dance_macabre Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 japanisze napisał(a):Bo się wścieknę :mad: Pies niepotrzebujący ruchu to pies PLUSzoWY! Bulwa to żywy pies a nie krasnal ogrodowy - przecież to szczurołapy były, a że ludzie ze wszystkiego co żyje i mieści się na kolanach lubią robić spasione zabawki "na kanapę" to już inna bajka. Proszę nie powielać stereotypów! Żeby nie było OT - czekam na świąteczną przesyłkę od DS - niebieskie bałwany :) Tu chyba chodziło o to że takiego setera czy munsterlanda nawet szczeniaka trudniej dogonić niż buldożka. Więc jak spuścisz bulwe w lesie i nie przywołasz to zawsze awaryjnie dogonisz, a munsterlanda powodzenia :evil_lol: Quote
a_niusia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 hehehe zaraz sie dowiemy, ze buldozek potrzebuje tyle ruchu co wyzel ( Mały Münsterländer jest wyzlem) . moze tyle, co husky?:))) Quote
masdamerka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 a_niusia napisał(a):hehehe zaraz sie dowiemy, ze buldozek potrzebuje tyle ruchu co wyzel ( Mały Münsterländer jest wyzlem) . moze tyle, co husky?:))) Może nie aż tyle, ale też ma swoje potrzeby ruchowe, które niektórzy właściciele kompletnie ignorują :shake: Quote
Karro Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 A ja proponuję zakończyć ten wielki off top, a inne sprawy wyjaśnić sobie na pw lub odpowiednim do tego temacie, bo na prawdę nie ciekawie się to czyta ;) Quote
Karro Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Oba komplety śliczne, ale ten drugi bardziej mi się podoba :loveu: Świetne są ;) Quote
masdamerka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Cudowne :loveu: I popieram, ten drugi też mnie się bardziej podoba :diabloti: Quote
masdamerka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) Miał ktoś półzaciski od PawSitiveDog? :D Czy ta obróżka pasowałaby do suni (te czachy mają troszkę różu)? http://www.pawsitivedog.pl/pl/p/OBROZA-CRAZY-MEXICO/1 :lol: A i się jeszcze pochwalę naszą nową obróżką :loveu: http://imageshack.us/photo/my-images/401/img1338o.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/img1335hh.jpg/ Edited December 4, 2012 by masdamerka Ażeby nie widniał post pod postem :D Quote
monika15 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 A mi się ten pierwszy bardzo podoba:loveu: chociaż oba są śliczne :) Quote
Baton Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 A do nas właśnie doszły szelki od ohmydog :multi: Są genialne, wszystko równiutko szyte :loveu: A tak się Joy w nich prezentuje ;) Quote
masdamerka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Jakiej szerokości są obroże Duffla? :D Quote
Marchewkowy Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ewa&Duffel napisał(a):Duffel w kompletach od Activdog Obydwa śliczne ale ten drugi boski, a duffelkowi jak zwykle we wszystkim pięknie[PHP][/PHP] Quote
Voute Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 maryg22 - szelki super, ekstra kolory :loveu: tylko nie podoba mi się umieszczenie tej naszywki z nazwą firmy na samym środku A Dufflowi we wszystkim ładnie :loveu: To niesprawiedliwe, że nie wszystkie psy tak dobrze wyglądają we wszystkich kolorach :shake: Quote
gops Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 a do nas doszedł dwójnik z DS , jest bardzo mocny tak jak prosiłam i w końcu mogę wygodnie wychodzić mając jedną smycz w ręku :loveu: Quote
aganela Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 understandme napisał(a):http://juliusk9-sport.pl/szelki-k9-power-rozm-p-68.html Jaki kolor proponujecie dla mojego podhalana? Bo nie wiem jakie wybrać :) Do białego wszystko pasuje to mam problem :D Zastanawiałam się nad moro. Wg.mnie jasnoniebieskie będą świetnie pasować do białego na zimę;) Quote
