Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='a_niusia']gadzeciaki wymierzaja tak zajebiscie, ze nie ma takiej opcji.[/QUOTE]

Dokładnie - jak zamawiałam obroże dla Lucka to było sprawdzane czy haft na te jego ogromne 21 cm będzie ok ;) Mam nadzieję, że niedługo i ja będę mogła się chwalić :loveu:

Posted

[quote name='Olson']El Perro przecież od dawna ma też hafty ;)[/QUOTE]
ale ma tylko imiona/napisy i flagi a gwiazdki/bałwanki/kostki i inne rzeczy są strasznie fajne .
pitman też od wielu lat ma hafty

Posted

[quote name='gops']mi tez się podoba , jedyne takie na polskim rynku .
tylko zastanawiam się nad jednym , jak obroża jest z imieniem a ma regulacje to co jeśli będzie trzeba obroże zmiejszyć/zwiększyć wtedy haft będzie albo zakryty albo nie na środku ?
czy ma ktoś robiona bez regulacji ? wtedy by sie według mnie lepiej to sprawdziło .
nie czepiam się żeby zaraz nie było tylko pytam .[/QUOTE]

U mnie było tak, że regulator wypadł akurat na hafcie ale to dlatego,że biorę zawsze z dużą regulacją jakieś 5-7 cm zapasu bo różnie obroże się układają. Wysłałam i zostało poprawione druga obroża z haftem idealna. :)

Posted

sliczne te haftowane obrozki!
zamowilam wlasnie dwie, z imieniem i gwiazdkami i juz sie nie moge doczekac :P
tylko mam nadzieje, ze dobrze trafilam z kolorami.

Posted

Im więcej pokazujecie tu tych haftowanek tym większą mam na taką ochotę :loveu: Tylko mój pies szelkowy bardziej, ciekawe, czy gadżeciaki zrobiłyby takie norwegi z haftem np. na przednim pasku :hmmmm: :D

Posted

[quote name='rashelek']Im więcej pokazujecie tu tych haftowanek tym większą mam na taką ochotę :loveu: Tylko mój pies szelkowy bardziej, ciekawe, czy gadżeciaki zrobiłyby takie norwegi z haftem np. na przednim pasku :hmmmm: :D[/QUOTE]
robią :) na ich fb były pokazane

Posted

Wszystkie obroże są świetne, jednak moja Zuza nigdy nie nosiła obroży, zawsze szelki i nie wiem jaka byłaby jej reakcja :P
Ale chyba się skuszę na jakąś fajną jak tylko będę mogła , to się przekonam czy się jej spodoba chodzenie w obroży :)