Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NightQueen napisał(a):
bo to jest dziwne jęśli ktoś chce sprzadawać coć co dostał za darmo na przetestowanie, też mam testową obrożę furkidz - leży nieużywana ale w życiu bym nie sprzedała jej, bo byłoby mi głupio, dać - ok, po co ma leżeć, ale pierwszy post brzmiał "sprzedam" i to już fane nie jest

Ja mam dwie obroże, które dostałam za darmo. Jedną furkidz do testów, testowałam spełnia moje oczekiwania, tylko szkoda, że jest na klips, więc bardzo często jej obecnie nie zakładam, więc zostanie dla drugiego psa, ale nie sprzedam bo ją bardzo lubię. Drugą wygrałam w konkursie activdog i też jej nigdy nie sprzedam bo mam do niej sentyment, że właśnie ją wygrałam :-)

Posted

vege* napisał(a):
Ja mam dwie obroże, które dostałam za darmo. Jedną furkidz do testów, testowałam spełnia moje oczekiwania, tylko szkoda, że jest na klips, więc bardzo często jej obecnie nie zakładam, więc zostanie dla drugiego psa, ale nie sprzedam bo ją bardzo lubię. Drugą wygrałam w konkursie activdog i też jej nigdy nie sprzedam bo mam do niej sentyment, że właśnie ją wygrałam :-)

ooo dokładnie mam ten sam problem, furkidz bardzo lubie tylko jest na klips a ja wole zaicki więc jej nie używam, za to używam inne obroże ztej firmy, ale jak mówię, sprzedać bym jej nie sprzedała bo to wyglądało by nie fajnie, ale faktycznie już myslałam żeby ją komuś dać, tylko poprostu zabrać się za to nie mogę jakoś

Posted

NightQueen napisał(a):
ooo dokładnie mam ten sam problem, furkidz bardzo lubie tylko jest na klips a ja wole zaicki więc jej nie używam, za to używam inne obroże ztej firmy, ale jak mówię, sprzedać bym jej nie sprzedała bo to wyglądało by nie fajnie, ale faktycznie już myslałam żeby ją komuś dać, tylko poprostu zabrać się za to nie mogę jakoś

Ja używam martingale od taks, mają idealną długość i te najbardziej lubie :loveu: A na furkidz jak na razie też nie mogę złego słowa powiedzieć, po kilku praniach obroża się nie zmechaciła i koloru też nie straciła ;-)

Posted

Dziewczyny czy wiecie gdzie kupię najzwyklejsze obroże dla psa, bez żadnych wzorków w fajnej cenie? Muszę kupić ok. 15-20 obroży dla psiaków ze schroniska i zastanawiam się właśnie ... :cool3:

Posted

Stevie Rae napisał(a):
Dziewczyny czy wiecie gdzie kupię najzwyklejsze obroże dla psa, bez żadnych wzorków w fajnej cenie? Muszę kupić ok. 15-20 obroży dla psiaków ze schroniska i zastanawiam się właśnie ... :cool3:

Taks robiła kiedyś takie zwykłe bez wzorków właśnie dla schroniskowców i były one tańsze, na którymś bazarku miała, tylko nie pamiętam ceny, ale chyba po ok 8 zł, ale ręki nie dam uciąć :lol:

Posted

vege* napisał(a):
Ja używam martingale od taks, mają idealną długość i te najbardziej lubie :loveu: A na furkidz jak na razie też nie mogę złego słowa powiedzieć, po kilku praniach obroża się nie zmechaciła i koloru też nie straciła ;-)

od taks tez bardzo lubię obroże, tylko ja mam sezony że albo noszę furkidz, albo taks, albo ds albo inne obroże, teraz wypadł furkidz ;)
faktycznie u taks plusem jest dobrana długość zacisków, czego np nie mogę przeżyć u rogza, bo wzory fajne ale zacisk czy łańcuszek strasznie długie

Posted

Mam taką, ale regulacja nie trzyma za bardzo. Choć moja psinka jest dość słaba to na spacerze potrafi ją rozciągnąć na całą długość. Myślę, że powinny być czymś podszywane...

