gops Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Hill. napisał(a):Ok, dzięki :) Czyli pływać będzie w starych rogzach. A jakby na spacerze zamokły, to mogę suszyć na kaloryferze? Nic się z nimi nie zrobi? ja susze normlanie na kaloryferze nic się nie dzieje . Quote
bdom Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Moje suszę na kaloryferze, piorę w pralce i biorę na ekstremalne spacery-na razie są niezniszczalne :) a po każdym praniu wyglądają jak nowe. Quote
gops Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 bdom napisał(a):Moje suszę na kaloryferze, piorę w pralce i biorę na ekstremalne spacery-na razie są niezniszczalne :) a po każdym praniu wyglądają jak nowe. a ja nie mogę już sprać moich do końca niestety , ale kolor jasny bo kiwi i brudzi się okropnie więc to pewnie kwestia koloru że mocniej widać nie dopranie. Quote
Hill. Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ok, dziękuję Wam :) Jak będą zdjęcia na piesie to wstawię. Quote
masdamerka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Mam już komplet od MiauHau :D Jest świetny :lol: Quote
Blever's Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 świetne! to furkidzy prawda? ja jestem zakochana w modelu sunflower i tym z koniczynami, kiedyś na pewno nabędę Quote
angineuuka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Blever's;20258414 napisał(a):świetne! to furkidzy prawda? ja jestem zakochana w modelu sunflower i tym z koniczynami, kiedyś na pewno nabędę ten komplet w kropki to Manufaktura MiauHau :) Może kiedyś ta pogoda się ogarnie, nie miałam możliwości przetestowania porządnie nowej obrozy :( Quote
masdamerka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Angi napisał(a):ten komplet w kropki to Manufaktura MiauHau :) Może kiedyś ta pogoda się ogarnie, nie miałam możliwości przetestowania porządnie nowej obrozy :( No chyba że chodziło nie o obrożę Luny, a o obrożę Gu :lol: Quote
toyota Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Chciałabym napisać sprostowanie odnośnie tych szelek Hurtty- kółeczko nie jest plastikowe, zmylił mnie kolor, który jest czarny. Jest umieszczone na rączce od szelek i to też mnie zmylilo. Nie miałam co prawda jeszcze nigdy norwegów, ale wydawało mi się, że to kółko jest umocowane zwykle gdzie indziej. Zrobię w weekend zdjęcia na psie. Quote
Ementos Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 A ja się pochwalę moim dogstylami :D Czekamy teraz tylko na furkidzy :D Quote
Talucha Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 BBeta genialnie :loveu: Mi się dla mojego marzy teraz jakaś obroża z ćwiekami. Quote
vege* Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Ementos napisał(a):A ja się pochwalę moim dogstylami :D Czekamy teraz tylko na furkidzy Cudnie pasuje ten kolor do sznaucerka :loveu: Quote
Karro Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Ementos napisał(a):A ja się pochwalę moim dogstylami :D Czekamy teraz tylko na furkidzy :D Świetnie mu w tym kolorze :loveu: Quote
Marchewkowy Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Talucha']BBeta genialnie :loveu: Mi się dla mojego marzy teraz jakaś obroża z ćwiekami. popieram! odlot! Quote
Talucha Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Jakie firmy robią obroże z ćwiekami oprócz Pitmana? Quote
gops Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Talucha napisał(a):Jakie firmy robią obroże z ćwiekami oprócz Pitmana? kiedyś DS. z pitmanem da się dogadać mam od nich obroże z kolcami zmieniłam szerokość i kolor i zrobili bez problemu . na allegro wiem że robią skórzane obroże z ćwiekami. Quote
BBeta Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Talucha']BBeta genialnie :loveu: Mi się dla mojego marzy teraz jakaś obroża z ćwiekami. [quote name='Marchewkowy']popieram! odlot! Dzięki, mi też się podoba :diabloti: Quote
Talucha Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 gops napisał(a):kiedyś DS. z pitmanem da się dogadać mam od nich obroże z kolcami zmieniłam szerokość i kolor i zrobili bez problemu . na allegro wiem że robią skórzane obroże z ćwiekami. A masz może link do tego na allegro? Quote
Sawmj Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Talucha']A masz może link do tego na allegro? Pewnie chodzi o ten sklep ;) http://allegro.pl/listing/user.php/run?us_id=2321820 Quote
Milena9 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Później wkleję lepsze zdjęcie, ale na razie Sara w pitmanie: Quote
gops Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='Talucha']A masz może link do tego na allegro? [quote name='Sawmj']Pewnie chodzi o ten sklep ;) http://allegro.pl/listing/user.php/run?us_id=2321820 tak o to chodziło :) Quote
Recommended Posts