Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dorka1403']ale to jest 3 cm...i ta od marty też 3 cm[/QUOTE]
skoro u Marty można poprosic o grubszy/chudszy łańcuszek to może u furkidza też , napisz do nich na pewno odpiszą .
dla mnie taki grubszy łańcuszek to zaleta ;)

Posted

[quote name='Flea_mbb']Na stronie 1424 jest rozmowa na temat grubych łańcuszków furkidz.[/QUOTE]
każdy może mieć inaczej strony , napisz jaki numer ma post albo w jakim dniu była ta dyskusja , ja np na tej stronie mam cos całkiem innego .

Posted

[quote name='Diana S']Jest nowy bazarek? uwazam, ze to bardzo obry pomysl, ze w formie licytacji. Wiecej pieniazków idzie na psiaki :multi:

Ja też uważam że to lepszy pomysł niż w formie KT, nawet dlatego, że wtedy wpadały 3 osoby, brały po 15 rzeczy nawet i za dużo nie zostawało... ;)

Dla zainteresowanych link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238705-obro%C5%BCe-smycze-szelki-dla-Kelc-i-Szyd%C5%82owca-do-26-01

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Widzieliście nowy bazarek taks? :) Coś ruchu ostatnio na nich nie ma odkąd są w formie licytacji...[/QUOTE]

Moim zdaniem kiepska sprawa, że jest w formie licytacji.. Ja raczej nic nie kupie (choć podoba mi się sporo rzeczy) bo po prostu nie mam siły na polowanie. Jakoś wyleczyłam się z tego. ;)

Posted (edited)

[quote name='motyleqq']czy któraś firma robiąca obroże ma brązową eko?[/QUOTE]

DS i Gadżeciaki :)

A co do bazarku taks, wcześnie wpadało kilka osób wykupowało naście obroży i po sprawie było. Teraz każdy ma równe szanse. A taksowe obroże to jedne z lepiej zrobionych z jakmi miałamdo czynienia. I te 13 czy 15 zł to mało jak za tak dobrze wykonane akcesoria. :lol:

Edited by AnIeLa
ed
Posted (edited)

Obroże pewnie warte wiecej niz 15 zł,ale nie więcej niż jakieś 40 zł.
Możnaby odrazu rzucić ceną np.35 zł i efekt byłby podobny.
Tak myśle.

Najważniejszy jest szczytny cel.

Edited by anna35-1974
.....
Posted

[quote name='Husky(M)']Czy obroże DS długo wytrzymają na haszczaku, który często mocno szarpie na smyczy?[/QUOTE]
jak kupisz na klamre metalową lub zacisk/łańcuszek to wytrzyma bez problemu jesli chodzi o wytrzymałośc na rozwalenie przy ciągnięciu , jak pies mocno szarpiący to lepiej nie ryzykować zatrzasków z żadnej firmy .

Posted

[quote name='gops']jak kupisz na klamre metalową lub zacisk/łańcuszek to wytrzyma bez problemu jesli chodzi o wytrzymałośc na rozwalenie przy ciągnięciu , jak pies mocno szarpiący to lepiej nie ryzykować zatrzasków z żadnej firmy .[/QUOTE]
nie każdy pies jest takim 'terminatorem' jak clayton i misia.

Posted

Ja się trochę zraziłam do DogStyle po tym jak pękł mi karabińczyk w lince treningowej, praktycznie przy pierwszym użyciu. Specjalnie wzięłam tę 'lonżę' dla dużych psów, ale psiak się rozpędził i poooszedł. Cud, że nikt akurat nie szedł wtedy. :shake: Mam jeszcze smycz od DS, ale teraz boję się jej używać, żeby się sytuacja nie powtórzyła... :roll: