Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Jest nawet rozmiar xxs, ale nie jestem pewna czy byłby dobry- możliwe, że tak, nie widziałam w nich nigdy westa. Tylko trzeba pamiętać, że Manmat ma taśmy szerokości 3 cm ;)

Zdjęcie z neta, na 99% było na dogo

Edited by Bewarka
Posted

Szerokość taśmy jest mi obojętna szczerze mówiąc , zaczynam biegać z psem , no i przydałyby się jakieś profeszjonal szele :evil_lol: po za tym biega też przy rowerze.Dacie linka do tych szelek xxs ?

Posted

[quote name='Bejkowa']Szerokość taśmy jest mi obojętna szczerze mówiąc , zaczynam biegać z psem , no i przydałyby się jakieś profeszjonal szele :evil_lol: po za tym biega też przy rowerze.Dacie linka do tych szelek xxs ?[/QUOTE]
S nosiła moja 16kg suka , XS lub XXS powinny być dobre na westa, westy są raczej spore na przodzie :)

Posted

Te skórzane obroże też mi się wgl nie podobają, są strasznie brzydkie :lol: Ale ja ogólnie nie lubię skóry, podoba mi się tylko ta szyta na okrągło ;)

Posted

[quote name='Diana S']Mi rowniez strasznie sie podobaja. Nie ma to, jak obroża ze skóry... Obroze sa bardzo stylowe. Oj, piekne z tym, ze okropnie drogie :-o[/QUOTE]

też bym suką takową sprawiła. Szkoda tylko że są takie drogie + przesyłka do PL to swoje robi :roll:

Posted

A ja mam pytanie :D Zastanawiam się nad obrożą z serii ribbonki od Marty, i tutaj napotykam poważny problem: tyyyyle tego :-o
Podoba mi się wzór tasiemki ten https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/RibbonkiWzory#5824894514134738210 , podszyty taśmą 3 cm (nie wiem jaki kolor taśmy..) i pianką (tylko czarne są). Jeśli to istotne to chciałabym zapięcie na łańcuszek, oraz żeby obroża wyglądała wiosennie :D Tak więc proszę o pomoc w wyborze koloru taśmy (https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/WZORNIKTASM) :)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Widzieliście nowy bazarek taks? :) Coś ruchu ostatnio na nich nie ma odkąd są w formie licytacji...[/QUOTE]

Jest nowy bazarek? uwazam, ze to bardzo obry pomysl, ze w formie licytacji. Wiecej pieniazków idzie na psiaki :multi:

Posted

właśnie gadałam z masdamerką i zastanawia mnie jedno...czy furkidz zawsze robił takie "krowie" zaciski łańcuszkowe? wydawało mi się że kiedyś mieli inne..ale może się mylę... a tu porównanie martowego łańcuszka (ds) z furkidzem

Posted

w 4cm zawsze są większe łańcuszki według mnie .
tak samo Marte mozna poprosić o grubszy .
szersza obroża oznacza najcześciej większy pies więc mocniejszy łańcuszek .
tak myślę bo furkidz miałam tylko zatrzaski i zaciski .