Iza. Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 madziulik_13 napisał(a):Wiem że tricolorki ładnie wyglądają w pomarańczu :evil_lol: Ale mój portfel tego nie wie :mad::mad: Wiesz, pomarańcz może poczekać do czasu jak portfel się napełni :cool3: Quote
agaciaaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Iza. napisał(a):wiedziałam :evil_lol: a nad czym, obróżka czy szelki ? :cool3: Taaaak słuchaj Agaci ona sie zna :evil_lol: Szelki póki co, a obróżka to ciągle z RD za mną chodzi :diabloti: Quote
Iza. Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 agaciaaa napisał(a):Szelki póki co, a obróżka to ciągle z RD za mną chodzi :diabloti: taaa te RD to juz od lata zamawiamy :evil_lol: Quote
Darianna Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 zanim ja sie zdecydowałam na RD to wykończył sie wzór, który chcialam :D Teraz czekam, aż coś nowego bedzie.... Quote
Iza. Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Darianna napisał(a):zanim ja sie zdecydowałam na RD to wykończył sie wzór, który chcialam :D Teraz czekam, aż coś nowego bedzie.... haha u mnie jest podobnie :evil_lol: Już mnie żaden z dostępnych wzorków nie kusi na tyle żeby go kupić :lol: Quote
lolsferros Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Bewarka napisał(a):http://img140.imageshack.us/img140/4632/beztytuuvto.jpg To jest zajefajne...:loveu: Ta jest tylko w rozmarze 5cm i na bullowatych jest bardzo popularna za swój kolor,purpura. @diabełkowa OCZEKUJ LISTONOSZA Quote
konikowa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Iza. napisał(a):haha u mnie jest podobnie :evil_lol: Już mnie żaden z dostępnych wzorków nie kusi na tyle żeby go kupić :lol: Też tak mam;) Więc cierpliwie będę czekać na coś co przemówi do mnie w 100%:diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Iza. napisał(a):taaa te RD to juz od lata zamawiamy :evil_lol: I pewnie nigdy nie zamówimy :evil_lol: Darianna napisał(a):zanim ja sie zdecydowałam na RD to wykończył sie wzór, który chcialam :D Teraz czekam, aż coś nowego bedzie.... Nooo tego wzorka który mi się najbardziej podobał też już nie ma w naszym rozmiarze :lol: Quote
Iza. Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 agaciaaa napisał(a):I pewnie nigdy nie zamówimy :evil_lol: Nie no może kiedyś zamówimy, jak nowa dostawa będzie :evil_lol: Quote
Chantell Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 mam na zbyciu nowiuteńką ( z metką) smycz z ami play'a na zbyciu. niebieska w kosteczki :loveu: jakby co to PW Quote
lolsferros Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):http://images44.fotosik.pl/179/69c8f2b6dc267c75.jpg strasznie mi się podoba :loveu: tylko nie wiem czy dla psa wypada taki róż? :evil_lol: jak myślicie ? Tego typu są też inne kolory-czerwony,niebieski,moro.... tu jest cały temat http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=21&t=2825 Quote
diabelkowa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 a ja juz NIC nie zamawiam bo musze wyczarowac duuzo pieniazkow ;) czekam na ta ostatnia obroze i koneic kropka ;) PODPIS! Quote
agaciaaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Iza. napisał(a):Nie no może kiedyś zamówimy, jak nowa dostawa będzie :evil_lol: Wtedy to ja na pewno nie będę miała kasy :evil_lol: Quote
Agnes Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 a moze ktos ma rogza xl nitke fiolet?:razz: na sprzedaz:eviltong: Quote
Diora Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Tak, GameBoy wystawiła smycz+ obrożę na bazarku :cool3: :p Quote
Ewa&Duffel Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 My ją bierzemy, my :evil_lol: :diabloti: super jest ten fiolet :loveu: Quote
Diora Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):My ją bierzemy, my :evil_lol: :diabloti: super jest ten fiolet :loveu: Też o nim myślałam, ale póki co dam sobie spokój :diabloti: Mamy już od GB Vivę Rogz. Mam taką słabość do szelek :shake: Ehhhh Quote
