Kirinna Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Milka__']Wystarczy zrobić listę, każdy poda propozycje ;) ktoś to potem spisze np. w wordzie i się wstawi już gotowe. Kirinna, jakie bałwanki zamówiłaś?[/QUOTE] niebieskie, wydają mi się najbardziej zimowe:) Quote
Milka__ Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 W sumie racja :D Ja się chyba jednak skuszę na czerwone, bo niebieskich rzeczy mamy już sporo. Quote
rotek_ Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 do pejczów przekonałam się po przetestowaniu pejcza z reddingo z miękką rączką. Jeśli pies potrafi chodzić przy nodze to pejcz jest najwygodniejszą smyczą na spacer. Ostatnio zamówiłam pejcz od FurkidZ, najłatwiej skontaktować się z nimi poprzez maila, odpisali mi w ciągu 2 godzin, mogłam wybrać wielkość karabińczyka i długość pejcza. Quote
Kirinna Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Milka__']W sumie racja :D Ja się chyba jednak skuszę na czerwone, bo niebieskich rzeczy mamy już sporo.[/QUOTE] wszystkie są ładne, jednak ja wybrałam pod psa lubię go w niebieskim wic się nie zastanawiałam:), poza tym szele też będą niebieskie(no granatowane, więc mam nadzieje że będzie pasować:) pewnie i tak ta obroza będzie tylko na święta ale bardzo mi się spodobała, a mało co mi się od razu podoba wiec musiałam kupić:) Quote
Smile of Red Witch Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 A ja teraz myślę nad kolejnymi Gadżeciakowymi obrożami ;) Quote
Talucha Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Smile of Red Witch']A ja teraz myślę nad kolejnymi Gadżeciakowymi obrożami ;) [/QUOTE] Mnie też właśnie strasznie kusi, dzisiaj sobie układałam jakie kolorki itp. :) Jak uzbieram trochę kaski, to zamówię Quote
Victoria Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 o mamuniu jaka świetna! czekamy na DSy :razz: Quote
anetta Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Ło rany, genialna! :-D świecące literki :-D Dobry pomysł z listą! tyle tego się namnożyło że ja już straciłam rachubę :lol: Quote
milagros19853201 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 a moj nowy nabytek dla mojej dziuni jeszcze sie licytuje,he he ale z szelkami i nowa smycza bedzie wygladala zabojczo i z tym jej oklaplym uszkiem i mina zbuja Quote
Guest wolfheart Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Hej,ja się też wreszcie dopiszę do tego wątku,bo przeglądam od jakiegoś czasu.Świetne rzeczy dla psiaków...wszystkie pieski wyglądają cudnie:p my dopiero coś na święta pewnie zamówimy i wtedy się pochwalimy:p Quote
monika15 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Ktoś się orientuje, ile tak mniej więcej to Gadżeciakowe cudeńko kosztuje?;) Quote
Ania24 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Widziałam te "Gadżeciarskie" obroże w ofercie właśnie i .. wygląda kusząco, fajna oferta. Ciekawa jednak jestem jak z trwałością, jakością?. Czy te odblaskowe nitki z czasem są mniej widoczne, czy się niszczy coś?. Quote
owczarek'ab Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='monika15']Ktoś się orientuje, ile tak mniej więcej to Gadżeciakowe cudeńko kosztuje?;) "[FONT=lucida grande]koszt zależy od materiałów i ilosci liter"[/FONT] Quote
Ania24 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 A ja mam jeszcze pytanie odnośnie pejczyku - jaką polecacie długość i karabińczyk? :) Quote
Kirinna Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Ania24']A ja mam jeszcze pytanie odnośnie pejczyku - jaką polecacie długość i karabińczyk? :)[/QUOTE] zależy jaki pies:) Quote
Ania24 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Owczarek niemiecki :) Będę wdzięczna za wskazówkę, jaka długość będzie OK i jaki karabińczyk najlepiej. Quote
Kirinna Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Ania24']Owczarek niemiecki :) Będę wdzięczna za wskazówkę, jaka długość będzie OK i jaki karabińczyk najlepiej.[/QUOTE] nie odpowiem ci bo mam kundla wielkosci spaniela:) ja po prostu stanełam przy psie(robiłam sama) zmierzyłam jak mi będzie wygodnie i tyle:) krabińczyk pewnie duży Quote
Diora Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Ania24']Owczarek niemiecki :) Będę wdzięczna za wskazówkę, jaka długość będzie OK i jaki karabińczyk najlepiej.[/QUOTE] Polecam duży karabińczyk. Długość zależy od Twoich upodobań. My mamy 2 - Red Dingo ma 60 cm, a skórzany 70 cm. Osobiście wolę ten krótszy :) Quote
Natula Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 przyszly nasze DS :loveu::loveu::loveu: boskie są Quote
Ania24 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Diora']Polecam duży karabińczyk. Długość zależy od Twoich upodobań. My mamy 2 - Red Dingo ma 60 cm, a skórzany 70 cm. Osobiście wolę ten krótszy :)[/QUOTE] Dziękuję za wskazówki. Ja sama nie wiem jaką długość wziąć. Myślałam o 30 cm, zmierzyłam naszą najkrótszą smycz i przyłożyłam sobie miareczkę na te 30 cm i wydaje mi się, że to będzie właśnie ta długość, której poszukuję. Tylko kurcze, czy aby na pewno, czy nie będzie to za krótka smycz? Jak myślisz? :) Quote
Monika i Max :) Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Natula']przyszly nasze DS :loveu::loveu::loveu: boskie są[/QUOTE] wstaw zdjęcie :P:P Quote
Diora Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Ania24']Dziękuję za wskazówki. Ja sama nie wiem jaką długość wziąć. Myślałam o 30 cm, zmierzyłam naszą najkrótszą smycz i przyłożyłam sobie miareczkę na te 30 cm i wydaje mi się, że to będzie właśnie ta długość, której poszukuję. Tylko kurcze, czy aby na pewno, czy nie będzie to za krótka smycz? Jak myślisz? :)[/QUOTE] Wkradł mi się błąd - nasz skórzany ma 50 cm, nie wiem dlaczego napisałam 70 ;) Jeżeli sama wymierzyłaś i 30 cm. Ci odpowiada, to kup :) To jest przecież uzależnione też od Twojego wzrostu. Dla mnie idealne jest to 50cm. Pies nie idzie na napiętej smyczy. Quote
Ania24 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 No tak, masz rację oczywiście :) Już złożyłam zamówienie, wybrałam fajny kolorek i .. będę niecierpliwie czekała na zrealizowanie naszego zamówienia :loveu: Quote
Natula Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Dreamkowy komplecik :loveu: rurowa smycz do kompletu brudnych żabek Furkidzowych Luny :lol: moje psy mogą teraz zielenieć :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts