Victoria Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 pewnie nie chodzi o obw całego ogniwa ale tylko tego jakby drucika z którego jest zrobione ;) Quote
Ewa&Duffel Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Super Whisky wygląda ! :) Bardzo jej pasują takie kolory :) I szerokość lepsza dla niej niż dla mojego Duffla ;) https://lh5.googleusercontent.com/-8e8prcUcioM/UQFenQgmC6I/AAAAAAAABsY/wZ-73k4Xu3A/s720/obro%C5%BCa.jpgp Quote
Rinuś Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 (edited) [quote name='Olson']Dzisiaj doszły do nas: obroża i smycz od Ewa&Duffel, z Activdoga. :) https://lh5.googleusercontent.com/-8e8prcUcioM/UQFenQgmC6I/AAAAAAAABsY/wZ-73k4Xu3A/s720/obro%C5%BCa.jpgp Whisky w obróżce. :loveu: już wiem kto mi rąbnął z przed nosa ten komplet :diabloti: edit. czy ktoś z Was wie jaka firma ma fajne wzroki brązowe podszywane ekoskórką? Edited January 24, 2013 by Rinuś Quote
AnIeLa Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Rinuś']już wiem kto mi rąbnął z przed nosa ten komplet :diabloti: edit. czy ktoś z Was wie jaka firma ma fajne wzroki brązowe podszywane ekoskórką? Czyli nie tylko ja na niego się nie załapałam :evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='AnIeLa']Czyli nie tylko ja na niego się nie załapałam :evil_lol: ale kombinuję czy nie zamówić takiego zestawiku i tak...te tasiemki na ich stronie na zdjęciu mi się nie podobają, dopiero podobają mi się już jako naszyte na obrożę albo smycz...:roll: Quote
monika15 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='AnIeLa']Czyli nie tylko ja na niego się nie załapałam :evil_lol:[/QUOTE] Oj nie tylko ty:evil_lol: teraz juz wiem kto nam zwędził sprzed nosa ten sliczny komplecik:loveu: Quote
Olson Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='"Ewa&Duffel"']Super Whisky wygląda :) Bardzo jej pasują takie kolory :smile: I szerokość lepsza dla niej niż dla mojego Duffla ;-) Dzięki. :loveu: Dla Whisky to poza 4cm nic niestety nie pasuje... Wszystko ginie w sierści wtedy. [quote name='"Rinuś"']już wiem kto mi rąbnął z przed nosa ten komplet :diabloti: [quote name='"AnIeLa"']Czyli nie tylko ja na niego się nie załapałam :evil_lol: [quote name='"monika15"']Oj nie tylko ty:evil_lol: teraz juz wiem kto nam zwędził sprzed nosa ten sliczny komplecik:loveu: Oj, dobrze, że podjęłam szybką decyzję, bo widzę, że chętnych było wielu. :diabloti: Ale faktycznie - komplet jest prześliczny. :) Quote
Ania24 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Nie ukrywam, że i ja się czaiłam na ten kompler :diabloti: Quote
anna35-1974 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Sowy z DS Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Olson Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Zgubiłam moją ulubioną smycz mojego drugiego psa... :mad: Była to zwykła taśmówka od taks dł 160cm, szer 2cm czarna. Ale dość wygodna, w szczególności że z nią spacer wyglada tak, że pierwsze co robię w lesie to spuszczam psa, a smycz wkładam do kieszeni. ;) Muszę kupić coś nowego (nie to żebym nie miała w domu smyczy - mam chyba w tej chwili 9, ale żadna nie ma 2 cm). Co polecacie? Są w sumie trzy warunki - najlepiej czarna, koniecznie 2cm i fajnie by było gdyby była odblaskowa. Quote
gops Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Olson']Zgubiłam moją ulubioną smycz mojego drugiego psa... :mad: Była to zwykła taśmówka od taks dł 160cm, szer 2cm czarna. Ale dość wygodna, w szczególności że z nią spacer wyglada tak, że pierwsze co robię w lesie to spuszczam psa, a smycz wkładam do kieszeni. ;) Muszę kupić coś nowego (nie to żebym nie miała w domu smyczy - mam chyba w tej chwili 9, ale żadna nie ma 2 cm). Co polecacie? Są w sumie trzy warunki - najlepiej czarna, koniecznie 2cm i fajnie by było gdyby była odblaskowa.[/QUOTE] napisz do taks zrobi Ci taką samą :) też ostatnio kupowałam dla suki identyczna jak Ty zgubiłaś i nie było problemu . swoja drogą ja tez się zastanawiałam nad tym AD :evil_lol: ale dla suki trochę za duży mojej był więc kupiłam inne AD tez od Dufflowej :p Quote
Bejkowa Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Nie na temat , no ale ... macie może adresówki te z kakadu ( Quick Tag ) , jak tak to mam pytanka , ile kosztuje wygraderowanie , no i ile czasu to zajmuje ? :D Quote
AmeliaR Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Inga w You're my Heart 4cm z Furkidza. Myślałam, że do wiosny wytrzymam i nie zamówię żadnej obroży, ale cóż... Jak zobaczyłam te walentynkowe Furkidzy... :evil_lol: Quote
Illusion Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Bejkowa']Nie na temat , no ale ... macie może adresówki te z kakadu ( Quick Tag ) , jak tak to mam pytanka , ile kosztuje wygraderowanie , no i ile czasu to zajmuje ? :D[/QUOTE] Ceny są od 25zł wzwyż z tego co pamiętam, grawerowanie trwa mniej niż 2min ;). Super ta serduszkowa obroża! :) Quote
masdamerka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Bejkowa']Nie na temat , no ale ... macie może adresówki te z kakadu ( Quick Tag ) , jak tak to mam pytanka , ile kosztuje wygraderowanie , no i ile czasu to zajmuje ? :D[/QUOTE] Ja posiadam :) Grawerowanie trwało ok. 1-2minut, a kosztowało mnie to chyba 30 zł (duża adresówka, obustronny grawer) :D Quote
Kateczka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 ja mam dwie z kakadu..a.le wole zamawiac przez neta bo o wiele taniej a jakościowo podobnie... u mnie adresówka jest przy każdej obrozy...mam ich ze 40 chyba teraz na dwa psy wiec bym zbankrutowała :P Quote
Aśka Belkowska Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='gops']napisz do taks zrobi Ci taką samą :) też ostatnio kupowałam dla suki identyczna jak Ty zgubiłaś i nie było problemu . swoja drogą ja tez się zastanawiałam nad tym AD :evil_lol: ale dla suki trochę za duży mojej był więc kupiłam inne AD tez od Dufflowej :p[/QUOTE] Taks robi własnie bazarek... do dzisiaj. :lol: Quote
Olson Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Aśka, doskonale o tym wiem ;) Ale niestety nie ma tam takiej smyczy, której potrzebuje. Quote
Diana S Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Slicznie jej w tych serduszkach :smilecol: Quote
Ewa&Duffel Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Wie ktos może, czy obroża Rogz Dayglow Yellow http://pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB06-H-Dayglow-Yellow/5429 jest gdzieś dostępna w rozmiarze XL (szer.25 mm) ? Quote
FridaOzzy Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 skusiłam się na szeleczki za 10zł w zoologicznym - no nie są złe, serio . :) Quote
Kasi i Lena Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Co to za typ szelek? Bo na tym kudłaczu nie mogę się dopatrzeć;) Quote
angineuuka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 na zdjęciu wyglądają jak by były źle założone, ale to chyba wina tego, że na kudłaczu ledwo co widać. :D Quote
Kasi i Lena Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No właśnie coś mi nie pasuje dlatego się pytam, bo nijak się kroju nie mogę dopatrzeć:) Quote
Recommended Posts