Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hill. napisał(a):
Ok, dzięki :) Czyli pływać będzie w starych rogzach.
A jakby na spacerze zamokły, to mogę suszyć na kaloryferze? Nic się z nimi nie zrobi?

ja susze normlanie na kaloryferze nic się nie dzieje .

Posted

Moje suszę na kaloryferze, piorę w pralce i biorę na ekstremalne spacery-na razie są niezniszczalne :) a po każdym praniu wyglądają jak nowe.

Posted

bdom napisał(a):
Moje suszę na kaloryferze, piorę w pralce i biorę na ekstremalne spacery-na razie są niezniszczalne :) a po każdym praniu wyglądają jak nowe.

a ja nie mogę już sprać moich do końca niestety , ale kolor jasny bo kiwi i brudzi się okropnie więc to pewnie kwestia koloru że mocniej widać nie dopranie.

Posted

Blever's;20258414 napisał(a):
świetne! to furkidzy prawda? ja jestem zakochana w modelu sunflower i tym z koniczynami, kiedyś na pewno nabędę

ten komplet w kropki to Manufaktura MiauHau :)

Może kiedyś ta pogoda się ogarnie, nie miałam możliwości przetestowania porządnie nowej obrozy :(

Posted

Angi napisał(a):
ten komplet w kropki to Manufaktura MiauHau :)

Może kiedyś ta pogoda się ogarnie, nie miałam możliwości przetestowania porządnie nowej obrozy :(

No chyba że chodziło nie o obrożę Luny, a o obrożę Gu :lol:

Posted

Chciałabym napisać sprostowanie odnośnie tych szelek Hurtty- kółeczko nie jest plastikowe, zmylił mnie kolor, który jest czarny. Jest umieszczone na rączce od szelek i to też mnie zmylilo. Nie miałam co prawda jeszcze nigdy norwegów, ale wydawało mi się, że to kółko jest umocowane zwykle gdzie indziej.

Zrobię w weekend zdjęcia na psie.

Posted

Talucha napisał(a):
Jakie firmy robią obroże z ćwiekami oprócz Pitmana?

kiedyś DS. z pitmanem da się dogadać mam od nich obroże z kolcami zmieniłam szerokość i kolor i zrobili bez problemu .
na allegro wiem że robią skórzane obroże z ćwiekami.

Posted

[quote name='Talucha']BBeta genialnie :loveu:
Mi się dla mojego marzy teraz jakaś obroża z ćwiekami.
[quote name='Marchewkowy']popieram! odlot!
Dzięki, mi też się podoba :diabloti:

Posted

gops napisał(a):
kiedyś DS. z pitmanem da się dogadać mam od nich obroże z kolcami zmieniłam szerokość i kolor i zrobili bez problemu .
na allegro wiem że robią skórzane obroże z ćwiekami.

A masz może link do tego na allegro?