Posted

[quote name='Stevie Rae']Dziewczyny czy wiecie gdzie kupię najzwyklejsze obroże dla psa, bez żadnych wzorków w fajnej cenie? Muszę kupić ok. 15-20 obroży dla psiaków ze schroniska i zastanawiam się właśnie ... :cool3:

Na Allegro poszukaj, zależy jakie chcesz długości... Na szybko znalazłam takie - http://allegro.pl/obroza-dla-psa-filc-skorzana-skora-16mm-44cm-hit-i2750145622.html i takie - http://allegro.pl/obroza-dla-psa-lub-kota-10mm-28cm-producent-i2768089847.html .
Nie wiem jak z wytrzymałością tych obroży.

Posted

Monika i Max - ja rozumiem że reklama dzwignią handalu ale tak namolnego kupczenia to na tym watku nie było i NIE będzie.
Zgodnie z Regulaminem tego Forum sprzedaz czegokolwiek poza bazarkami (z których dochód jest przeznaczony tylko i wyłącznie na pomoc BEZDOMNYM psom) jest ... zabroniona. Więc musisz troszkę wyluzowac z tą reklamą własnej działalności gospodarczej.

I na koniec - jak ktoś będzie chciał kupic od Ciebie obrożę to kupi a jak nie to nie bez względu na to ile postów z obrożami w sówki wkleisz.

Posted

klaudia&Manta napisał(a):
Malpki fajne , ale obroza ktora wstawilas ( ze sowami ) wyglada strasznie 'biednie' i nietrwale . A szkoda , bo cenowo oplacalnie .

to zasługa bardzo słabej jakości zdjęć, obroża jest bardzo ładna i mocna zszywana baardzo mocnymi nićmi i równiutko uszyta jutro postaram się o lepsze zdjęcia :D:D

Posted (edited)

[quote name='Maupa4']Monika i Max - ja rozumiem że reklama dzwignią handalu ale tak namolnego kupczenia to na tym watku nie było i NIE będzie.
Zgodnie z Regulaminem tego Forum sprzedaz czegokolwiek poza bazarkami (z których dochód jest przeznaczony tylko i wyłącznie na pomoc BEZDOMNYM psom) jest ... zabroniona. Więc musisz troszkę wyluzowac z tą reklamą własnej działalności gospodarczej.

I na koniec - jak ktoś będzie chciał kupic od Ciebie obrożę to kupi a jak nie to nie bez względu na to ile postów z obrożami w sówki wkleisz.

Dochód ze sprzedaży obróżek mam zamiar przeznaczyć na kieleckie schronisko tylko jeszcze nie wiem jakie :D Dlatego tak mi zależy na sprzedaży

A małpki z podszyciem minky mango czy bez podszycia?

Edited by Monika i Max :)
Posted

[quote name='Monika i Max :)']Dochód ze sprzedaży obróżek mam zamiar przeznaczyć na kieleckie schronisko tylko jeszcze nie wiem jakie :D Dlatego tak mi zależy na sprzedaży

To sprzedawaj na ... bazarku.
Wtedy będzie i legalnie i oficjalnie.

Dochód na kieleckie schronisko ? Tylko nie wiesz jakie ? A ile to tych schronisk w Kielcach jest ?
A że na sprzedaży Ci zależy to widac. Od paru dni co piąty post pojawiający się w tym dziale to Twoje obróżki w sówki.

I żeby skończyc tę zabawę w słowne przepychanki odsyłam Cię do Regulaminu a w razie watpliwości co do znaczenia/interpretacji poszczególnych punktów Regulaminu zapraszam na PW.

EOT
A później zgodnie z Regulaminem.

Posted

[quote name='Maupa4']To sprzedawaj na ... bazarku.
Wtedy będzie i legalnie i oficjalnie.

Dochód na kieleckie schronisko ? Tylko nie wiesz jakie ? A ile to tych schronisk w Kielcach jest ?
A że na sprzedaży Ci zależy to widac. Od paru dni co piąty post pojawiający się w tym dziale to Twoje obróżki w sówki.

I żeby skończyc tę zabawę w słowne przepychanki odsyłam Cię do Regulaminu a w razie watpliwości co do znaczenia/interpretacji poszczególnych punktów Regulaminu zapraszam na PW.

EOT
A później zgodnie z Regulaminem.

Na pewno będę sprzedawała na bazarku ale na razie mam tylko 2 , jak będę miała więcej na pewno sprzedam je na bazarku przepraszam za te obróżki w sowy ale bardzo mi zależy na pomocy psiakom :oops: Ciągle waham się miedzy schroniskiem kielce dyminy http://schronisko-dyminy.eadopcje.org/ a schroniskiem [h=2]KTOZ Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Krakowie[/h]