Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AmeliaR']Hmm... Ile czasu czekaliście na podanie namiarów od Gadżeciaków gdzie przesłać pieniądze i informację o tym, że Wasze obroże są już gotowe? Bo ja zamawiałam obrożę w poniedziałek tydzień temu i do teraz zero odzewu. Pisałam w ten wtorek do Nich i do teraz cisza. Widzę, że na FB ktoś ich już o to samo pytał i na chwilę obecną też bez odpowiedzi.[/QUOTE]

ja czekałam jakieś 3 tygodnie,ale warto.

Posted

[quote name='anna35-1974']ja czekałam jakieś 3 tygodnie,ale warto.
kurcze, długo strasznie. ja właśnie czekam... ale miałam nadzieje, że obróżki zdążą trafić pod choinkę.. :roll:

Victoria ja bym brała różoffą. :loveu::eviltong:

Posted

[quote name='Victoria']dla niej

brązowa, czerwona, czy czarna??
Nie chcę, żeby wyglądała ani słodko, ani (w miarę możliwości xd) śmiesznie

Czerwona, jeśli już.

A jeśli już gadamy o obrożach z kolcami, to ta jest ge-nia-lna :loveu:

Posted

ta pitmana jest na prawdę cudowna , moja suka ją nosi już dobre 2 miesiące non stop i jak nówka ciągle mimo że nie czyściłam nawet do tej pory .

Posted

Fajne są obroże z kolcami, ale trochę niepraktyczne. Szczególnie jak chce się psa za nią złapać... Albo do pierwszego zawadzenia nią o właściciela. Auć ;)

Posted

[quote name='evel']Ja żałuję, że nie ma ociupinkę węższych, tak 2.5 cm byłoby super ;)[/QUOTE]
do pitmana wystarczy napisać zrobi Ci w 2,5 na pewno :) .
moja Misiowa ma 3cm a małemu kupiłam 5cm i w obu zmieniałam kolor bez problemu zrobili taki jak chciałam.

Posted

[quote name='gops']do pitmana wystarczy napisać zrobi Ci w 2,5 na pewno :) .
moja Misiowa ma 3cm a małemu kupiłam 5cm i w obu zmieniałam kolor bez problemu zrobili taki jak chciałam.[/QUOTE]

Dobrze wiedzieć. Mają fajne obroże a la tropowe, z krętlikiem, ale zarazem i z ćwiekami/kolcami, co dla posokowca akurat jest słabe. Ale skoro można się dogadać, to pewnie zamówię.

edit: sprawdziłam - to nie kolce tylko jakieś tam ozdoby a ja bym wolała bez.

Posted

[quote name='AmeliaR']Hmm... Ile czasu czekaliście na podanie namiarów od Gadżeciaków gdzie przesłać pieniądze i informację o tym, że Wasze obroże są już gotowe? Bo ja zamawiałam obrożę w poniedziałek tydzień temu i do teraz zero odzewu. Pisałam w ten wtorek do Nich i do teraz cisza. Widzę, że na FB ktoś ich już o to samo pytał i na chwilę obecną też bez odpowiedzi.[/QUOTE]
A nie podali Ci od razu danych do przelewu ? Ja też zamawiałam obrożę w zeszły poniedziałek (3.12) i też jak na razie brak żadnych wieści o niej :( Wątpię, że dojdzie do świąt :(

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']A nie podali Ci od razu danych do przelewu ? Ja też zamawiałam obrożę w zeszły poniedziałek (3.12) i też jak na razie brak żadnych wieści o niej :( Wątpię, że dojdzie do świąt :([/QUOTE]
Nie, nie podali mi danych niestety. Zamówiłam dokładnie tego samego dnia, co Ty. Na Facebooka wchodzą, bo widziałam, że jakiś obrazek sobie wrzucili, ale odpisać to nie łaska... Cóż.

Posted

Ja mam to samo... spytałam o dane do przelewu, kazali czekać... i tak czekamy od wtorku. :roll: Chyba też nie dojdą przed świętami. Szczerze mówiąc trochę się przez to zniechęciłam do gadżeciaków, bo w AD i DS od razu zamówienie było przyjmowane..

Posted

[quote name='paulaa.']Ja mam to samo... spytałam o dane do przelewu, kazali czekać... i tak czekamy od wtorku. :roll: Chyba też nie dojdą przed świętami. Szczerze mówiąc trochę się przez to zniechęciłam do gadżeciaków, bo w AD i DS od razu zamówienie było przyjmowane..[/QUOTE]
Szkoda, że w trakcie zamówienia nie podają przybliżonego czasu realizacji. Fakt faktem powinni mniej wiecej wiedzieć kiedy będzie wszystko gotowe. Ja czekam od poniedziałku jak na razie.

Posted

Juz gdzies pisali na facebooku, ze niestety czasem maja nawal obowiazkow i prosili o wyrozumienie. Dzieci, psy i haftowanie- Czasem trudno to pogodzic. Jasne, ze fajnie by bylo, gdyby podawali termin realizacji, ale z drugiej strony gdzie sie pali. pod choinke i tak lepiej wlozyc psu smakolyk czy zabawke, a obroze to bardziej dla naszej, niz dla ich przyjemnosci ;) Mnie sie wydaje, ze gadzeciaki przed swietami maja po prostu duzo wiecej pracy. ja tez sie nie moge doczekac swoich obrozek, ale staram się być cierpisz.

Posted

[quote name='socurek']Dzieci, psy i haftowanie- Czasem trudno to pogodzic. [/QUOTE]

No proszę...
Każdy z nas ma życie prywatne i obowiązki/przyjemności z nim związane, ale to nie znaczy, że w pracy/szkole nie dajemy sobie rady. Co prawda nasz rodzimy wieszcz nawoływał do zrywu w myśl zasady "mierz siły na zamiary nie zamiar podłóg sił", ale gdzieś trzeba sobie wyznaczyć granicę tej niezachwianej wiary we własne moce przerobowe ;)

Długi czas oczekiwania na obroże to jedno - każdy rozumie, że to hand made, okres przedświątecznej gorączki itd., ale odpisanie na PW czy mejla to nie jakiś wyczyn nadludzki i zajmuje raptem parę chwil. Dla mnie to brak szacunku do klienta :shake:

P.S. np. Furkidz grają fair - kilka dni temu zaznaczyli na FB i stronie www sklepu, że już nie dadzą rady przed świętami wysłać zamówień złożonych po danym dniu, a coś mi się wierzyć nie chce, że oni nie mają życia prywatnego :)