Onomato-Peja Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Bull, Lucky chodziło o 35 cm w szyi ; ) ma spanielkę Quote
BullWest Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 No to nawet jak 35, nie ma znaczenia. To ma być na szyję 37-39 + fałdy (z fałdami jest 43:diabloti:) Quote
Cieplutkaa. Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Molli napisał(a):Na moje oko to jest obroża Yarro, czy jakoś tak ;) BullWest napisał(a):Haha te serducha i ta niebieska obok to Yarro :D Dziękuję Wam. Śliczne są ! PS: Ma ktos foty obroży Rogzette na psie? Chyba nawet ostatnio była tu wstawiana - zaraz odszukam, ale jak ktos jeszcze ma to bylabym wdzięczna za zdjęcia :) Może być na Pw, jesli tu juz byly.. zeby nie zasmiecac ;) Quote
Unbelievable Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 marne fotki szczura w szelkach i obroże. Jak dla mnie szelki są trochę za blisko pach.... Quote
gops Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ale mu slicznie! sa ciut za blisko rzeczywiscie a obroza super! kolor idealnie pasuje Quote
Marta_Ares Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 obroża śliczna :) A szelki chyba faktycznie troszkę za blisko.... Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Z katowickiej wystawy wróciłam z obrożą. Półzacisk Rogza. Na kudłaczu ledwo co widać i nasza mini kolekcja (w porównaniu do Waszych bardzo mini) porównanie taśm Rogzów Quote
Migori Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Faktycznie szelki blisko pach...hymmm pewnie nie da sie inaczej wyregulować, bo zaraz ten pasek co idzie na mostku sie źle układa. Może wymienić na większe ? Quote
Unbelievable Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Magda25 napisał(a):Faktycznie szelki blisko pach...hymmm pewnie nie da sie inaczej wyregulować, bo zaraz ten pasek co idzie na mostku sie źle układa. Może wymienić na większe ? wymienić nie mogę bo poodczepiałam metki :diabloti: ale jeżeli jest ktoś chętny na te szelki chętnie się pozbędę ;) pasek na mostku i tak się źle układa... Quote
Avaloth Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Tak patrząc na wasze rozmowy, zdjęcia i wszystko inne mogę stwierdzić ze nie jestem normalna :D Krów ma jeden półzacisk ROGZa i jedną skórzaną obrożę. Koniec xd i jakoś mnie nie ciągnie żeby kupić nowe. na urodziny ostatnio kupowałam, to następna może na następne albo i na święta (Bożego Narodzenia xd) :eviltong: Smycz tylko jedną, w słabym stanie zresztą, z pourywanymi kółeczkami na skracanie smyczy i bez rączki xDD Btw wie ktoś w jakim sklepie internetowym można kupić nie przepłacając smycz, najlepiej regulowana ( z kółeczkami w różnych miejscach do których można przypiąć karabinczyk) lub z dobrą, wygodną rączką, coś koło 2 m ? Nie taśmową, coś typu plecioną, na okrągło w każdym razie xd. Bo ja zakupy robię w Krakvecie a tam są tylko taśmowe albo bardzo krótkie. Quote
Kasia&Rika Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A mi pozostał różowy lupinek i flexi. Rika używa tego zestawu cały czas. Mamy jeszcze jakieś dwie bezfirmówki na wszelki wypadek, ale nie używam ich wcale. Też mnie nie ciągnie do kupowania nowych. Quote
Cieplutkaa. Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 My też odstajmy od całej reszty ;D Lara ma dwie (czerwone) obroże : skórzaną i materiałową. Do tego dwie automatyczne smyczki : flexi summertime (różową ;)) i też flexi taką klasyczną, czerwoną.. Mamy jeszcze skórzaną smyczkę i dłuższą taśmę. (Wszystko czerwone :) ) Ale już na jednym bazarku zamówiłam czarną z odblaskowymi kostkami obrożę trixie (tylko nie wiem czy nie będzie za wąska .. zobaczymy jak odbiorę) .. Noo i teraz zastanawiam się nad jeszcze jedną obrożą.. Chcialabym wesołą, wiosenną : )) Myślałam o turtle reef, rogzette i jeszcze o zielonym dingusiu Jak myślicie, która by pasowała do złotej psiny? Przyznam jeszcze, że myślałam o Zielono- żółtej [SIZE=2]obroży od Marty, acz ona to już by chyba w ogole nam nie pasowala. Pzdr. Quote
Onomato-Peja Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Red dingo zieleń jakoś mi nie pasuje do pannicy Twojej ; ) Wzięłabym turtle reef, mi się bardzo bardzo podoba i super wyglądałaby na rudzielcowatym psiaku ; ) Quote
Kiłi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ja Wam zrobie niedługo fotki mojej kolecji... szczeny Wam opadną:diabloti: Quote
Molli Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Kiłi napisał(a):Ja Wam zrobie niedługo fotki mojej kolecji... szczeny Wam opadną:diabloti: No to czekamy za fotką :cool3: Quote
BullWest Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ale fajny ten połzacisk Viva- super wygląda. KIłi- czekamy!!! Quote
sugarr Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Czy wiecie gdzie mogę znaleźć skórzaną, okrągłą, składaną (regulowaną) smycz z karabińczykami w kolorze złotym? I do kompletu obrożę Quote
Agu. Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ostatnio przejrzałam cały temat. Niektórzy to mają takie kolekcje, że mogliby sklep otworzyć :diabloti: moja Libby na urodziny (które już niedługo) dostanie Rogza. Quote
Migori Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='sugarr']Czy wiecie gdzie mogę znaleźć skórzaną, okrągłą, składaną (regulowaną) smycz z karabińczykami w kolorze złotym? I do kompletu obrożę Co do złotego karabińczyka to nie wiem, ale regulowana okrągła wykonywana jest przez firmę Woza. Może gdybyś zapytała czy dysponują takim karabinkiem? Wykonują artykuły za zamówienie. Sama czekam za kompletem i jestem ciekawa efektu. Quote
zaba14 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Może dobrze ze nie mieszkam w Polsce i przelewy na polskie konta bankowe zwyczajnie mi sie nie oplacaja :D bo za obroze zapłace tyle co za przelew :D i nie mam za bardzo jak kupować akcesoriow :D a jesli mialabym co chwile prosic o to mame to kazałaby mi się chyba leczyć :D a bardzo chciałabym jeszcze vive rogz i ice cream :) no ale to może kiedyś :D Quote
kasia_1982 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 a ja wlasnie zamowilam smycz rogz retro rex, i czekam na zamowienie od Marty ;) Quote
Obama Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A my mamy nową obrożę z forumowego bazarku :) Uważam,że bardzo ładnie wygląda:) Quote
Kiłi Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Prosze, na samym początku tylko zaznacze, że to nie wszystko, nie chciało mi się szukać i układać (lonży, 2 lin i jeszcze czegoś tam, nie ma na zdj):evil_lol: (Ale Uma najbardziej podoba mi sie w czerwonej obroży http://img709.imageshack.us/img709/7498/img4152s.jpg:loveu: ) Troche to nienormalne:evil_lol: Quote
Recommended Posts