gops Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 najmniej uciskają te ostatnie łódeczkowe . sama mam psa z chorą tchawicą i na norwegach które były źle dobrane czyli za wysoko charczała . Quote
Aleks89 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='understandme']Miał ktoś do czynienia z taką obrożą? http://www.e-torro.pl/m-31/p-2075/trixie-obroza-led-multicolor-lxl-65cm?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-11&utm_content=2075#nclid=22477f96495a60d6c7da83dba11036e4 Jak sprawa ma się tutaj z zapięciem? Nie zgubi? Szukam jakiejś fajnej obroży led dla Cesara, bo ostatnio spacrujemy po ciemku. Warto brać tą? Jak myślicie? A może coś innego? Byleby nie zakopała się w sierści... Jedna babka na owczarku ma dla swoich psów i ta czerwona podobno nieźle daje po oczach więc zakopana w kłakach będzie w sam raz.I zakłada się przez łeb.Polecała i używa non stop. Quote
Korenia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='understandme']Miał ktoś do czynienia z taką obrożą? http://www.e-torro.pl/m-31/p-2075/trixie-obroza-led-multicolor-lxl-65cm?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-11&utm_content=2075#nclid=22477f96495a60d6c7da83dba11036e4 Jak sprawa ma się tutaj z zapięciem? Nie zgubi? Szukam jakiejś fajnej obroży led dla Cesara, bo ostatnio spacrujemy po ciemku. Warto brać tą? Jak myślicie? A może coś innego? Byleby nie zakopała się w sierści... Ja mam taką http://www.krakvet.pl/trixie-obroza-fosforyzujaca-42cm-13392-p-3487.html i nie było problemu z rozpinaniem się obroży, z tym że mój pies nie lata jakoś mega po chaszczach i krzakach. Quote
Karro Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Aleks89']Jedna babka na owczarku ma dla swoich psów i ta czerwona podobno nieźle daje po oczach więc zakopana w kłakach będzie w sam raz.I zakłada się przez łeb.Polecała i używa non stop. Super! Dzięki za opinie :) [quote name='Korenia']Ja mam taką http://www.krakvet.pl/trixie-obroza-fosforyzujaca-42cm-13392-p-3487.html i nie było problemu z rozpinaniem się obroży, z tym że mój pies nie lata jakoś mega po chaszczach i krzakach. Dzięki :) Po ciemku nie lata puszczony po krzakach, więc nie powinno być problemu :) Quote
Ewa&Duffel Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Duffel w nowościach z bazarku świątecznego taks :) Quote
FredziaFredzia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Amber']Chcę zamówić szelki dla moich jamnic i nie wiem jaki kolor wybrać... http://allegro.pl/szelki-dla-psa-szerokosc-2cm-41s-i2763623208.html A tak się kolory taśm prezentują w realu: Cortina róż, Finka chaber. :) Quote
Amber Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Cortina róż, Finka chaber. :) O na pewno nie róż :evil_lol: Zapomniałam wykreślić tego koloru z zestawienia :eviltong: Dla Finki chyba wezmę niebieskie, a dla Cortiny się zastanawiam pomiędzy zielenią, a pomarańczem... Quote
Monika i Max :) Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Amber napisał(a):O na pewno nie róż :evil_lol: Zapomniałam wykreślić tego koloru z zestawienia :eviltong: Dla Finki chyba wezmę niebieskie, a dla Cortiny się zastanawiam pomiędzy zielenią, a pomarańczem... zieeleń :lol::cool3: Quote
Olson Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Amber napisał(a):O na pewno nie róż :evil_lol: Zapomniałam wykreślić tego koloru z zestawienia :eviltong: Dla Finki chyba wezmę niebieskie, a dla Cortiny się zastanawiam pomiędzy zielenią, a pomarańczem... Mam takie pytanie - miałaś wcześniej te taśmy? ;) Quote
Amber Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Nie, wiem, że mogą być kiepskie, ale to będą szelki tylko do samochodu. Quote
gops Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Olson napisał(a):Mam takie pytanie - miałaś wcześniej te taśmy? ;) ja miałam .. tak cienkiej i zwyczajnie kiepskiej taśmy nie widziałam dostałam gratis obroże od nich do adresówek ale nie założyłabym yorkowi bo wyglądały starsznie słabo . Quote
Amber Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Jamnice to nie Misia całe szczęście, nie drą taśm w strzępy ;) Quote
Monika i Max :) Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 aaa.... wiem już dlaczego to takie tanie , ponieważ mają najtańsze taśmy u mnie 60 gr za metr , sama szyję obroże i kupuję te mocniejsze. Za ok o,5 h wstawię dwie obróżki na sprzedaż mój biznes baardzo powoli się rozkręca :cool3: Quote
