Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Molli napisał(a):
Na moje oko to jest obroża Yarro, czy jakoś tak ;)

BullWest napisał(a):
Haha te serducha i ta niebieska obok to Yarro :D

Dziękuję Wam. Śliczne są !

PS: Ma ktos foty obroży Rogzette na psie? Chyba nawet ostatnio była tu wstawiana - zaraz odszukam, ale jak ktos jeszcze ma to bylabym wdzięczna za zdjęcia :) Może być na Pw, jesli tu juz byly.. zeby nie zasmiecac ;)

Posted

Faktycznie szelki blisko pach...hymmm pewnie nie da sie inaczej wyregulować, bo zaraz ten pasek co idzie na mostku sie źle układa. Może wymienić na większe ?

Posted

Magda25 napisał(a):
Faktycznie szelki blisko pach...hymmm pewnie nie da sie inaczej wyregulować, bo zaraz ten pasek co idzie na mostku sie źle układa. Może wymienić na większe ?

wymienić nie mogę bo poodczepiałam metki :diabloti: ale jeżeli jest ktoś chętny na te szelki chętnie się pozbędę ;) pasek na mostku i tak się źle układa...

Posted

Tak patrząc na wasze rozmowy, zdjęcia i wszystko inne mogę stwierdzić ze nie jestem normalna :D
Krów ma jeden półzacisk ROGZa i jedną skórzaną obrożę. Koniec xd i jakoś mnie nie ciągnie żeby kupić nowe. na urodziny ostatnio kupowałam, to następna może na następne albo i na święta (Bożego Narodzenia xd) :eviltong:
Smycz tylko jedną, w słabym stanie zresztą, z pourywanymi kółeczkami na skracanie smyczy i bez rączki xDD
Btw wie ktoś w jakim sklepie internetowym można kupić nie przepłacając smycz, najlepiej regulowana ( z kółeczkami w różnych miejscach do których można przypiąć karabinczyk) lub z dobrą, wygodną rączką, coś koło 2 m ? Nie taśmową, coś typu plecioną, na okrągło w każdym razie xd. Bo ja zakupy robię w Krakvecie a tam są tylko taśmowe albo bardzo krótkie.

Posted

A mi pozostał różowy lupinek i flexi. Rika używa tego zestawu cały czas.

Mamy jeszcze jakieś dwie bezfirmówki na wszelki wypadek, ale nie używam ich wcale.

Też mnie nie ciągnie do kupowania nowych.

Posted

My też odstajmy od całej reszty ;D Lara ma dwie (czerwone) obroże : skórzaną i materiałową.
Do tego dwie automatyczne smyczki : flexi summertime (różową ;)) i też flexi taką klasyczną, czerwoną..
Mamy jeszcze skórzaną smyczkę i dłuższą taśmę. (Wszystko czerwone :) )

Ale już na jednym bazarku zamówiłam czarną z odblaskowymi kostkami obrożę trixie (tylko nie wiem czy nie będzie za wąska .. zobaczymy jak odbiorę) ..

Noo i teraz zastanawiam się nad jeszcze jedną obrożą.. Chcialabym wesołą, wiosenną : ))
Myślałam o turtle reef, rogzette i jeszcze o zielonym dingusiu
Jak myślicie, która by pasowała do złotej psiny? Przyznam jeszcze, że myślałam o Zielono- żółtej [SIZE=2]obroży od Marty, acz ona to już by chyba w ogole nam nie pasowala.

Pzdr.

Posted

Ostatnio przejrzałam cały temat. Niektórzy to mają takie kolekcje, że mogliby sklep otworzyć :diabloti: moja Libby na urodziny (które już niedługo) dostanie Rogza.

Posted

[quote name='sugarr']Czy wiecie gdzie mogę znaleźć skórzaną, okrągłą, składaną (regulowaną) smycz z karabińczykami w kolorze złotym?
I do kompletu obrożę
Co do złotego karabińczyka to nie wiem, ale regulowana okrągła wykonywana jest przez firmę Woza. Może gdybyś zapytała czy dysponują takim karabinkiem? Wykonują artykuły za zamówienie.
Sama czekam za kompletem i jestem ciekawa efektu.

Posted

Może dobrze ze nie mieszkam w Polsce i przelewy na polskie konta bankowe zwyczajnie mi sie nie oplacaja :D bo za obroze zapłace tyle co za przelew :D i nie mam za bardzo jak kupować akcesoriow :D a jesli mialabym co chwile prosic o to mame to kazałaby mi się chyba leczyć :D a bardzo chciałabym jeszcze vive rogz i ice cream :) no ale to może kiedyś :D