłby wstawić fotkę na psie? Nie żebym się przekonała do Lupinow, ale koleżanka ma cairna i waha się między Moo Cow, Dolphin Bay i Suzie Q Przyłączam się do prośby ; D Jeszcze byłabym ciekawa jak rogzette i turte reef wyglądają na psiakach, więc jakby ktoś mógł wstawić zdjęcia byłabym wdzięczna :) Quote
BullWest Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 A szelki Rogzette mogą być, czy chodzi Ci o obrożę? Quote
Recommended Posts