Ewa&Duffel Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Ja dostałam właśnie wiadomość od Gadżeciaków, że nasza obroża będzie wysłana w poniedziałek :) Quote
AmeliaR Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 (edited) Ja także dostałam taką wiadomość i dane do wysyłki, czyli da się :) Ja oczywiście rozumiem to, że czasem można się nie wyrobić, nie mieć czasu czy mieć dużo zamówień i to wszystko jest po prostu ludzkie, ale jedyne co mi się nie podobało to właśnie ten brak odpowiedzi na moje pytanie. Napisaliby: "potrzebujemy jeszcze tydzień", ok, nie ma problemu, ale chodziło po prostu o to, że nie było żadnej odpowiedzi, ale wyjaśniło się, więc jest wszystko ok, czekam z radością na obróżkę. Oczywiście, że smakołyk czy zabawka jest lepszym prezentem dla psa niż obroża, bo Jemu jest obojętne co nosi na szyi o ile jest to wygodne. Obrożę kupuję dla siebie, dla psa coś smacznego. Edited December 14, 2012 by AmeliaR Quote
a_niusia Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 ja dzis napisalam do gadzeciakow, gdyz moja matka bardzo chciala haftowana obroze dla swojego pieska w ohydnym banalnym zestawieniu kolorystycznym i od razu dostalam odp. a ja jestem z tych hatowanuch obrozy super zadowolona. teraz wiekszosc obrozy mam w kartonie w piwnicy, bo mam remont i moje psy wlasciwie ciagle chodza w gadzeciakach. mlodszy pies mial kilka oblesnych przygod w tej obrozy i duzo razy pralam ja w pralce i dalej jak nowa. Quote
japanisze Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Unbelievable']https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/148238_563273877022670_544869457_n.jpg gadżeciaki też grają fair :roll: I dobrze - tak powinno być! Teraz coraz więcej powstaje hand madeów i tak naprawdę szczególiki decydują o tym kto wygra serca klientów :) Quote
Kateczka Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 a do nas doszły PawSitiveDog ...są mega :) troszeczke nierówno przyszyta tasiemka ozdobna...i okropny jest ten plastikowy zatrzask :( obroza brzydko sie w nim ukłąda...ale poza tym każdą kasę bym dała...drobione trwali, dobrze powykańczane, pięknie dobrane kolorki :) i to futerko....cena też super...wyszło mi przy duzej obroży taniej niz w DS a mam tasiemke, taśme podładową i puchaty polarek...tam były tylko taśmy :) jak sie zbiorę w weekend to wrzuce i DS i PSD :P Quote
socurek Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 PSD też mam zamówione dla szczyla ^_^ a obiecałam sobie już nic nie kupować... Quote
Marchewkowy Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Milena9']Za dużo tych kolorów w gadżeciakach. Nigdy nic nie wybiorę ;)[/QUOTE] ja miałam ten sam problem :D Nam przyszło niedawno linka 5 m tym razem z gadżeciaków Quote
Chefrenek Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Mam dwa półzaciski PSD. Oba na futerku i są przecudne. Dobrze wykończone. Starannie. Nie mam zastrzeżeń do niczego. A wzorki no cóż...rogz itp zostają w tyle. Quote
MakeBelieve Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 A ja zgubiłam naszą przeukochaną smycz przepinaną z rogza odblaskową czerwoną i już nie mam do szelek i nie znajdę innej takiej fajnej i taniej :< Jakie są firmy takie jak Activdog, Pawsitivedog?Dogstyle też nie. Takie z naszywkami. Bo niedawno jakoś widziałam właśnie jedną i nie mogę teraz do niej wrócić. Quote
monika15 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Makebelieve jest jeszcze ohmydog.pl, innych nie pamiętam ;) Quote
Smile of Red Witch Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='dance_macabre'] Co to za cudeńko?? Quote
MakeBelieve Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 monika15- dzięki! O to mi chodziło! :D Bo właśnie tam są taśmy 10 mm. Spadłaś mi z nieba : **** <3 Quote
mańka_ Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 (edited) Może będziecie tak miłe (mili? :-) ) i nam podpowiecie, co Wam się najbardziej podoba...? :-) WYDARZENIE i SONDA Dzięki z góry za pomoc! :-) Edited December 17, 2012 by mańka_ Quote
masdamerka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='mańka_']Może będziecie tak miłe (mili? :-) ) i nam podpowiecie, co Wam się najbardziej podoba...? :-) WYDARZENIE i SONDA Dzięki z góry za pomoc! :-) Fajne te materiały, będziecie robić jakie zapięcia? :evil_lol: Quote
mańka_ Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Półzacisk, półzacisk z łańcuszkiem, zatrzask z regulacją, klamra ;-) + to, co wg potrzeb - np. do testowania jeden z piesków otrzyma w poniedziałek półzacisk z zapięciem (zatrzask) - boi się zakładania przez głowę, a jednocześnie ma wyjątkowy talent do wychodzenia z obroży ;-) Quote
MakeBelieve Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Śliczne są te wzorki! :D Aż za dużo do wyboru, ale zagłosowałam ^^ Quote
masdamerka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='mańka_']Półzacisk, półzacisk z łańcuszkiem, zatrzask z regulacją, klamra ;-) + to, co wg potrzeb - np. do testowania jeden z piesków otrzyma w poniedziałek półzacisk z zapięciem (zatrzask) - boi się zakładania przez głowę, a jednocześnie ma wyjątkowy talent do wychodzenia z obroży ;-)[/QUOTE] Jak zaczniesz działalność daj znać :D Cudne te wzorki *__* Quote
mańka_ Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='MakeBelieve']Śliczne są te wzorki! :D Aż za dużo do wyboru, ale zagłosowałam ^^[/QUOTE] Dzięki! :-) Do wyboru było jeszcze więcej, to nasz wstępny "przesiew".... masakra, ja tam bym wszystkie wzięła :cool3: [quote name='masdamerka']Jak zaczniesz działalność daj znać :-D Cudne te wzorki *__*[/QUOTE] Na pewno pojawi się info na FB - a jeśli nie bedzie opóźniej (a nie planujemy, tfu tfu) to zaczynamy od stycznia :-) Quote
MakeBelieve Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 O ja cie! Dopiero zobaczyłam, że Wy z Białegostoku! Takie cudeńka i to pod samym nosem <3 Quote
gops Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 mańka a planujecie tylko te bawełniane naszycia ? czy może jakieś inne obroże też? przydałyby sie na rynku jeszcze jakieś porządne obroże na klamry bo jest mały wybór :) Quote
mańka_ Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Oj nie, nie tylko bawełniane. Na pewno będa jeszcze z personalizowanym napisem/wzorem i z ozdobnymi taśmami ;-) A co dalej - zobaczymy :-) Quote
Unbelievable Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 wszystko fajnie, tylko nazwy się zaczynają powtarzać : P collars craft studio też na początku było dog's craft Quote
mańka_ Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Serio? Szczerze powiedziawszy nie kojarzę nawet takiej firmy :oops: Ale ja mało kojarzę - w zasadzie tylko Furkidz i ActivDog (ActivDog zapewne dlatego, że sama posiadam - tzn moje psy - i bardzo sobie chwalę, swietne obroże). No cóż, ale skoro nazywają się teraz inaczej, to chyba problemu nie ma ;-) Quote
Recommended Posts