Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='understandme']Miał ktoś do czynienia z taką obrożą?

http://www.e-torro.pl/m-31/p-2075/trixie-obroza-led-multicolor-lxl-65cm?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-11&utm_content=2075#nclid=22477f96495a60d6c7da83dba11036e4

Jak sprawa ma się tutaj z zapięciem? Nie zgubi? Szukam jakiejś fajnej obroży led dla Cesara, bo ostatnio spacrujemy po ciemku. Warto brać tą? Jak myślicie? A może coś innego? Byleby nie zakopała się w sierści...

Jedna babka na owczarku ma dla swoich psów i ta czerwona podobno nieźle daje po oczach więc zakopana w kłakach będzie w sam raz.I zakłada się przez łeb.Polecała i używa non stop.

Posted

[quote name='understandme']Miał ktoś do czynienia z taką obrożą?

http://www.e-torro.pl/m-31/p-2075/trixie-obroza-led-multicolor-lxl-65cm?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-11&utm_content=2075#nclid=22477f96495a60d6c7da83dba11036e4

Jak sprawa ma się tutaj z zapięciem? Nie zgubi? Szukam jakiejś fajnej obroży led dla Cesara, bo ostatnio spacrujemy po ciemku. Warto brać tą? Jak myślicie? A może coś innego? Byleby nie zakopała się w sierści...
Ja mam taką http://www.krakvet.pl/trixie-obroza-fosforyzujaca-42cm-13392-p-3487.html i nie było problemu z rozpinaniem się obroży, z tym że mój pies nie lata jakoś mega po chaszczach i krzakach.

Posted

[quote name='Aleks89']Jedna babka na owczarku ma dla swoich psów i ta czerwona podobno nieźle daje po oczach więc zakopana w kłakach będzie w sam raz.I zakłada się przez łeb.Polecała i używa non stop.

Super! Dzięki za opinie :)
[quote name='Korenia']Ja mam taką http://www.krakvet.pl/trixie-obroza-fosforyzujaca-42cm-13392-p-3487.html i nie było problemu z rozpinaniem się obroży, z tym że mój pies nie lata jakoś mega po chaszczach i krzakach.

Dzięki :) Po ciemku nie lata puszczony po krzakach, więc nie powinno być problemu :)

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Cortina róż, Finka chaber. :)

O na pewno nie róż :evil_lol: Zapomniałam wykreślić tego koloru z zestawienia :eviltong: Dla Finki chyba wezmę niebieskie, a dla Cortiny się zastanawiam pomiędzy zielenią, a pomarańczem...

Posted

Amber napisał(a):
O na pewno nie róż :evil_lol: Zapomniałam wykreślić tego koloru z zestawienia :eviltong: Dla Finki chyba wezmę niebieskie, a dla Cortiny się zastanawiam pomiędzy zielenią, a pomarańczem...

zieeleń :lol::cool3:

Posted

Amber napisał(a):

Mam takie pytanie - miałaś wcześniej te taśmy? ;)

Posted

Olson napisał(a):
Mam takie pytanie - miałaś wcześniej te taśmy? ;)

ja miałam ..
tak cienkiej i zwyczajnie kiepskiej taśmy nie widziałam dostałam gratis obroże od nich do adresówek ale nie założyłabym yorkowi bo wyglądały starsznie słabo .

Posted

aaa.... wiem już dlaczego to takie tanie , ponieważ mają najtańsze taśmy u mnie 60 gr za metr , sama szyję obroże i kupuję te mocniejsze. Za ok o,5 h wstawię dwie obróżki na sprzedaż mój biznes baardzo powoli się rozkręca :cool3:

Posted

Amber napisał(a):
Nie, wiem, że mogą być kiepskie, ale to będą szelki tylko do samochodu.

Do samochodu właśnie powinny być mocne szelki, coby przy ew. wypadku utrzymały psa;)

Posted

Amber napisał(a):
Jamnice to nie Misia całe szczęście, nie drą taśm w strzępy ;)

:) tu już nie o siłe psa chodzi bo one zwyczajnie są kiepskie zobaczysz sama za jakieś 8-10zł więcej sa już porządne szeleczki z normalnej taśmy .

Posted (edited)

I jak obiecałam jest :cool3:

nowa obroża sowy 2 szt. (crazy owl)
Zakres regulacji: 40 - 26 cm
Cena : 20 zł za sztukę + przesyłka
Obróżki Hand made wykonane przeze mnie :cool3: Staranne szycia i idealne połączenie kolorów sprawiają że są bardzo fajnym akcentem. Chętnych proszę o kontakt w prywatnej wiadomości . Już niedługo kolejne wzory :lol:

Edited by Monika i Max :)
Posted

Amber napisał(a):
Ok, to takie wezmę. Szkoda, że taśma 1,5 cm, a nie 2 cm ale jakoś przeżyję ;). No i nie ma problemu z kolorem :eviltong:

A większy rozmiar będzie za duży na nie? Bo M-L ma już 2cm. No i kolory też są różne, nie tylko ten chaber :diabloti: Dla Cortiny takie ładne miętowe są :lol:

Posted

rashelek napisał(a):
A większy rozmiar będzie za duży na nie? Bo M-L ma już 2cm. No i kolory też są różne, nie tylko ten chaber :diabloti: Dla Cortiny takie ładne miętowe są :lol:

Tam jest napisane ze dostepne w roznych kolorach , tylko na innych aukcjch , wiec nie tylko chaber do wyboru tylko

Posted

Nie no, jamnice się nie mieszczą w pojęciu medium-large :lol: Dla Finki to się obawiam czy w ogóle przednia obręcz nie będzie za duża w tym S-M... Ale jakby co to przerobię.

Co do kolorku to za kolorek się też więcej płaci niestety, niewiele ale x2 wychodzi, bo kupuję dla dwóch psów... No i też za tę cenę to już chyba bym też mogła mieć szelki z DS w obłędnych kolorkach... Już mnie głowa boli od tego wszystkiego. NIENAWIDZĘ kupować akcesoriów dla psów, bo nigdy się nie mogę na nic zdecydować... :eviltong:

Posted

vege* napisał(a):
Ja miałam, ale z ozdobną tasiemką. Taśma miła w dotyku, mięciutka i dość gruba, bardzo je lubiłam ale musiałam sprzedać bo się zrobiły na Nukę za małe :-(

te co pokazuję Amber to nowsza seria i ma nawet inne zatrzaski :) inne kółka .
według mnie lepsze porównując do trixie sprzed 4 lat z tasiemką .

Posted

gops napisał(a):
te co pokazuję Amber to nowsza seria i ma nawet inne zatrzaski :) inne kółka .
według mnie lepsze porównując do trixie sprzed 4 lat z tasiemką .

Zatrzask miałam identyczny jak ten z linku, ale faktycznie kółko miałam inne ;-) Co nie zmienia faktu, że i tak je lubiłam, prawie nie łapały brudu i się nie mechaciły :-)