Amber Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 No dobra, a takie szelki ktoś miał? Lepsze? http://allegro.pl/trixie-szelki-dla-psa-s-m-40-65cm-15mm-14312-i2767872080.html Quote
Korenia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Amber napisał(a):Nie, wiem, że mogą być kiepskie, ale to będą szelki tylko do samochodu. Do samochodu właśnie powinny być mocne szelki, coby przy ew. wypadku utrzymały psa;) Quote
gops Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Amber napisał(a):Jamnice to nie Misia całe szczęście, nie drą taśm w strzępy ;) :) tu już nie o siłe psa chodzi bo one zwyczajnie są kiepskie zobaczysz sama za jakieś 8-10zł więcej sa już porządne szeleczki z normalnej taśmy . Quote
gops Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Amber']No dobra, a takie szelki ktoś miał? Lepsze? http://allegro.pl/trixie-szelki-dla-psa-s-m-40-65cm-15mm-14312-i2767872080.html miałam , dużo lepsze , kupiłam młodemu w Warszawie na przejazd autokarem świetne, mocne i tasma dużo grubsza Quote
Amber Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ok, to takie wezmę. Szkoda, że taśma 1,5 cm, a nie 2 cm ale jakoś przeżyję ;). No i nie ma problemu z kolorem :eviltong: Quote
Monika i Max :) Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) I jak obiecałam jest :cool3: nowa obroża sowy 2 szt. (crazy owl) Zakres regulacji: 40 - 26 cm Cena : 20 zł za sztukę + przesyłka Obróżki Hand made wykonane przeze mnie :cool3: Staranne szycia i idealne połączenie kolorów sprawiają że są bardzo fajnym akcentem. Chętnych proszę o kontakt w prywatnej wiadomości . Już niedługo kolejne wzory :lol: Edited November 23, 2012 by Monika i Max :) Quote
rashelek Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Amber napisał(a):Ok, to takie wezmę. Szkoda, że taśma 1,5 cm, a nie 2 cm ale jakoś przeżyję ;). No i nie ma problemu z kolorem :eviltong: A większy rozmiar będzie za duży na nie? Bo M-L ma już 2cm. No i kolory też są różne, nie tylko ten chaber :diabloti: Dla Cortiny takie ładne miętowe są :lol: Quote
klaudia&Manta Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 rashelek napisał(a):A większy rozmiar będzie za duży na nie? Bo M-L ma już 2cm. No i kolory też są różne, nie tylko ten chaber :diabloti: Dla Cortiny takie ładne miętowe są :lol: Tam jest napisane ze dostepne w roznych kolorach , tylko na innych aukcjch , wiec nie tylko chaber do wyboru tylko Quote
vege* Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Amber']No dobra, a takie szelki ktoś miał? Lepsze? http://allegro.pl/trixie-szelki-dla-psa-s-m-40-65cm-15mm-14312-i2767872080.html Ja miałam, ale z ozdobną tasiemką. Taśma miła w dotyku, mięciutka i dość gruba, bardzo je lubiłam ale musiałam sprzedać bo się zrobiły na Nukę za małe :-( Quote
Amber Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Nie no, jamnice się nie mieszczą w pojęciu medium-large :lol: Dla Finki to się obawiam czy w ogóle przednia obręcz nie będzie za duża w tym S-M... Ale jakby co to przerobię. Co do kolorku to za kolorek się też więcej płaci niestety, niewiele ale x2 wychodzi, bo kupuję dla dwóch psów... No i też za tę cenę to już chyba bym też mogła mieć szelki z DS w obłędnych kolorkach... Już mnie głowa boli od tego wszystkiego. NIENAWIDZĘ kupować akcesoriów dla psów, bo nigdy się nie mogę na nic zdecydować... :eviltong: Quote
gops Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 vege* napisał(a):Ja miałam, ale z ozdobną tasiemką. Taśma miła w dotyku, mięciutka i dość gruba, bardzo je lubiłam ale musiałam sprzedać bo się zrobiły na Nukę za małe :-( te co pokazuję Amber to nowsza seria i ma nawet inne zatrzaski :) inne kółka . według mnie lepsze porównując do trixie sprzed 4 lat z tasiemką . Quote
vege* Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 gops napisał(a):te co pokazuję Amber to nowsza seria i ma nawet inne zatrzaski :) inne kółka . według mnie lepsze porównując do trixie sprzed 4 lat z tasiemką . Zatrzask miałam identyczny jak ten z linku, ale faktycznie kółko miałam inne ;-) Co nie zmienia faktu, że i tak je lubiłam, prawie nie łapały brudu i się nie mechaciły :-) Quote
Recommended Posts