Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']już wiem kto mi rąbnął z przed nosa ten komplet :diabloti:
edit. czy ktoś z Was wie jaka firma ma fajne wzroki brązowe podszywane ekoskórką?

Czyli nie tylko ja na niego się nie załapałam :evil_lol:

Posted

[quote name='AnIeLa']Czyli nie tylko ja na niego się nie załapałam :evil_lol:
ale kombinuję czy nie zamówić takiego zestawiku i tak...te tasiemki na ich stronie na zdjęciu mi się nie podobają, dopiero podobają mi się już jako naszyte na obrożę albo smycz...:roll:

Posted

[quote name='AnIeLa']Czyli nie tylko ja na niego się nie załapałam :evil_lol:[/QUOTE]

Oj nie tylko ty:evil_lol:

teraz juz wiem kto nam zwędził sprzed nosa ten sliczny komplecik:loveu:

Posted

[quote name='"Ewa&Duffel"']Super Whisky wygląda :) Bardzo jej pasują takie kolory :smile: I szerokość lepsza dla niej niż dla mojego Duffla ;-)

Dzięki. :loveu: Dla Whisky to poza 4cm nic niestety nie pasuje... Wszystko ginie w sierści wtedy.

[quote name='"Rinuś"']już wiem kto mi rąbnął z przed nosa ten komplet :diabloti:

[quote name='"AnIeLa"']Czyli nie tylko ja na niego się nie załapałam :evil_lol:

[quote name='"monika15"']Oj nie tylko ty:evil_lol:

teraz juz wiem kto nam zwędził sprzed nosa ten sliczny komplecik
:loveu:

Oj, dobrze, że podjęłam szybką decyzję, bo widzę, że chętnych było wielu. :diabloti: Ale faktycznie - komplet jest prześliczny. :)

Posted

Zgubiłam moją ulubioną smycz mojego drugiego psa... :mad: Była to zwykła taśmówka od taks dł 160cm, szer 2cm czarna. Ale dość wygodna, w szczególności że z nią spacer wyglada tak, że pierwsze co robię w lesie to spuszczam psa, a smycz wkładam do kieszeni. ;) Muszę kupić coś nowego (nie to żebym nie miała w domu smyczy - mam chyba w tej chwili 9, ale żadna nie ma 2 cm).

Co polecacie? Są w sumie trzy warunki - najlepiej czarna, koniecznie 2cm i fajnie by było gdyby była odblaskowa.

Posted

[quote name='Olson']Zgubiłam moją ulubioną smycz mojego drugiego psa... :mad: Była to zwykła taśmówka od taks dł 160cm, szer 2cm czarna. Ale dość wygodna, w szczególności że z nią spacer wyglada tak, że pierwsze co robię w lesie to spuszczam psa, a smycz wkładam do kieszeni. ;) Muszę kupić coś nowego (nie to żebym nie miała w domu smyczy - mam chyba w tej chwili 9, ale żadna nie ma 2 cm).

Co polecacie? Są w sumie trzy warunki - najlepiej czarna, koniecznie 2cm i fajnie by było gdyby była odblaskowa.[/QUOTE]
napisz do taks zrobi Ci taką samą :) też ostatnio kupowałam dla suki identyczna jak Ty zgubiłaś i nie było problemu .

swoja drogą ja tez się zastanawiałam nad tym AD :evil_lol: ale dla suki trochę za duży mojej był więc kupiłam inne AD tez od Dufflowej :p

Posted

Inga w You're my Heart 4cm z Furkidza. Myślałam, że do wiosny wytrzymam i nie zamówię żadnej obroży, ale cóż... Jak zobaczyłam te walentynkowe Furkidzy... :evil_lol:

Posted

[quote name='Bejkowa']Nie na temat , no ale ... macie może adresówki te z kakadu ( Quick Tag ) , jak tak to mam pytanka , ile kosztuje wygraderowanie , no i ile czasu to zajmuje ? :D[/QUOTE]

Ceny są od 25zł wzwyż z tego co pamiętam, grawerowanie trwa mniej niż 2min ;).

Super ta serduszkowa obroża! :)

Posted

[quote name='Bejkowa']Nie na temat , no ale ... macie może adresówki te z kakadu ( Quick Tag ) , jak tak to mam pytanka , ile kosztuje wygraderowanie , no i ile czasu to zajmuje ? :D[/QUOTE]

Ja posiadam :) Grawerowanie trwało ok. 1-2minut, a kosztowało mnie to chyba 30 zł (duża adresówka, obustronny grawer) :D

Posted

ja mam dwie z kakadu..a.le wole zamawiac przez neta bo o wiele taniej a jakościowo podobnie...
u mnie adresówka jest przy każdej obrozy...mam ich ze 40 chyba teraz na dwa psy wiec bym zbankrutowała :P

Posted

[quote name='gops']napisz do taks zrobi Ci taką samą :) też ostatnio kupowałam dla suki identyczna jak Ty zgubiłaś i nie było problemu .

swoja drogą ja tez się zastanawiałam nad tym AD :evil_lol: ale dla suki trochę za duży mojej był więc kupiłam inne AD tez od Dufflowej :p[/QUOTE]
Taks robi własnie bazarek... do dzisiaj. :lol: