Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja także dostałam taką wiadomość i dane do wysyłki, czyli da się :)

Ja oczywiście rozumiem to, że czasem można się nie wyrobić, nie mieć czasu czy mieć dużo zamówień i to wszystko jest po prostu ludzkie, ale jedyne co mi się nie podobało to właśnie ten brak odpowiedzi na moje pytanie. Napisaliby: "potrzebujemy jeszcze tydzień", ok, nie ma problemu, ale chodziło po prostu o to, że nie było żadnej odpowiedzi, ale wyjaśniło się, więc jest wszystko ok, czekam z radością na obróżkę.

Oczywiście, że smakołyk czy zabawka jest lepszym prezentem dla psa niż obroża, bo Jemu jest obojętne co nosi na szyi o ile jest to wygodne. Obrożę kupuję dla siebie, dla psa coś smacznego.

Edited by AmeliaR
Posted

ja dzis napisalam do gadzeciakow, gdyz moja matka bardzo chciala haftowana obroze dla swojego pieska w ohydnym banalnym zestawieniu kolorystycznym i od razu dostalam odp.

a ja jestem z tych hatowanuch obrozy super zadowolona. teraz wiekszosc obrozy mam w kartonie w piwnicy, bo mam remont i moje psy wlasciwie ciagle chodza w gadzeciakach. mlodszy pies mial kilka oblesnych przygod w tej obrozy i duzo razy pralam ja w pralce i dalej jak nowa.

Posted

a do nas doszły PawSitiveDog
...są mega :) troszeczke nierówno przyszyta tasiemka ozdobna...i okropny jest ten plastikowy zatrzask :( obroza brzydko sie w nim ukłąda...ale poza tym każdą kasę bym dała...drobione trwali, dobrze powykańczane, pięknie dobrane kolorki :) i to futerko....cena też super...wyszło mi przy duzej obroży taniej niz w DS a mam tasiemke, taśme podładową i puchaty polarek...tam były tylko taśmy :)
jak sie zbiorę w weekend to wrzuce i DS i PSD :P

Posted

A ja zgubiłam naszą przeukochaną smycz przepinaną z rogza odblaskową czerwoną i już nie mam do szelek i nie znajdę innej takiej fajnej i taniej :<
Jakie są firmy takie jak Activdog, Pawsitivedog?Dogstyle też nie. Takie z naszywkami. Bo niedawno jakoś widziałam właśnie jedną i nie mogę teraz do niej wrócić.

Posted

Półzacisk, półzacisk z łańcuszkiem, zatrzask z regulacją, klamra ;-)
+ to, co wg potrzeb - np. do testowania jeden z piesków otrzyma w poniedziałek półzacisk z zapięciem (zatrzask) - boi się zakładania przez głowę, a jednocześnie ma wyjątkowy talent do wychodzenia z obroży ;-)

Posted

[quote name='mańka_']Półzacisk, półzacisk z łańcuszkiem, zatrzask z regulacją, klamra ;-)
+ to, co wg potrzeb - np. do testowania jeden z piesków otrzyma w poniedziałek półzacisk z zapięciem (zatrzask) - boi się zakładania przez głowę, a jednocześnie ma wyjątkowy talent do wychodzenia z obroży ;-)[/QUOTE]

Jak zaczniesz działalność daj znać :D Cudne te wzorki *__*

Posted

[quote name='MakeBelieve']Śliczne są te wzorki! :D Aż za dużo do wyboru, ale zagłosowałam ^^[/QUOTE]

Dzięki! :-)
Do wyboru było jeszcze więcej, to nasz wstępny "przesiew".... masakra, ja tam bym wszystkie wzięła :cool3:

[quote name='masdamerka']Jak zaczniesz działalność daj znać :-D Cudne te wzorki *__*[/QUOTE]

Na pewno pojawi się info na FB - a jeśli nie bedzie opóźniej (a nie planujemy, tfu tfu) to zaczynamy od stycznia :-)

Posted

mańka a planujecie tylko te bawełniane naszycia ? czy może jakieś inne obroże też?
przydałyby sie na rynku jeszcze jakieś porządne obroże na klamry bo jest mały wybór :)

Posted

Serio?
Szczerze powiedziawszy nie kojarzę nawet takiej firmy :oops:
Ale ja mało kojarzę - w zasadzie tylko Furkidz i ActivDog (ActivDog zapewne dlatego, że sama posiadam - tzn moje psy - i bardzo sobie chwalę, swietne obroże). No cóż, ale skoro nazywają się teraz inaczej, to chyba problemu nie ma ;-)