Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Ania24']chrupcia ło matko!!! a co do za cudeńko??? nie chodzi o obróżkę, ale o szczylkę - śliczności :D:loveu:

no właśnie,jaka słodka mordeczka:loveu: urocza:loveu:

Posted

Monika i Max :) - Jakieś takie grube mi sie wydają te obroże i faktycznie kółka bardzo małe i słabe..

chrupcia Małolata w pomarańczu nie wygląda fajnie, a rewelacyjnie :loveu: Cudeńko! piękny aussik :loveu:

Posted (edited)

Przyszło do nas Plaffy i bardzo mi sie podoba. U nas sie pewnie sprawdzi bo moje maluchy nie brudzą i wychodza na krótkie spacery. Długośc i szerokosc smyczy S odpowiada mi bardzo, obroza troszke za wąska ale nie ma źle. W weekend bylam u znajomych którzy maja dwa komplety L i wyglądają cudnie na czernyszach. Komplety mają od wyjscia na wystawe wiec podejrzewam ze tez sie sprawdzą. Ale juz widac ze na codzienne spacery dla normalnych psów to sie nie nadają

Edited by Natula
Posted

[quote name='gops']po drugie dajesz strasznie małe i słabe kółka, radziłabym zmienić na większe, mocniejsze jesli chcesz sprzedawać obroże.[/QUOTE]
kółka jak kółka, bardziej mnie ten zatrzask zastanawia:razz:

Posted

Ja też czekam na swoje smycze z plaffy. Mnie się wydaje, ze wykonanie jest bardzo przyzwoite. Dużym atutem ich asortymentu jest waga. Zestawy są megalekkie, bardzo mi się to podoba. Zamówiłam dwie L-ki w takich samych kolorach, więc nie żal mi będzie poświęcić jednej na "tyranie"... No chyba, że zapytam czy DS mi ją przerobi na obrożę...

Posted

a do nas doszły DS :)
tak jak kiedyś dostałam obrozę zrobiona niedbale tak teraz musze pochwalić za starannosć. Wąskie obróżki zrobione super...same tasmy też ok...nie jestem tylko zadowolona z obrozy 3 cm...bo tasiemka ma chyba 15 mm a została naszyta na 3 cm...tak oczywiscie chciałam ale nie wiedziałam, ze bedzie to tak nieładnie wygladac (chyba nie miałam do końca swiadomosci tak cienkiej tasiemki ;)...poza tym zielony kolor tasmy podkłądowej jest w okropnym odcieni przynajmniej przy zestawieniu z bordową tasiemka swiąteczną...tez myślałam, że zieleń bedzie inna tak wiec tu na duzy plus dla np Pawsitive Dog za szczegółowe dopytywanie i wysłanie propozycji na zdjeciach :)
teraz czekamy na te dra firme :)

Posted

Strasznie mi się podobają te Pawsitive dogi, właśnie dlatego, że są takie mięciutkie i puszyste... Ale ostatnią rzeczą jaką kupię w tym roku (tak sobie obiecałam) będą imienne Gadżeciaki... Na pwasitivy już mnie niestety nie stać :( może w styczniu...

Posted

[quote name='Kateczka']a do nas doszły DS :)
tak jak kiedyś dostałam obrozę zrobiona niedbale tak teraz musze pochwalić za starannosć.[/QUOTE]

Tak jak pisałam różnica pomiędzy kiedyś a teraz jest widoczna :)

Posted (edited)

Ponowię :) Jaka obrożka z Furkidz/Activdog/Pawsitive Dog pasowałaby do kombinezonu dla mojej Daisy, który jest w takim kolorze:
http://www.stylistka.pl/img/artykul/4905/kolor-dnia-buraczkowy_43581_11.jpg
? Bo chodzimy w Day on bahama i niebieskiej smyczy, no ale to nie bardzo pasuje : )) Myślałam nad kupnem jakiegoś czerwonego ubranka i marzy mi się świąteczny niedostępny już furkidz, ale to.. kiedy indziej.

A te gadżeciaki z imieniem są wspaniałe : <<

Edited by MakeBelieve
Posted

[quote name='MakeBelieve']Ponowię :) Jaka obrożka z Furkidz/Activdog/Pawsitive Dog pasowałaby do kombinezonu dla mojej Daisy, który jest w takim kolorze:
http://www.wyszukane.pl/galerie/f/fi...-bura_3233.jpg
? Bo chodzimy w Day on bahama i niebieskiej smyczy, no ale to nie bardzo pasuje : )) Myślałam nad kupnem jakiegoś czerwonego ubranka i marzy mi się świąteczny niedostępny już furkidz, ale to.. kiedy indziej.

A te gadżeciaki z imieniem są wspaniałe : <<

link mi nie działa.

Posted

[quote name='Victoria']ej no co wy z tymi taksowkami?? czyzbym bazarek przegapila..?? :shake:[/QUOTE]
Nie, ja po prostu z bazarku wybrałam sobie kilka tasiemek jakie mi się podobają, zapytałam czy Taks je ma i poprosiłam o uszycie :)