anna35-1974 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='AmeliaR']Hmm... Ile czasu czekaliście na podanie namiarów od Gadżeciaków gdzie przesłać pieniądze i informację o tym, że Wasze obroże są już gotowe? Bo ja zamawiałam obrożę w poniedziałek tydzień temu i do teraz zero odzewu. Pisałam w ten wtorek do Nich i do teraz cisza. Widzę, że na FB ktoś ich już o to samo pytał i na chwilę obecną też bez odpowiedzi.[/QUOTE] ja czekałam jakieś 3 tygodnie,ale warto. Quote
paulaa. Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='anna35-1974']ja czekałam jakieś 3 tygodnie,ale warto. kurcze, długo strasznie. ja właśnie czekam... ale miałam nadzieje, że obróżki zdążą trafić pod choinkę.. :roll: Victoria ja bym brała różoffą. :loveu::eviltong: Quote
AmeliaR Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Dzięki za odpowiedzi :) Też myślę, że na Gadżeciaki warto czekać, chociaż mam nadzieję, że przed świętami będą. Quote
evel Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Victoria']dla niej brązowa, czerwona, czy czarna?? Nie chcę, żeby wyglądała ani słodko, ani (w miarę możliwości xd) śmiesznie Czerwona, jeśli już. A jeśli już gadamy o obrożach z kolcami, to ta jest ge-nia-lna :loveu: Quote
gops Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 ta pitmana jest na prawdę cudowna , moja suka ją nosi już dobre 2 miesiące non stop i jak nówka ciągle mimo że nie czyściłam nawet do tej pory . Quote
gops Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='evel']Masz zdjęcia na Misi? :) próbowałam zrobić ale w tych kudłach nic nie widać :roll: mimo że to 3cm . edit: cos znalazłam , nie widac dobrze Uploaded with ImageShack.us Quote
Amber Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Fajne są obroże z kolcami, ale trochę niepraktyczne. Szczególnie jak chce się psa za nią złapać... Albo do pierwszego zawadzenia nią o właściciela. Auć ;) Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 My mamy taką :cool3:: K nosi ją od roku i nic się nie dzieje ;) Quote
evel Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Ja żałuję, że nie ma ociupinkę węższych, tak 2.5 cm byłoby super ;) Quote
gops Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='evel']Ja żałuję, że nie ma ociupinkę węższych, tak 2.5 cm byłoby super ;)[/QUOTE] do pitmana wystarczy napisać zrobi Ci w 2,5 na pewno :) . moja Misiowa ma 3cm a małemu kupiłam 5cm i w obu zmieniałam kolor bez problemu zrobili taki jak chciałam. Quote
murakami Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='gops']do pitmana wystarczy napisać zrobi Ci w 2,5 na pewno :) . moja Misiowa ma 3cm a małemu kupiłam 5cm i w obu zmieniałam kolor bez problemu zrobili taki jak chciałam.[/QUOTE] Dobrze wiedzieć. Mają fajne obroże a la tropowe, z krętlikiem, ale zarazem i z ćwiekami/kolcami, co dla posokowca akurat jest słabe. Ale skoro można się dogadać, to pewnie zamówię. edit: sprawdziłam - to nie kolce tylko jakieś tam ozdoby a ja bym wolała bez. Quote
Victoria Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Paula, na szczęście nie ma rushofych :diabloti: no, to brąz odpada xd pewnie czerwoną wezmę :eviltong: Quote
Vailet Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Szelki jak szelki, ale jaki piesek błyszczący :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='AmeliaR']Hmm... Ile czasu czekaliście na podanie namiarów od Gadżeciaków gdzie przesłać pieniądze i informację o tym, że Wasze obroże są już gotowe? Bo ja zamawiałam obrożę w poniedziałek tydzień temu i do teraz zero odzewu. Pisałam w ten wtorek do Nich i do teraz cisza. Widzę, że na FB ktoś ich już o to samo pytał i na chwilę obecną też bez odpowiedzi.[/QUOTE] A nie podali Ci od razu danych do przelewu ? Ja też zamawiałam obrożę w zeszły poniedziałek (3.12) i też jak na razie brak żadnych wieści o niej :( Wątpię, że dojdzie do świąt :( Quote
