Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Ewa&Duffel']Udało nam się wygrać obróżkę w konkursie Hamilton :) I w związku z tym mam prośbę o radę, jaki kolor wybrać dla Duffla ? Myślę nad fioletem, ale może coś jeszcze by pasowało ?
Tu na dole się wyświetlają kolory:
http://sklep.canifel.pl/hamilton-dd-18-obroza-na-klamre-dla-psow-srednich-2-5-cm-x-45-cm-duplikat-2-1301.html

zdecydowanie fiolet, na żywo piękny:loveu:

ruda w puzlach

Teraz czekamy na szelki DS

Edited by dance_macabre
Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Udało nam się wygrać obróżkę w konkursie Hamilton :) I w związku z tym mam prośbę o radę, jaki kolor wybrać dla Duffla ? Myślę nad fioletem, ale może coś jeszcze by pasowało ?
http://sklep.canifel.pl/hamilton-dd-18-obroza-na-klamre-dla-psow-srednich-2-5-cm-x-45-cm-duplikat-2-1301.html
fiolet :D
Ja mam turkusowy (Navy) :)

Posted

[quote name='Angi']fiolet :D
Ja mam turkusowy (Navy) :)

My mamy takie

Posted

Maupa4 napisał(a):
To chyba własnie nie jest czerwona tylko ta "winna".
Ale rzeczywiście wygląda na Uszatej niesamowicie ;)

no winną miałam na myśli :) ja mówię czerwona - bo jeśli o kolory chodzi to bardziej ze mnie facet niż baba :)

a o co chodzi z żółtą wstążką? obstawiam - informacja aby nie podchodzić z innymi psami? jak u konia na ogonie czerwona wstążka, żeby nie podjeżdżać bo kopie?

Posted

snuszkak napisał(a):
no winną miałam na myśli :) ja mówię czerwona - bo jeśli o kolory chodzi to bardziej ze mnie facet niż baba :)

a o co chodzi z żółtą wstążką? obstawiam - informacja aby nie podchodzić z innymi psami? jak u konia na ogonie czerwona wstążka, żeby nie podjeżdżać bo kopie?

http://www.wykop.pl/ramka/1274061/projekt-zolta-wstazka/

niestety u nas to nie działa za mało ludzi to zna

Posted

Hamilton ma naprawdę ładne te kolory, w zasadzie wszystkie mi się podobają. Niestety pani ze sklepu Canifel napisała mi, że z tego dużego rozmiaru zostało już mało kolorów-w środę mi napisze, jakie jeszcze są. Mam nadzieję, że nie okaże się, że został już tylko hot pink. :evil_lol:

Posted

Mamy problem, potrzebuję znaleźć obrożę do domu dla szwajcara, ale taką która nie będzie wycierać i odkształcać sierści. Do tej pory chodził w półzacisku podszytym ekoskórką, potem zmieniłam na łańcuch zaciskowy. Pies musi chodzić w obroży, czasem trzeba go nagle złapać, a bez obroży tego małego źrebaka łapać ciężko. Może coś doradzicie?
Na zdjęciu widać "fale" powstałe po obroży:

Posted

Hej, na sprzedanie mam obrożę nową od TAKS

rozmiary:
taśma 4 cm
dł max taśmy zasadniczej 58 cm + 8 cm zacisk

obroża jest jeszcze u taks niezapłacona, bo w międzyczasie zamówiłam inną a nie chcę aż tyle obróżek mieć :] więc jak ktoś się zdecyduje to podam dane do przelewu dla taks i podam jej dane do wysyłki.
Jest ktoś chętny?
CENA Z WYSYŁKĄ - 21zł - chętnych zapraszam na pw

Posted

My też nosimy żółtą wstążkę. Niestety nie szczególnie działa...
Gdzieś na dogo kiedyś nawet temat założyłam o tym :razz:

Wreszcie DS przyszły :loveu: :loveu: :loveu:
Są śliczne, wszystkie bez wyjątku, a w szczególność zakochałam się w cottonkowej obróżce :loveu:
i dostałyśmy fajnego gratiska :evil_lol:
W ogole jestem taka hepi przez dzisiejszą przesyłkę :multi:

Posted

Victoria napisał(a):
My też nosimy żółtą wstążkę. Niestety nie szczególnie działa...
Gdzieś na dogo kiedyś nawet temat założyłam o tym :razz:

Wreszcie DS przyszły :loveu: :loveu: :loveu:
Są śliczne, wszystkie bez wyjątku, a w szczególność zakochałam się w cottonkowej obróżce :loveu:
i dostałyśmy fajnego gratiska :evil_lol:
W ogole jestem taka hepi przez dzisiejszą przesyłkę :multi:

Pokaż zdjęcia :loveu:!