rashelek Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Co racja to racja, za cene tych morkich czy liliowych (swoją drogą, nie wiedziałam, że za kolor się dopłaca...) zamówisz w DS. Tam to dopiero wybór kolorów jest. No i na pewno zrobią Ci 2cm :diabloti: Quote
Amber Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='rashelek']Co racja to racja, za cene tych morkich czy liliowych (swoją drogą, nie wiedziałam, że za kolor się dopłaca...) zamówisz w DS. Tam to dopiero wybór kolorów jest. No i na pewno zrobią Ci 2cm :diabloti: No zrobią, ale ten wybór kolorów mnie chyba serio przerasta :mdleje:Jeszcze dla jednego psa to OK, ale wybrać coś dla dwóch to już za dużo :evil_lol: Podoba mi się mięta, limonka, jasny turkus, żółty, pomarańczowy... Quote
rashelek Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ja bym widziała Cortinę w mięcie/limonce a Finkę może w jasnym turkusie? Ale ja mam zboczenie w kierunku niebieskiego i pochodnych, także... :lol: Żółty się pewnie będzie mocno brudził, a Twoje jamniory przeca kopiące są :P Pomarańcz na rudym mi się w ogóle nie widzi, ale to kwestia gustu. Quote
Amber Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Wzięłam w końcu te z Trixie, morskie i niebieskie ;) Dzięki za pomoc :) Quote
Talucha Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 A mi doszła dziś obróżka od DS, jest śliczna :loveu: Wstawię fotki jak zrobię ;) Quote
sachma Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Jeżeli moje psy mają w obwodzie klatki 52-56cm, zakładając że Lennemu sierść powinna jeszcze urosnąć i to sporo (pudlowa sierść nie "wpuści" szelek pod sierść, więc trzeba doliczyć to do obwodu..) powinnam kupić rozmiar 40-75cm.. czy jednak lepiej 35-65? Lenny ogólnie ma obwód taki jak Odie, 52cm mierzone sznurkiem, kiedy jednak mierzę taśmą (nie wchodzi w sierść) ma już 56cm... i nie wiem teraz czy jak kupię z tak dużym zapasem to nie będzie to jakieś utrudnienie? wg producenta oba rozmiary są na taśmach 2,5cm.. więc powinny wyglądać identyko.. znaczy nie różnią się masywnością... Quote
Marchewkowy Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Jeju ostatnio nie mogłam czytać wątku bo cierpiałam na brak czasu i jakie mam zaległości ahhhhh Boże jak ja dawno nic nie kupiłam :P z obrożo-smyczowych rzeczy [quote name='AnIeLa']Świąteczne Furkidzy są świetne :) Materiały boskie :loveu: No śliczne są mi się najbardziej podoba first star i let it snow, ale się chyba powstrzymam bo tyle tego mam a to typowo sezonowe. [quote name='socurek']Ja też sobie bardzo cenię Lupine. Mam do nich ogromne zaufanie i faktycznie dość łatwo je uprać a trudno zniszczyć... Oj tak Lupinki są nie do zdarcia, bardzo lubię tą firmę. [quote name='Ania24']Chwalę się Lunkowym pejczykiem od taks, dzisiaj odebrałam paczuszkę. Jest super !! Planuję jeszcze domówić obróżkę w tym samym kolorku :loveu: [IMG]http://images39.fotosik.pl/1844/148707fa9481dc0emed.jpg[/G] [IMG]http://images42.fotosik.pl/673/40221ea3762369a9med.jpg [IMG]http://images50.fotosik.pl/1758/c427cc324948c798med.jpg piękny <3 [quote name='anostek']Ja mam przed sobą atłasową i jest super, tak jak lubię :smile: Nie kołtuni włosa? Chyba się skuszę. Quote
socurek Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Let it snow mnie kusi bardzo, ale obiecałam sobie, że będę teraz psiurom kupować obroże "do pary" a boję się, że Furkidz mi nie utrzyma Nortona... A'propos, czy ktoś się orientuje, czy DS robią szelki z serii cottonki? Bo na truskawki się chyba skuszę dla smarkatej. Przy okazji: macie może pomysł na szelki dla tej panny: Quote