AmeliaR Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Ewa&Duffel']A nie podali Ci od razu danych do przelewu ? Ja też zamawiałam obrożę w zeszły poniedziałek (3.12) i też jak na razie brak żadnych wieści o niej :( Wątpię, że dojdzie do świąt :([/QUOTE] Nie, nie podali mi danych niestety. Zamówiłam dokładnie tego samego dnia, co Ty. Na Facebooka wchodzą, bo widziałam, że jakiś obrazek sobie wrzucili, ale odpisać to nie łaska... Cóż. Quote
paulaa. Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Ja mam to samo... spytałam o dane do przelewu, kazali czekać... i tak czekamy od wtorku. :roll: Chyba też nie dojdą przed świętami. Szczerze mówiąc trochę się przez to zniechęciłam do gadżeciaków, bo w AD i DS od razu zamówienie było przyjmowane.. Quote
AmeliaR Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Tak i mi jeszcze napisali, że zrobienie obroży to około tygodnia, więc ok, ale tydzień to minął w poniedziałek, a do tego kontaktu nie ma żadnego. Quote
Okamia Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='paulaa.']Ja mam to samo... spytałam o dane do przelewu, kazali czekać... i tak czekamy od wtorku. :roll: Chyba też nie dojdą przed świętami. Szczerze mówiąc trochę się przez to zniechęciłam do gadżeciaków, bo w AD i DS od razu zamówienie było przyjmowane..[/QUOTE] Szkoda, że w trakcie zamówienia nie podają przybliżonego czasu realizacji. Fakt faktem powinni mniej wiecej wiedzieć kiedy będzie wszystko gotowe. Ja czekam od poniedziałku jak na razie. Quote
AmeliaR Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Napisałam Im teraz pytanie na Facebooku tam, gdzie się umieszcza swoje opinie. Jestem drugą osobą, która tam o to pyta. Zobaczymy... Quote
socurek Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Juz gdzies pisali na facebooku, ze niestety czasem maja nawal obowiazkow i prosili o wyrozumienie. Dzieci, psy i haftowanie- Czasem trudno to pogodzic. Jasne, ze fajnie by bylo, gdyby podawali termin realizacji, ale z drugiej strony gdzie sie pali. pod choinke i tak lepiej wlozyc psu smakolyk czy zabawke, a obroze to bardziej dla naszej, niz dla ich przyjemnosci ;) Mnie sie wydaje, ze gadzeciaki przed swietami maja po prostu duzo wiecej pracy. ja tez sie nie moge doczekac swoich obrozek, ale staram się być cierpisz. Quote
japanisze Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='socurek']Dzieci, psy i haftowanie- Czasem trudno to pogodzic. [/QUOTE] No proszę... Każdy z nas ma życie prywatne i obowiązki/przyjemności z nim związane, ale to nie znaczy, że w pracy/szkole nie dajemy sobie rady. Co prawda nasz rodzimy wieszcz nawoływał do zrywu w myśl zasady "mierz siły na zamiary nie zamiar podłóg sił", ale gdzieś trzeba sobie wyznaczyć granicę tej niezachwianej wiary we własne moce przerobowe ;) Długi czas oczekiwania na obroże to jedno - każdy rozumie, że to hand made, okres przedświątecznej gorączki itd., ale odpisanie na PW czy mejla to nie jakiś wyczyn nadludzki i zajmuje raptem parę chwil. Dla mnie to brak szacunku do klienta :shake: P.S. np. Furkidz grają fair - kilka dni temu zaznaczyli na FB i stronie www sklepu, że już nie dadzą rady przed świętami wysłać zamówień złożonych po danym dniu, a coś mi się wierzyć nie chce, że oni nie mają życia prywatnego :) Quote
Unbelievable Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/148238_563273877022670_544869457_n.jpg gadżeciaki też grają fair :roll: Quote
Recommended Posts