Ewa&Duffel Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 To my się pochwalimy naszymi świątecznymi Furkidzami, które właśnie dzisiaj doszły :) First Star Rudolf the red nose Quote
Lucky. Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 kurcze, dziewczyny, trochę wyrozumiałości. oni szyją to sami, potrzebuję na to trochę czasu, tym bardziej, że teraz jest okres przedświąteczny i mają wiele zamówień. zauważyliście, że furkidz raz daje takie ładne regulatory, a raz te takie 'brzydsze' Quote
japanisze Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Do mnie świąteczny furkidz doszedł bardzo szybko; myślałam, że dłużej będę musiała czekać. Quote
Talucha Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Gadżeciakowe obroże świetne! :D Duffel bardzo mi się podoba w tej zielonej świątecznej :) :loveu: Quote
Monika i Max :) Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Super są te reniferki Furkidz :diabloti: Quote
Marchewkowy Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ewa&Duffel napisał(a):To my się pochwalimy naszymi świątecznymi Furkidzami, które właśnie dzisiaj doszły :) First Star Rudolf the red nose Przeboski tne first star <3 pięknie mu! Quote
monika15 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 http://i1.fmix.pl/fmi2146/fd86a2ed00191a6250b7ace0/zdjecie.jpg zakochałam się:loveu::loveu: Quote
dance_macabre Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ja zamówiłam Furkidza 18.11 i przyszedł w poniedziałek. A tego samego dnia płaciłam za furkidza i DS, teoretycznie paczki poszły takie same i mniej więcej tego samego dnia. DS dalej nie ma. Więc czasem zależy do poczty. Quote
Bejkowa Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ewa&Duffel - zrób zdjęcia waszych wszystkich obróżek i smyczy :cool3: Chce to zobaczyć :D Pięknie mu w tych świątecznych obróżkach :loveu: Quote
klaudia&Manta Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Mialam to samo powiedziec, ile on ma wlasciwie obrozy ? ;-) Quote
Chantell Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Chantell napisał(a):orientuje się ktoś gdzie dosanę takie obróżki z takim polarkiem? to jeszcze raz się przypomnę, bo właścicielka zdjęcia niestety nie posiada już tasiemek...:( Quote
Ewa&Duffel Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Wcale nie mamy tak dużo, bo na bieżąco oddaję/sprzedaję/wymieniam rożne rzeczy, utrzymując stan około 15 obrozy ;) czasem trochę wiecej ale to zazwyczaj chwilowe :D Quote
brodack92 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 U nas na smyczy strasznie się dusił pies gdy ciągnął przed siebie. Teraz na szelkach nie ma takiego problemu, naprawdę świetne rozwiązanie to było :) Quote
puchu Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Chantell napisał(a):to jeszcze raz się przypomnę, bo właścicielka zdjęcia niestety nie posiada już tasiemek...:( Activdog ma na pewno, DS chyba też Quote
socurek Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Proszę, doradźcie, czy ta alkantara się sprawdzi jako podszycie obroży? Zastanawiam się nad kombinacją alkantara-taśma-alkantara, bo mam leniące się psy i polar raczej nie wchodzi w grę, bo zaraz byłby cały w kudłach. Nie wiem, czy z tą alkantarą nie będzie podobnie. Czy ktoś mi może pomóc w tej kwestii? Inna sprawa - jaka taśma i kolor podszycia pasuje do tej zielonej alkantary (a07)? Co myślicie o żółtej taśmie i na podszywkę a14? niestety nie mam wyobraźni :oops: Quote
00PaulinaGuz00 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Chantell napisał(a):orientuje się ktoś gdzie dosanę takie obróżki z takim polarkiem? Jakie zarąbiste podszycie :D to jakaś "odmiana" polaru czy co to jest za materiał ? Quote
gops Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 socurek napisał(a):Proszę, doradźcie, czy ta alkantara się sprawdzi jako podszycie obroży? Zastanawiam się nad kombinacją alkantara-taśma-alkantara, bo mam leniące się psy i polar raczej nie wchodzi w grę, bo zaraz byłby cały w kudłach. Nie wiem, czy z tą alkantarą nie będzie podobnie. Czy ktoś mi może pomóc w tej kwestii? Inna sprawa - jaka taśma i kolor podszycia pasuje do tej zielonej alkantary (a07)? Co myślicie o żółtej taśmie i na podszywkę a14? niestety nie mam wyobraźni :oops: ja miałam kantar z eko skóra ale można tez pokombinować z pianką jak DS na pewno zrobią i w to nie wchodzą kłaki . 00PaulinaGuz00 napisał(a):Jakie zarąbiste podszycie :D to jakaś "odmiana" polaru czy co to jest za materiał ? to wygląda jak jakieś futerko , ciekawe . Quote
gosiaja Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 mi to podszycie kojarzy się za materiałem takim jak szlafroki są robione Quote
Ania24 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Plaffy ogłosiło SUPER 'konkurs' :cool1: Jak się człowiek poprzymila, to może dostać obróżkę :cool3: Quote
gops Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 a mój młody zerwał smycz :roll: była minimalnie zachaczona może 1mm i jak szarpał do psa pękła , na szczęście nic się nie stało ale zaraz robie przegląd i więcej nie ryzykuje z rzeczami nie dla ttb , szkoda . Quote
vege* Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 gops napisał(a):a mój młody zerwał smycz :roll: była minimalnie zachaczona może 1mm i jak szarpał do psa pękła , na szczęście nic się nie stało ale zaraz robie przegląd i więcej nie ryzykuje z rzeczami nie dla ttb , szkoda . A co to była za smycz? Quote
gops Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 vege* napisał(a):A co to była za smycz? z bazarku jakas niemiecka " king of the street " :evil_lol: Quote
japanisze Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 gops napisał(a):z bazarku jakas niemiecka " king of the street " :evil_lol: Polecam porządną skórę - ja mam Dingo i już dużo przeżyła (łącznie z nie jednym szuraniem po błocie/kałużach/betonie przy nauce zostań - do mnie :D). Konserwuję ją... masłem do ciała tłustym ;) Quote
gops Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 japanisze napisał(a):Polecam porządną skórę - ja mam Dingo i już dużo przeżyła (łącznie z nie jednym szuraniem po błocie/kałużach/betonie przy nauce zostań - do mnie :D). Konserwuję ją... masłem do ciała tłustym ;) mam 2 porządne smycze właśnie natłuszczaną dingo niestety już ostro popękana bo przyszła mi do głowy głupota wieszałam na niej gryzak na drzewie przez co skóra popękała lecz nadal nadaję się do używania tylko nie wiem czy przez to nie jest słabsza i mam smycz z HST i to jest na prawdę porządna rzecz , mam zamiar dokupić pare sztuk el perro linowych podobno sa dużo mocniejsze niż zwykłe smycze. mam nauczke i nie kupię mu już zwykłej smyczy a smycze od taks które mi zostały będzie nosić tylko suka . Quote
żmijka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 00PaulinaGuz00 napisał(a):Jakie zarąbiste podszycie :D to jakaś "odmiana" polaru czy co to jest za materiał ? Wydaje mi się, że to jest polar "minky" turkusowy ze sklepu Craftoholic Shop, bo tasiemki te turkusowe były niedostępne, więc podejrzewam, że ta firma właśnie tam się zaopatruje w materiały. Quote
Recommended Posts