Ewa&Duffel Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Mi się szelki podobają na innych psach, ale na moim jakoś nie... za gruby jest :diabloti: ja za to mam słabość do obróż i smyczy, co poradzic...:evil_lol: Quote
Agnes Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Diora napisał(a):Tak, GameBoy wystawiła smycz+ obrożę na bazarku :cool3: :p to widzialam:lol: chce jesli juz sama obroze:eviltong: Quote
GameBoy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Chantell napisał(a):mam na zbyciu nowiuteńką ( z metką) smycz z ami play'a na zbyciu. niebieska w kosteczki :loveu: jakby co to PW lolsferros napisał(a):Tego typu są też inne kolory-czerwony,niebieski,moro.... tu jest cały temat http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=21&t=2825 na jakie zwierzeta w potrzebie ida pieniadze ze sprzedazy tych rzeczy? Agnes napisał(a):to widzialam:lol: chce jesli juz sama obroze:eviltong: maruda :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 oj tak potwierdzam rogzowy fiolet jest boski:lol: :loveu: :loveu: tylko smyczy do niego nie moge znaleźć.... :( rogzowa za droga:roll: Quote
lolsferros Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 GameBoy napisał(a):na jakie zwierzeta w potrzebie ida pieniadze ze sprzedazy tych rzeczy Te nie idą na bazarek,niedawno skończyłam bazarek swoich obroży na leczenie suni i z powodzeniem,spora suma się zebrała,lecz nie na dogomani,bazarek był na bullowatych,jak będe coś wstawiać na bazarek to napewno dam znać. Wiem że ta aluzja była do mnie,lecz to nie jest dział adopcji,dział adopcji jest pare pienter w dół,żeby było jasne,to ja z tego niemam ani złotówki,nie tylko psy potrzebują pomocy,człowiek który to robi(rymarz)na emeryturze jest chory,ja mu pomagam tylko i będe pomagać dalej.:cool3: Quote
lolsferros Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mogę tylko zdradzić że szykuje się do wstawienia szelek moro,niewiem jeszcze czy to będą 5 czy 4cm,pomysł poddała mi pani weterynarz z 3-miasta która będzie brała udział w licytacji,licytacja będzie tu na dogomani i na bullowatych,i też na leczenie suni Dogo Canario,jest ona tu na dogo,w dziale adopci jako Soczi/Baszi. Quote
GameBoy Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 lolsferros napisał(a):Te nie idą na bazarek,niedawno skończyłam bazarek swoich obroży na leczenie suni i z powodzeniem,spora suma się zebrała,lecz nie na dogomani,bazarek był na bullowatych,jak będe coś wstawiać na bazarek to napewno dam znać. Wiem że ta aluzja była do mnie,lecz to nie jest dział adopcji,dział adopcji jest pare pienter w dół,żeby było jasne,to ja z tego niemam ani złotówki,nie tylko psy potrzebują pomocy,człowiek który to robi(rymarz)na emeryturze jest chory,ja mu pomagam tylko i będe pomagać dalej.:cool3: lolsferros napisał(a):Mogę tylko zdradzić że szykuje się do wstawienia szelek moro,niewiem jeszcze czy to będą 5 czy 4cm,pomysł poddała mi pani weterynarz z 3-miasta która będzie brała udział w licytacji,licytacja będzie tu na dogomani i na bullowatych,i też na leczenie suni Dogo Canario,jest ona tu na dogo,w dziale adopci jako Soczi/Baszi. nie tylko do Ciebie ale ogolnie, nie Ty jeden/ jedna tak robisz co innego jak sie uzytkownicy wymieniaja egzemplarzami a co innego takie dzialanie uwazam, ze wystawianie tu ofert sprzedazy jest nie fair, super darmowa reklama bez ponoszenia zadnych kosztow :roll: szczegolnie jak ktos w domu masowke robi :roll: i proponuje tu kilkanascie wzorow i rozmiarow chcesz pomoc rymarzowi to wystaw to na allegro wystawisz bazar na Soczi sama zamowie obroze dla suki ale oferty prywatnej sprzedazy bede raportowac - cokolwiek o tym myslicie Quote
Kiłi Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ja nie uważam by było to nie fair, czemu niby nie reklamować obróż na forach? Ja właśnie przez forum kupiłam suce w końcu dobre szelki, a nie jakiś szajs. To w końcu dla psów. Ludzie piszą jakie to super rogzy sobie kupili, to też jest jak dla mnie reklama i co zabronimy? Quote
Recommended Posts