Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hill. napisał(a):
Ty masz psiaka z dość gęstą sierścią, a mój jest gładkowłosy no i ostatnio te problemy mamy :/ Doobra, najwyżej my czarnym polarem podszyje, powinno załatwić sprawę.

Dziękuję Wam za pomoc :)

No właśnie mój nie ma teraz połowy kryzy... :roll: a to wszystko przez obrożę na kleszcze i pchły...

Posted

Naklejka napisał(a):
No właśnie mój nie ma teraz połowy kryzy... :roll: a to wszystko przez obrożę na kleszcze i pchły...

Mi lekarz powiedział, że to hormonalne i przejdzie...

A ma ktoś pojęcie czym się te smycze, o które pytałam różnią?

Posted

Ale ja głupia jestem na śmierć zapomniałam że Juliusy się reguluje z przodu!!Patrzę że młoda podrosła i się wpijają to już na sprzedaż wystawiłam a tu czytam i nagle dostałam olśnienia,hehe dzięki dziewczyny

Posted

[quote name='Hill.']Regulowany? To cudnie ;) Na rzep z tego co tam mogę zobaczyć? A powiedz mi jeszcze, proszę, czy ten materiał z przodu (bo z tego co widzę na zewnątrz jest identyczny jak w środku), na przednim pasku, jest bardzo sztywny? Bo mam psa z osłabioną sierścią i nie wiem czy nie będzie go wycierać.

Regulowany na rzepa, jest dość sztywny, ale nie zauważyłam, żeby wycierał sierść, a nosimy je praktycznie na każdy spacer ;)
Ja mam Julius K9 Power https://lh4.googleusercontent.com/-sa_mEFbBcG0/UMNDvNFUaZI/AAAAAAAAB3A/Gz3nN4tZtpk/s512/1.JPG

Posted

[quote name='megi_l1']gops czy mogłabym prosić zdjęcie tych szelek staffikowych od góry jak wyglądają na grzbiecie ? a generalnie jak się sprawują ? Jaki to rozmiar ?
chodzi o te szelki które pokazałam ostatnio ? to są szelki trixie :)
od góry jest taki X

maja bardzo dużo polaru na przodzie i grzebiecie

według mnie sa świetne , bardzo miękkie i wydają się przez to wygodne , mają 2 klipsy na klacie nie jeden jak większośc szelek , łatwo się reguluje , przód nie ma regulacji przez ten polar .
ja polecam.
pies na zdjęciu ma 17kg rozmiar M .

Posted

dzięki gops :d włąśnie o te szelki mi chodziło wyglądają na wygodne przez ten polar, a byłam ciekawa jak wyglądają od góry
A ma ktoś szelki EzyDog Chest Plate, jak się sprawują ?

Posted

[quote name='megi_l1']dzięki gops :d włąśnie o te szelki mi chodziło wyglądają na wygodne przez ten polar, a byłam ciekawa jak wyglądają od góry
A ma ktoś szelki EzyDog Chest Plate, jak się sprawują ?
są wygodne są .
te ezy dogi miałam 2 razy i za każdym razem lipa , do tych szelek pies musi mieć szeroki przód inaczej będą mu się wbijać ten przód "kartonik" w pachy od przodu , ocierać .
miałam dla pudla a potem dla suki 16kg kundelek i dla oby były za szerokie na przodzie mimo że suka "mocna" .
w tych szelkach paski są cienkie i jak dla mnie w tej cenie nie warto tyle że fajnie wyglądają :)

Posted

Dzięki Casia&ttb zadałam Ci właśnie to samo pytanie na forum bulowym :D Podobają mi się te szelki tylko jest juz mały wybór kolorów na pełna-miska.pl :/

Posted

Diora napisał(a):
My mamy fioletowe Ezydogi i są super wygodne. Żadnego "kartonu" tam nie ma :) To jest taka pianka. Idealnie leżą na psie.

jak nie ma "kartonu" :)
jest sztywny kawałek czegoś(sztywny nie da się zgiąć itd) a na nim pianka miałam dwie sztuki i w obu było to samo miałam S i M .