Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vege* napisał(a):
dziękuję ;-) zaraz sobie w necie poszukam ich :)

Rzadko jej używamy, ponieważ Lisek ją poniszczył, ale chciałam tylko ostrzec że strasznie się "mechaci" ;)

Posted

Aga*Lis napisał(a):
Rzadko jej używamy, ponieważ Lisek ją poniszczył, ale chciałam tylko ostrzec że strasznie się "mechaci" ;)

A gdzie ją kupiłaś, bo w necie jakoś znaleźć nic nie mogę :lol:

Besti napisał(a):

A jak tam biznes Plaffy się miewa, wie ktoś?:lol:

Jakaś dziwna cisza o nich jest nawet na fb :lol:

Posted

vege* napisał(a):
A gdzie ją kupiłaś, bo w necie jakoś znaleźć nic nie mogę :lol:

Kupiłam ją w zoologicznym "Karina", na przeciwko fashionhause w Gdańsku. Kupiłam ją rok temu, ale powinny być ;)

Posted

westie_justa napisał(a):
jak komus sie spodobały rozowe serduszka plaffy, to ja mogę odsprzedac za duzo mniejszą kwote:eviltong:

hhahahahahahahaa :lol:widać bardzo Ci sie spodobaly ;pp
a tak serio czemu ich nie chcesz??

Posted

[quote name='"vege*"']śliczne połączenie kolorów, a ta tasiemka jest przeurocza :loveu:

dzięki ;)

westie_justa, Ty zdaje się miałaś je do testowania, tak? I co z nimi nie, tak? :)

Posted

ktoś wie może jaki jest mail do gadżeciaków ?
bo chyba jestem ślepa i nie mogę znaleźć na fb, a strona jest nieczynna.

albo ktoś wie może ile kosztuje jedna literka przy hafcie ? bo z symbolami jest 1/zł sztuka, z literkami i cyframi też ? ;)

Posted

westie_justa napisał(a):
M ;)
...................
Żeby nie było że ot, to zastanawiam sie nad gadzedziakami z napisem..

??? Ejj no bo ja się serio zastanawiam nad zakupem kompletu dla Gałgana, ale nie chcę w ciemno kupić..

Posted

paulaa. napisał(a):
ktoś wie może jaki jest mail do gadżeciaków ?
bo chyba jestem ślepa i nie mogę znaleźć na fb, a strona jest nieczynna.

albo ktoś wie może ile kosztuje jedna literka przy hafcie ? bo z symbolami jest 1/zł sztuka, z literkami i cyframi też ? ;)

Za literki chyba po 50 gr za 1szt.

Posted

[quote name='Olson']

westie_justa, Ty zdaje się miałaś je do testowania, tak? I co z nimi nie, tak? :)
No tak, i własnie wyszlo tak że nie testujemy w ogole, komplet byl na jednym spacerze, przy czym pies luzno biegajacy, smycz w kieszeni. I nawet gdyby, to my jakos ekstremalnie tego nie przetestujemy, nie ma szarpania, i dla mnie pewnie by bylo jak kazda inna obroza na zatrzask;) a poniewaz wzor i kolor mnie nie bardzo przekonuje, to chociaz ktos komu sie podoba skorzysta;)

Posted

Nie no spoko, myślałam, że chcesz zarobić na tym, a to już nie byłoby takie do końca ok, bo to w końcu nie konkurs był ;) Też byłabym zainteresowana, ale teraz to nawet nie mam co liczyć:lol:

Posted

Bewarka napisał(a):
Nie chcę się wtrącać, ale czy nie dziwne jest sprzedawanie rzeczy, które nasz pies dostał do testów? :lol:

Uwielbiam jak siępatrzy na ręce drugiemu i na to co robi :evil_lol:

Posted

cel konkursu zostanie spełniony, bo jak nie ja to ta nastepna osoba ją przetestuje, a skoro wygrana należy do mnie, i jest w moim posiadaniu to mogę robić z tym co chcę, tym bardziej że na tym nie zarobiłam,

Posted

Bewarka napisał(a):
Nie chcę się wtrącać, ale czy nie dziwne jest sprzedawanie rzeczy, które nasz pies dostał do testów? :lol:
Litterka napisał(a):
A ja tylko zapytam inaczej: co na odsprzedaż/oddanie kompletu powie plaffy? Czy to zgodne z ich regulaminem?
Masakra :niedowia: Niektórzy nie chcąc się wtrącać potrafią być wścibscy do granic możliwości.

Ja dostałam Mkę, od razu pisałam, że okucia bardzo delikatne, to dostałam odpowiedź, że może ktoś inny skorzysta jeśli będę chciała się obroży pozbyć. Zresztą co osobie trzeciej do tego.. :shake:

Posted

vpassione napisał(a):
Masakra :niedowia: Niektórzy nie chcąc się wtrącać potrafią być wścibscy do granic możliwości.

Ja dostałam Mkę, od razu pisałam, że okucia bardzo delikatne, to dostałam odpowiedź, że może ktoś inny skorzysta jeśli będę chciała się obroży pozbyć. Zresztą co osobie trzeciej do tego.. :shake:

bo to jest dziwne jęśli ktoś chce sprzadawać coć co dostał za darmo na przetestowanie, też mam testową obrożę furkidz - leży nieużywana ale w życiu bym nie sprzedała jej, bo byłoby mi głupio, dać - ok, po co ma leżeć, ale pierwszy post brzmiał "sprzedam" i to już fane nie jest