Monika i Max :) Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 .............................do usunięcia Quote
Marchewkowy Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Które firmy robią obroże z satynowym podszyciem? oh my dog? kto jeszcze? Quote
dance_macabre Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [quote name='Marchewkowy']Które firmy robią obroże z satynowym podszyciem? oh my dog? kto jeszcze? Collars Craft Studio Quote
AnIeLa Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Marchewkowy napisał(a):Które firmy robią obroże z satynowym podszyciem? oh my dog? kto jeszcze? Taks robi też . Quote
motylek1007 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [quote name='WEIMAR']moj mial taką ale przez to ze ta obroza nie ma zapiecia tylko sie wsuwa jedna rurke w druga bardzo latwo ja zgubic kilkakrotnie musialem jej szukac jak pies wlecial w zarosla duzo bardziej polecam ta i w dodatku tansza i zastepuje zwykla obroze bo mozna do niej przypiac smycz a do tej wczesniejszej niestety nie http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/obroze_odblaskowe/195058 ta obroża świeci cała? czy tylko kilka punktów na niej? Quote
Marchewkowy Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [quote name='AnIeLa']Taks robi też . super! ale taks podszywa tak ze nie wystaje poza tasme? Czy tak jak w oh my dog? że włosy nie mają kontaktu z taśmą? Dziś doszła obróżka dla Prince'a Quote
vege* Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [quote name='Marchewkowy']super! ale taks podszywa tak ze nie wystaje poza tasme? Czy tak jak w oh my dog? że włosy nie mają kontaktu z taśmą? Taks tak obszywa satyną Quote
Marchewkowy Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 aha takie to mamy, w sumie fajne, ale chciałam przetestować też z większą ilością satyny :) Quote
Rosiczka Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 No ja mam np takie z Collars Craft Studio Zdjęcia zamieszczone powyżej są z FB Collars Craft Studio. Quote
Karro Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 motylek1007 napisał(a):ktoś tu kiedyś pokazywał takie świecące obroże, cieńkie i swiecące ok 100h, coś w tym stylu http://www.sklep-pupil.pl/product.php?id_product=1472 jak ktoś ma, to napisze jak sie sprawuje? Ja mam obrożę led świecącą Trixie. Zapięcie ciągle się otwierało i obroża chyba nam spadła 10 razy w ciągu półgodzinnego spaceru, jednak owinięcie końcuwek zapięcia załatwiło sprawę, teraz trzyma się idealnie. Świeci ładnie, choć z jednej strony mocniej a z drugiej słabiej, jednak to nie przeszkadza, pies jest dobrze widoczny :) Quote
WEIMAR Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 motylek1007 napisał(a):ta obroża świeci cała? czy tylko kilka punktów na niej? wejdz na strone ktora podalem tam sa zdjecia uzytkownikow widac jak swieci Quote
motylek1007 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 ok dzięki, faktycznie jest warta przemyślenia. Jak wygląda sytuacja z praniem takiej obroży? Quote
paulaa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 pasują jej te maczki :loveu: też mamy. :smile: Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 paulaa. napisał(a):pasują jej te maczki :loveu: też mamy. :smile: wiem ze macie, bo chciałam ta wasza dla Dory :lol: ale za nic by się nie zmieściła na nią :D Quote
paulaa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):wiem ze macie, bo chciałam ta wasza dla Dory :lol: ale za nic by się nie zmieściła na nią :D Aaa, no coś takiego było. Trzeba im kiedyś zrobić sweet focie w takich samych obrożach :evil_lol: O tak! Jak w końcu do was dotrę. :lol: Quote
Guciek Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Czy ktoś się orientuje, gdzie można kupić skórzane obroże szyte na okrągło? Potrzebuję 3 sztuki najlepiej, ale każda jedna będzie mile widziana. Kupiłam ostatnio w nitrze za 5 euro fajną z ekoskórki, ale niestety naderwała się przy kółku do zapinania :( Quote
gops Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Guciek napisał(a):Czy ktoś się orientuje, gdzie można kupić skórzane obroże szyte na okrągło? Potrzebuję 3 sztuki najlepiej, ale każda jedna będzie mile widziana. Kupiłam ostatnio w nitrze za 5 euro fajną z ekoskórki, ale niestety naderwała się przy kółku do zapinania :( dingo , na allegro widziałam . Quote
AnIeLa Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Guciek kojarzę tylko huntera na zooplusie ale cena jednej coś koło 100 mi się kojarzy. Na allegro popatrz tam za jakieś 8 czy 9 dych widziałam jakieś szyte na okrągło. Quote
Guciek Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 gops napisał(a):dingo , na allegro widziałam . Na all szukałam i nie było nic skórzanego. Quote
Guciek Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Teraz popatrzyłam dingo faktycznie puścił na allegro skórzane okrągłe - po 120zł/szt. To już wozy widziałam kiedyś w Wawie po 80zł:diabloti: No nic, najwyżej pokupuję im po jednej na miesiąc.. Quote
Rosiczka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Guciek napisał(a):Czy ktoś się orientuje, gdzie można kupić skórzane obroże szyte na okrągło? Potrzebuję 3 sztuki najlepiej, ale każda jedna będzie mile widziana. Kupiłam ostatnio w nitrze za 5 euro fajną z ekoskórki, ale niestety naderwała się przy kółku do zapinania :( http://www.fh-aleksandra.pl/ ja u nich kupowałam dla moich psiaków. Sprawowały się znacznie lepiej niż te Dingo. Dodatkowo szew był po zewnętrznej stronie, a nie po wewnętrznej jak to najczęściej bywa. Cena za tą obroże skórzaną to jakieś 40 zł Quote
AnIeLa Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 na alledrogo takie są skórzane zaciągne http://allegro.pl/Shop.php/Show?category=90070&country=1&buy=0&shop=0&order=&price_from=&price_to=&listing=0&listing_sel=&listing_interval=&pay=0&redir_to_search=1&string=sk%C3%B3rzana+zaci%C4%85gana&id=23630827 Quote
Marchewkowy Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 gops napisał(a):dingo , na allegro widziałam . Dingo niezbyt dobre jakościwowo, moje psy z dingo rozwaliły i z champion'a też. no ale to też zalezy dla jakiego psa ;) Quote
Recommended Posts