Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='WEIMAR']moj mial taką ale przez to ze ta obroza nie ma zapiecia tylko sie wsuwa jedna rurke w druga bardzo latwo ja zgubic
kilkakrotnie musialem jej szukac jak pies wlecial w zarosla
duzo bardziej polecam ta i w dodatku tansza i zastepuje zwykla obroze bo mozna do niej przypiac smycz a do tej wczesniejszej niestety nie
http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/obroze_odblaskowe/195058

ta obroża świeci cała? czy tylko kilka punktów na niej?

Posted

[quote name='Marchewkowy']super! ale taks podszywa tak ze nie wystaje poza tasme?
Czy tak jak w oh my dog? że włosy nie mają kontaktu z taśmą?
Taks tak obszywa satyną

Posted

motylek1007 napisał(a):
ktoś tu kiedyś pokazywał takie świecące obroże, cieńkie i swiecące ok 100h, coś w tym stylu
http://www.sklep-pupil.pl/product.php?id_product=1472

jak ktoś ma, to napisze jak sie sprawuje?

Ja mam obrożę led świecącą Trixie. Zapięcie ciągle się otwierało i obroża chyba nam spadła 10 razy w ciągu półgodzinnego spaceru, jednak owinięcie końcuwek zapięcia załatwiło sprawę, teraz trzyma się idealnie. Świeci ładnie, choć z jednej strony mocniej a z drugiej słabiej, jednak to nie przeszkadza, pies jest dobrze widoczny :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
wiem ze macie, bo chciałam ta wasza dla Dory :lol: ale za nic by się nie zmieściła na nią :D

Aaa, no coś takiego było. Trzeba im kiedyś zrobić sweet focie w takich samych obrożach :evil_lol: O tak! Jak w końcu do was dotrę. :lol:

Posted

Czy ktoś się orientuje, gdzie można kupić skórzane obroże szyte na okrągło? Potrzebuję 3 sztuki najlepiej, ale każda jedna będzie mile widziana. Kupiłam ostatnio w nitrze za 5 euro fajną z ekoskórki, ale niestety naderwała się przy kółku do zapinania :(

Posted

Guciek napisał(a):
Czy ktoś się orientuje, gdzie można kupić skórzane obroże szyte na okrągło? Potrzebuję 3 sztuki najlepiej, ale każda jedna będzie mile widziana. Kupiłam ostatnio w nitrze za 5 euro fajną z ekoskórki, ale niestety naderwała się przy kółku do zapinania :(

dingo , na allegro widziałam .

Posted

Guciek kojarzę tylko huntera na zooplusie ale cena jednej coś koło 100 mi się kojarzy. Na allegro popatrz tam za jakieś 8 czy 9 dych widziałam jakieś szyte na okrągło.

Posted

Teraz popatrzyłam dingo faktycznie puścił na allegro skórzane okrągłe - po 120zł/szt. To już wozy widziałam kiedyś w Wawie po 80zł:diabloti:

No nic, najwyżej pokupuję im po jednej na miesiąc..

Posted

Guciek napisał(a):

http://www.fh-aleksandra.pl/ ja u nich kupowałam dla moich psiaków. Sprawowały się znacznie lepiej niż te Dingo. Dodatkowo szew był po zewnętrznej stronie, a nie po wewnętrznej jak to najczęściej bywa. Cena za tą obroże skórzaną to jakieś 40 zł