Baton Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Voute']maryg22 - szelki super, ekstra kolory :loveu: tylko nie podoba mi się umieszczenie tej naszywki z nazwą firmy na samym środku[/QUOTE] Dzięki :) Fakt, napis mógłby być bardziej z boku, ale mi to jakoś specjalnie nie przeszkadza :D Quote
AmeliaR Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Okamia']wie ktoś jak wychodzą cenowo haftowane obróżki od gadżeciaków?[/QUOTE] Ja za 4 cm na obwód karku 40 cm z haftem cztery znaki i dwoma serduszkami zapłacę 30 zł, także nie za drogo. Zamawiałam wczoraj, więc nie zapłacę za wysyłkę. Quote
Ewa&Duffel Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='understandme']Oba komplety śliczne, ale ten drugi bardziej mi się podoba :loveu: Świetne są ;)[/QUOTE] [quote name='masdamerka']Cudowne :loveu: I popieram, ten drugi też mnie się bardziej podoba :diabloti:[/QUOTE] [quote name='monika15']A mi się ten pierwszy bardzo podoba:loveu: chociaż oba są śliczne :)[/QUOTE] Hihi dzięki za opinię :cool3: Mi się obydwa podobają, pierwszy to moja twórczość, drugi kupiłam z działu gotowców ;) [quote name='masdamerka']Jakiej szerokości są obroże Duffla? :D[/QUOTE] Ta pierwsza to około 3 cm, a druga 4 cm :) [quote name='Marchewkowy']Obydwa śliczne ale ten drugi boski, a duffelkowi jak zwykle we wszystkim pięknie[/QUOTE] [quote name='Voute'] A Dufflowi we wszystkim ładnie :loveu: To niesprawiedliwe, że nie wszystkie psy tak dobrze wyglądają we wszystkich kolorach :shake:[/QUOTE] Dziękujemy :) Tak, jasne psy są dość uniwersalne, jedynie bardzo jasne obroże kiepsko na nich wyglądają ;) [quote name='aganela']Wg.mnie jasnoniebieskie będą świetnie pasować do białego na zimę;)[/QUOTE] Ja bym nie brała jasnoniebieskich, bo będą się trochę zlewać, lepiej chyba coś bardziej kontrastowego. My mamy czerwone i jestem z nich bardzo zadowolona, nie widać też brudu tak bardzo :cool3: Quote
Karro Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Chyba zamówię jednak czarne juliusy. Nie powinny się brudzić no i pasują do wszystkiego ;) Będą kontrastować z białym ;) Quote
Naklejka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ale będą ciebie irytowały na zdjęciach :P hahaha, mnie denerwują te błękitne, bo na zdjęciach rażą po oczach :lol: Czarne też będą się brudzić, błoto zostawia brązowe ślady. Quote
Okamia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='AmeliaR']Ja za 4 cm na obwód karku 40 cm z haftem cztery znaki i dwoma serduszkami zapłacę 30 zł, także nie za drogo. Zamawiałam wczoraj, więc nie zapłacę za wysyłkę.[/QUOTE] Dzięki za odpowiedź :) mi tam przesyłka nie jest taka straszna - muszę zamówić 3 obróżki :evil_lol: Właśnie. Jakieś pomysły jakie kolory oprócz zieleni będą ładnie się komponować z rudym, pomarańczowym można rzec? ;) Quote
AmeliaR Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Okamia']Dzięki za odpowiedź :) mi tam przesyłka nie jest taka straszna - muszę zamówić 3 obróżki :evil_lol: Właśnie. Jakieś pomysły jakie kolory oprócz zieleni będą ładnie się komponować z rudym, pomarańczowym można rzec? ;)[/QUOTE] Nasza będzie różowo zielona, ale tej bardzo podobał mi się beż. Quote
Abietis Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Dufflowe komplety super :) Chciałabym mieć kiedyś szele z tym pierwszym wzorkiem:eviltong: Joy też super wygląda w nowych szelaskach Quote
Flea_mbb Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Okamia'] Właśnie. Jakieś pomysły jakie kolory oprócz zieleni będą ładnie się komponować z rudym, pomarańczowym można rzec? ;)[/QUOTE] Może jasny turkus? Quote
FredziaFredzia Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 No i zamówiłam... Dla Erisa lazurowe, dla Frania fiolet. ;) Quote
Recommended Posts