Bewarka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ja tam nie słyszałam o żadnych ograniczeniach, wg mnie szelki są nawet bezpieczniejsze niż obroża. A jakie najlepsze...to już chyba zależy co kto lubi, mi się te całe "step in" nie podobają i tylko takich nie kupiłabym. Quote
vege* Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 westie_justa napisał(a):Wie ktoś może czy DS szyje haltery? tak szyje ;-) Quote
gops Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 szyje miałam od nich kantarek bo nigdzie nie mogłam dostać odpowiedniego na ryjka mojej suki albo były za duże albo za małe, płaciłam koło 20zł . Quote
kasia_1982 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 a ja w koncu czuje sie spelniona jesliu chodzi o psie akcesoria. Jedzie do mnie nowiutki zestaw Lupine flower power na ktory polowalam chyba ze 2 lata. Jak tylko dojedzie wyprzedaje to co mi zalega. Czuje sie wolna i jest mi z tym dobrze :loveu: Quote
Yuveza Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Dzięki;) w takim razie zamówię u nich mini halter. Quote
mańka_ Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 A ja tylko nieśmiało podpowiem, że ruszyliśmy z zamówieniami :-) Pierwsze 3 zamówienia dostają błyskawiczną wysyłkę gratis ;-) Zapraszamy więc na FB i www :-) Quote
Unbelievable Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 mańka_ napisał(a):A ja tylko nieśmiało podpowiem, że ruszyliśmy z zamówieniami :-) Pierwsze 3 zamówienia dostają błyskawiczną wysyłkę gratis ;-) Zapraszamy więc na FB i www :-) aktualna nazwa milion razy fajniejsza :diabloti: Quote
mańka_ Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Haha, my też tak uważamy - wiec nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :-D Quote
masdamerka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 @mańka_ Planujecie robić szelki? :D Quote
vege* Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Nowa nazwa super :) zaraz zobaczę co fajnego macie :) Quote
angineuuka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Już nie mogę się doczekać naszej MiauHauowej obróżki :loveu: :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 masdamerka napisał(a):Od jakiego wieku pies może nosić szelki (czytałam, że 10 mc, ale chcę się upewnić :roll:)? Moja Kala śmigała w guardach jak miała 3miesiące ;) mańka_ napisał(a):A ja tylko nieśmiało podpowiem, że ruszyliśmy z zamówieniami :-) Pierwsze 3 zamówienia dostają błyskawiczną wysyłkę gratis ;-) Zapraszamy więc na FB i www :-) Nazwa super ;) wzorek w gitary mi się podoba ale kasy brak :placz: Quote
masdamerka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 A co powiecie o norwegach? Jak mają się w stosunku do guardów/step in? Patrząc na moją okolicę to wszystkie psiaki biegają tylko w step in :cool3: Quote
Kirinna Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 masdamerka napisał(a):A co powiecie o norwegach? Jak mają się w stosunku do guardów/step in? Patrząc na moją okolicę to wszystkie psiaki biegają tylko w step in :cool3: mój nienawidzi guardów- nigdy z nich nie wyszedł, przekręcają się szorki- nosił jako szczenior ale z nich z łatwością wychodził norwegi- jeszcze z nich nie wyszedł ale jak by chciał to sądze ze dał by radę, nie przekręcaja się, jak na razie dla mnie najlepsze, nie mają pska pod brzuchem i są chyba przez to wygodniejsze Quote
Korenia Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Step in są moim zdaniem najgorsze ze wszystkich. Ja jestem fanką guardów, ale ostatnio przerzuciłyśmy się na norwegi i też jest ok. O ile z guardów moja Amy nie wyłazi to z norwegów jej się udało. Ze step in to w 2 sekundy wyłazi. Norwegi są wygodne w zakładaniu :) Quote
mańka_ Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 masdamerka napisał(a):@mańka_ Planujecie robić szelki? :D Tak, jak najbardziej - i to w niedalekiej przyszłości ;-) Angi napisał(a):Już nie mogę się doczekać naszej MiauHauowej obróżki :loveu: :-D Myślę, że powinna być we środę - niestety ze względu na Nowy Rok itd wiadomo jak z Pocztą bywa... xxxkaluniaxxx napisał(a): Nazwa super ;-) wzorek w gitary mi się podoba ale kasy brak :placz: Powiem szczerze: ten wzorek dobrze wyglądać może jedynie na 4 cm - na węższych nie będzie wiadomo, ze to gitary ;-) Quote
chrupcia Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 mańka_, jaki tym ringówki jest lepszy? ten zaciskowy czy amerykański? muszę jakąś zamówić niebawem i pewnie się zaopatrzę u was.. Quote
mańka_ Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 chrupcia napisał(a):mańka_, jaki tym ringówki jest lepszy? ten zaciskowy czy amerykański? muszę jakąś zamówić niebawem i pewnie się zaopatrzę u was.. To wszystko zależy od tego co lubisz Ty i Twój pies - nie da sie określić jednoznacznie, który lepszy. Ja osobiście wolę zacisk - wygodniej mi się na niej psa prowadzi. Z drugiej strony - jak pies niewielkiej rasy, to wydaje mi się, że lepiej sprawdzi się amerykańska - przynajmniej takie zamawia większość włascicieli małych ras... Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 mańka_ napisał(a): Powiem szczerze: ten wzorek dobrze wyglądać może jedynie na 4 cm - na węższych nie będzie wiadomo, ze to gitary ;-) i gitara gra bo Kala tylko w obrożach 3 i 4cm chodzi :evil_lol::evil_lol: Quote
mańka_ Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 xxxkaluniaxxx napisał(a):i gitara gra bo Kala tylko w obrożach 3 i 4cm chodzi :evil_lol::evil_lol: A no to chyba, ze tak ;-) Na dniach powinnam wstawić na FB foto właśnie takiej obroży 4cm szerokosci z tym materiałem, to bedzie można zobaczyć jak to wygląda :-) Quote
Smile of Red Witch Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Mańka, a ja potrzebowałabym ringówki dla rudzielca Amstaffa ;) mam też pytanie czy jest możliwość zrobienia obroży cienkiej sznurkowej do chodzenia po domu?? Quote
mańka_ Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 To w kwestii ringówki - zapraszam na priv lub na FB ;-) Co do obroży - zasadniczo problemu nie ma żadnego :-D Szczegóły również - priv lub FB :-) będzie prościej, co by tu nie śmiecić :-) Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 mańka_ napisał(a): Na dniach powinnam wstawić na FB foto właśnie takiej obroży 4cm szerokosci z tym materiałem, to bedzie można zobaczyć jak to wygląda :-) Super :p będę czekać na foto ;) Quote
socurek Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 możesz jeszcze raz podać adres gdzie was znaleźć na FB? Bo ten, który jest na stronie wyświetla mi komunikat,że nie znaleziono żądanej strony... Quote
Recommended Posts