*Monia* Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Moje mają 37-38 w szyi i muszę trochę obrożę rozluźniać, bo by się podusiły (Shina nosi jako niezaciskową). Nasze mają mniej więcej 34 cm (Plum blossom i Puppy love, pozostałych dwóch nie mam pod ręką, ale też większe raczej nie są), puppy love Shiny można jeszcze pomniejszyć o jakieś 5 cm. Hexa nosi jako zacisk i ma więcej rozluźnione obroże. Quote
gops Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 ja zanim kupilam puppy na zatrzask to przymierzalam wlasnie zacisk i zeby mi suka nie wyszla z obrozy to sie nie dalo , na maxa zmiejszona byla za duza :) moze kwestia szczescia , kilka cm moze byc inczej ja mam 2,5 na zatrzask i polecam ;D porzadne sa te zatrzaski moj puppy na maxa zmiejsozny ma 28cm a surf pup 29 wiec naprawde male Quote
Unbelievable Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 gops napisał(a):ile Gram ma w szyi ? nie ma duzych zaciskow od 30 cm ,najmniejsze od 38cm tylko klips jest od 30 moja suka ma 38 w szyi a ten zacisk od 38 byl za duzy :) dlatego Ci to pisze , bo Gram to sie utopi zatzrask moze byc okey 30 ;) ale długość obroży jest chyba liczona razem z tym paskiem zaciskowym? jeżeli tak, to po ściśnięciu będzie 28, czyli jak dla mnie idealnie... jak będzie brzydko to mam komu sprzedać :evil_lol: *Monia* napisał(a):Moje mają 37-38 w szyi i muszę trochę obrożę rozluźniać, bo by się podusiły (Shina nosi jako niezaciskową). Nasze mają mniej więcej 34 cm (Plum blossom i Puppy love, pozostałych dwóch nie mam pod ręką, ale też większe raczej nie są), puppy love Shiny można jeszcze pomniejszyć o jakieś 5 cm. Hexa nosi jako zacisk i ma więcej rozluźnione obroże. czyli chyba powinno być ok ;) gops napisał(a):ja zanim kupilam puppy na zatrzask to przymierzalam wlasnie zacisk i zeby mi suka nie wyszla z obrozy to sie nie dalo , na maxa zmiejszona byla za duza :) moze kwestia szczescia , kilka cm moze byc inczej ja mam 2,5 na zatrzask i polecam ;D porzadne sa te zatrzaski moj puppy na maxa zmiejsozny ma 28cm a surf pup 29 wiec naprawde male u mnie nie ma takiego znaczenia czy porządne bo szczur raczej grzeczny i zrywy rzadko mu się zdarzają, ale jeśli już to wyłazi z obroży : P sama już nie wiem :placz: zastanawiam się jeszcze nad draper dog ze średnich, ale te wzorki dla dużych o wiele bardziej mi się podobają..(szczególnie żółwie) Quote
Szerkanka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dziewczyny poszukuje jakis szelek min. 3 cm. i ok 110cm w klacie? znacie cos, bo oprocz ManMata nic nie znalazlam... Quote
Agnes Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 A ja dostalam pierwszego naszego Pitmana - jestem zachwycona obroza! Mocna, podwodjna tasma, rowno uszyta, ladnie wyglada, mimo ze to "tylko" tasma. Quote
Marta_Ares Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 a delifinki ze sednich?? kolorystyka podobna do zółwi Quote
Unbelievable Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Marta_Ares napisał(a):a delifinki ze sednich?? kolorystyka podobna do zółwi ale mi się nie podobają :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Unbelievable napisał(a):ale mi się nie podobają :evil_lol: phi to nie :P Quote
Onomato-Peja Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Obroże zawsze można skrócić - to chyba nie problem ; ) Quote
Karilka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Oprócz manmata to chyba tylko firmy robiące na zamówienie? Ja miałam problem z psem mającym 90cm w klatec piersiowej. Wiekszość kończy sie na 88cm... Quote
WeronikaM Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 http://i45.tinypic.com/bhh93a.jpg super w tym wygląda :loveu: Quote
Kiłi Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Szerkanka']Dziewczyny poszukuje jakis szelek min. 3 cm. i ok 110cm w klacie? znacie cos, bo oprocz ManMata nic nie znalazlam... Może stąd: http://molosybullowate.ownbb.com/viewtopic.php?f=44&t=131 w drugim poście 5cm (i moja sucz na zdjęciu :D) 3cm też chyba są. Quote
Chantell Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 no to foto szelek od Marty ^^ Mamy do tego jeszcze pas, smycz z amortyzatorem i gratis półzacisk :) Quote
rev Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 a jaką fajną obróżke (wygodną) dla tej pańci chorej? Sonie widziałabym w jakimś mocno kolorowym Lupinie :D Quote
sugarr Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jaki Waszym zdaniem jest sklep internetowy z największym wyborem smyczy i obroży? Chodzi mi o jeden, dobry sklep, gdzie znajdę i skóry i taśmy, parcianki, zaciski, zatrzaski, chodzi o duży wybór porządnego towaru. Quote
Chantell Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Endher właśnie też mi pasi lupin, ale ile mm i jaki wzór? :D no i taki co by był dostępny ^^ Sugarr- pelna-miska.pl tam jest chyba najwięcej Quote
kasia_1982 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='Jami']Ten czarny śliczny :mdleje: tez tak uwazam, bardzo mi sie podoba Quote
Chantell Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 no to się cieszę :D to moja tzecie obróżka :D Quote
Molli Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Gops, nie kuś "Paws on zebra" bo jeszcze kupię ;) Quote
Marta_Ares Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 oj sliczny jest ten Paws on zebra Gopsa......:oops: Quote
Molli Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Marta_Ares napisał(a): jakby co to Pw..... Następna :D Czy wy musicie sprzedawać moje ulubione wzory? :cool3: Quote
Recommended Posts