gops Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='socurek']Let it snow mnie kusi bardzo, ale obiecałam sobie, że będę teraz psiurom kupować obroże "do pary" a boję się, że Furkidz mi nie utrzyma Nortona... A'propos, czy ktoś się orientuje, czy DS robią szelki z serii cottonki? Bo na truskawki się chyba skuszę dla smarkatej. Przy okazji: macie może pomysł na szelki dla tej panny: robią norwegi z przodem cottonkowym więc pewnie jak się poprosi to i całe zrobią . mi sie podobaja truskawki i kostki i na pewno obie by pasowały :) Quote
Talucha Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Kostki fajne ;) To się pochwalę naszą obróżką :) Quote
socurek Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Pięknie mu ta obroża podkreśla kolor oczu :loveu: Quote
monika15 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Napiszę jeszcze raz, bo nie mogę się powstrzymać ;) obróżka jest przecudna:loveu: Quote
gops Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Talucha jaka szerokość ? wydaję się fajniejsza niż wszystkie z tym wzorem do tej pory bo szersza :lol: Quote
Talucha Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 socurek napisał(a):Pięknie mu ta obroża podkreśla kolor oczu :loveu: :D monika15 napisał(a):Napiszę jeszcze raz, bo nie mogę się powstrzymać ;) obróżka jest przecudna:loveu: Dzięki :loveu: gops napisał(a):Talucha jaka szerokość ? wydaję się fajniejsza niż wszystkie z tym wzorem do tej pory bo szersza :lol: 3,8 cm :) Quote
motylek1007 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 polecicie mi jakieś szelki dla psa z takim opierzeniem? Najlepiej jakby były z DS. Nie wiem jaki typ wybrać, żeby sie nie robiły kołtuny :/ https://lh3.googleusercontent.com/-Ab62SkMa9lE/UKjbxqVQp1I/AAAAAAAAGzI/CiltmWXl6Ng/s640/PB182844.JPG Quote
paulaa. Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Talucha przepiękna ta obroża :crazyeye::loveu: a na Lastim to już wgl świetnie wygląda :smile: Quote
Monika i Max :) Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Monika i Max :)']I jak obiecałam jest :cool3: nowa obroża sowy 2 szt. (crazy owl) Zakres regulacji: 40 - 26 cm Cena : 20 zł za sztukę + przesyłka Obróżki Hand made wykonane przeze mnie :cool3: Staranne szycia i idealne połączenie kolorów sprawiają że są bardzo fajnym akcentem. Chętnych proszę o kontakt w prywatnej wiadomości . Już niedługo kolejne wzory :lol: nikt nie jest chętny?:cool3: Quote
Aga*Lis Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Doszły do nas dwie nowe obróżki z furkidzów :multi: Quote
Victoria Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 puzzle świetnie wyglądają i pasują do futra :D Quote
vege* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Aga*Lis napisał(a):Doszły do nas dwie nowe obróżki z furkidzów :multi: Obie mi się bardzo podobają, ale puzzle fajnie komponują się z kolorem futerka twojego psa ;-) A co to za smycz ta zielona przy obroży z puzzlami? :) Quote
Aga*Lis Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 vege* napisał(a): A co to za smycz ta zielona przy obroży z puzzlami? :) "Best Quality" ;) Quote
Olson Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 To ja też się pochwalę naszymi nowymi obrożami. Activdog, z którego jestem bardzo zadowolona. Oraz prawie niewidoczny Dog Style, w rzeczywistości jest na prawdę śliczny. :loveu: Futro tego psa zrobiło się tak gęste, że żadnych obroży już prawie nie widać. :mad: A ja czekam jeszcze na świątecznego Furkidza... Quote
vege* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Aga*Lis napisał(a):"Best Quality" ;) dziękuję ;-) zaraz sobie w necie poszukam ich :) Olson napisał(a): Activdog, z którego jestem bardzo zadowolona. śliczne połączenie kolorów, a ta tasiemka jest przeurocza :loveu: Quote
Recommended Posts