Naklejka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Hill. napisał(a):Ty masz psiaka z dość gęstą sierścią, a mój jest gładkowłosy no i ostatnio te problemy mamy :/ Doobra, najwyżej my czarnym polarem podszyje, powinno załatwić sprawę. Dziękuję Wam za pomoc :) No właśnie mój nie ma teraz połowy kryzy... :roll: a to wszystko przez obrożę na kleszcze i pchły... Quote
Hill. Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Naklejka napisał(a):No właśnie mój nie ma teraz połowy kryzy... :roll: a to wszystko przez obrożę na kleszcze i pchły... Mi lekarz powiedział, że to hormonalne i przejdzie... A ma ktoś pojęcie czym się te smycze, o które pytałam różnią? Quote
Daria&Iga Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ale ja głupia jestem na śmierć zapomniałam że Juliusy się reguluje z przodu!!Patrzę że młoda podrosła i się wpijają to już na sprzedaż wystawiłam a tu czytam i nagle dostałam olśnienia,hehe dzięki dziewczyny Quote
Unbelievable Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 ja furkidzy i wszystko inne piorę razem z ciuchami, nie zauważyłam znacznego pogorszenia stanu ;) chociaż furkidz jak to bawełna, trochę traci kolorów Quote
Karro Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Hill.']Regulowany? To cudnie ;) Na rzep z tego co tam mogę zobaczyć? A powiedz mi jeszcze, proszę, czy ten materiał z przodu (bo z tego co widzę na zewnątrz jest identyczny jak w środku), na przednim pasku, jest bardzo sztywny? Bo mam psa z osłabioną sierścią i nie wiem czy nie będzie go wycierać. Regulowany na rzepa, jest dość sztywny, ale nie zauważyłam, żeby wycierał sierść, a nosimy je praktycznie na każdy spacer ;) Ja mam Julius K9 Power https://lh4.googleusercontent.com/-sa_mEFbBcG0/UMNDvNFUaZI/AAAAAAAAB3A/Gz3nN4tZtpk/s512/1.JPG Quote
omry Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Kura z gratisami :) Słoniki i limonka Iwana. Szelki i obroża Jawy. Kiedyś będą lepsze na psach :razz: Quote
gops Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 świetne te walące po oczach :) nie sa troszke za krótkie? truskawki super . Quote
Karro Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Mi się limonka dla Iwana podoba i te łapki Avril :) Quote
Marchewkowy Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 wszystkie śliczne :loveu: A ja jestem bardzo zadwolona z gadżeciakowej linki nie namaka prawie wcale, lekka, śliska super :) Quote
Okamia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 A tu Kelly i Lucek w gadżeciakach. Suka niestety stwierdziła że nie ma zamiaru pozować :evil_lol: Quote
gops Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 ale do rudego pasuję fiolet! świetnie wygląda! Quote
megi_l1 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 gops czy mogłabym prosić zdjęcie tych szelek staffikowych od góry jak wyglądają na grzbiecie ? a generalnie jak się sprawują ? Jaki to rozmiar ? Quote
angineuuka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Okamia - Pasuje rudzielcowi ten fiolet! Ile to cm? :D Quote
gops Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='megi_l1']gops czy mogłabym prosić zdjęcie tych szelek staffikowych od góry jak wyglądają na grzbiecie ? a generalnie jak się sprawują ? Jaki to rozmiar ? chodzi o te szelki które pokazałam ostatnio ? to są szelki trixie :) od góry jest taki X maja bardzo dużo polaru na przodzie i grzebiecie według mnie sa świetne , bardzo miękkie i wydają się przez to wygodne , mają 2 klipsy na klacie nie jeden jak większośc szelek , łatwo się reguluje , przód nie ma regulacji przez ten polar . ja polecam. pies na zdjęciu ma 17kg rozmiar M . Quote
megi_l1 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 dzięki gops :d włąśnie o te szelki mi chodziło wyglądają na wygodne przez ten polar, a byłam ciekawa jak wyglądają od góry A ma ktoś szelki EzyDog Chest Plate, jak się sprawują ? Quote
gops Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='megi_l1']dzięki gops :d włąśnie o te szelki mi chodziło wyglądają na wygodne przez ten polar, a byłam ciekawa jak wyglądają od góry A ma ktoś szelki EzyDog Chest Plate, jak się sprawują ? są wygodne są . te ezy dogi miałam 2 razy i za każdym razem lipa , do tych szelek pies musi mieć szeroki przód inaczej będą mu się wbijać ten przód "kartonik" w pachy od przodu , ocierać . miałam dla pudla a potem dla suki 16kg kundelek i dla oby były za szerokie na przodzie mimo że suka "mocna" . w tych szelkach paski są cienkie i jak dla mnie w tej cenie nie warto tyle że fajnie wyglądają :) Quote
megi_l1 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Szele mają być dla bulla miniatury.Co prawda jest szeroki w klacie, ale w takim razie muszę to jeszcze przemyśleć. Quote
Okamia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Angi napisał(a):Okamia - Pasuje rudzielcowi ten fiolet! Ile to cm? :D szer 2 cm obwód 21 ;) Quote
CASIA&ttb Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='megi_l1']Szele mają być dla bulla miniatury.Co prawda jest szeroki w klacie, ale w takim razie muszę to jeszcze przemyśleć. mini w ezy dog'ach rozmiar M POLECAMY :) Quote
megi_l1 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Dzięki Casia&ttb zadałam Ci właśnie to samo pytanie na forum bulowym :D Podobają mi się te szelki tylko jest juz mały wybór kolorów na pełna-miska.pl :/ Quote
gops Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 super wyglądają! widac że na przodzie jeszcze sporo miejsca więc świetnie. może i ja się skusze dla mojego staffiora . Quote
Diora Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 My mamy fioletowe Ezydogi i są super wygodne. Żadnego "kartonu" tam nie ma :) To jest taka pianka. Idealnie leżą na psie. Quote
gops Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Diora napisał(a):My mamy fioletowe Ezydogi i są super wygodne. Żadnego "kartonu" tam nie ma :) To jest taka pianka. Idealnie leżą na psie. jak nie ma "kartonu" :) jest sztywny kawałek czegoś(sztywny nie da się zgiąć itd) a na nim pianka miałam dwie sztuki i w obu było to samo miałam S i M . Quote
Recommended Posts