Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BullWest napisał(a):
Może i jest śliczny, ale jest tak okropnie sztywny i ten połzacisk...poczeka na Martę_Ares, a ja sobie może kupię Tockled Pink

Aha jeszcze mam prośbę: czy ktoś mogłby mi zmierzyć polzacisk z Rogza L-kę (40-60) jaka on madługość maksymalnie zmniejszony, czy będzie dużo za duży na psa, ktory ma w szyi 37-38?

to jest chyba Xl-ka??

L-ka ma 36-50 czy jakoś tak,

jesli chodzi o Xl-ke to są z tego co pamiętam strasznie duże części typu kółka i to może nie zbyt ładnie wyglądać

Posted

BullWest napisał(a):
Ratunku niech mi ktos zmierzy tego połzaciska Rogza L-kę, bo nie wiem czy kupować czy nieeeee

półzacisk L, co prawda łańcuszkowy, ale był dobry na mojego szczura- 30cm w szyjce ;)

przyszły nam szelki EzyDog i obroża Lupine Drapper Dog :loveu: jutro pokażę zdjęcia ;)

Posted

Unbelievable napisał(a):
półzacisk L, co prawda łańcuszkowy, ale był dobry na mojego szczura- 30cm w szyjce ;)

przyszły nam szelki EzyDog i obroża Lupine Drapper Dog :loveu: jutro pokażę zdjęcia ;)

o a jednak wzielas szele
czekam naz zdjecia!

Posted

gops napisał(a):
o a jednak wzielas szele
czekam naz zdjecia!

wzięłam, wzięłam, są jednak trochę za szerokie w klacie (kłania się brak przedpiersia), no i muszę je wyregulować bo obciera...

Chantell napisał(a):
które szelki z ezy doga? :)

zwykłe czarne, chciałam brązowe ale mi sprzed nosa ktoś sprzątnął... :roll:

Posted

aa nie zakumalam ;D
mysllam ze o model pytasz a nie kolor

Chantell napisał(a):
emm.. miałam na myśli jakie szelki z ezy doga wzieła Unbelievable :)

a jakie mają być 'nowe'? :)

Posted

Lucky. napisał(a):
Ja miałam Lke półzacisk, i był dobry na moją sucz która ma w szyi jakieś 25 cm

Serio? No to super, dzięki bardzo:loveu:

Marta nie kuś tym Rogzem, bo akurat jakoś całkiem przypadkowo :diabloti: znalazłam smycz, ktora by do niego idealnie pasowała:mad:
No nic, zobaczymy, jak nie sprzedaż, to może wezmę razem z tym fioletem i smyczą.