monika15 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 ja na niej widze pomarańcz albo fiolet :) Quote
Kirinna Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Abietis']Milka w szelach z Furkidz :) [/QUOTE] ładnie w nich wygląda:) Quote
angineuuka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 a gadżeciaki wprowadzili haft który świeci w ciemności :D Quote
Avaloth Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='ziarnochodek']A jaki kolor obroży/szelek w przyszłości by wg was pasował do tej psiej dziewczynki (na zdjęciu po prawej)? [/QUOTE] Róż, róż, róż! Taki ciemniejszy, nie majtkowy, intensywny najlepiej :) Najlepszy kolor dla szarych psów Quote
DeeDee Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Dodaje komplety, niestety nie za ciekawe fotki ponieważ psy były przejęte tortem i prezentami a nie obiektywem :( Czachy : [IMG]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/530598_326327297474231_227946435_n.jpg[/IMG] Króliki : [IMG]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/14228_326326474140980_207025158_n.jpg[/IMG] Quote
AmeliaR Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Widzę, że seria Winter z Martis, a szczególnie króliczki królują wśród bullowatych- też mamy :D Twoim psiakom w nich do pyska! Quote
toyota Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 (edited) Pusia w nieśmiertelnym Rogzette: [IMG]http://img811.imageshack.us/img811/2325/dsc4133medium.jpg[/IMG] [IMG]http://img547.imageshack.us/img547/488/dsc4178medium.jpg[/IMG] Edited November 12, 2012 by toyota Quote
DeeDee Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='AmeliaR']Widzę, że seria Winter z Martis, a szczególnie króliczki królują wśród bullowatych- też mamy :D Twoim psiakom w nich do pyska![/QUOTE] [quote name='monisiaxp']Mnie urzekli piraci na łaciatym :D[/QUOTE] Dziękuje w imieniu psów :) Quote
anostek Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Mam pytanie: co na ogol kupujecie w prezencie swoim przyjaciolom-psiarzom? Szukam jakiegos oryginalnego pomyslu, moze jakis komplecik dla psa, a moze cos innego? Co by was ucieszylo? :razz: Quote
ziarnochodek Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Ok w takim razie będę się rozglądać za różowymi :) dzięki za porady :) Quote
Iwonaaa Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l485/monisiaxpxp/2012-11-13143535.jpg[/IMG] [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l485/monisiaxpxp/2012-11-13143606.jpg[/IMG] Quote
Victoria Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 rzeczywsicie teraz widac ze to gąbka xd takie napuszone się wydaje i miękkie Quote
Kirinna Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='anostek']Mam pytanie: co na ogol kupujecie w prezencie swoim przyjaciolom-psiarzom? Szukam jakiegos oryginalnego pomyslu, moze jakis komplecik dla psa, a moze cos innego? Co by was ucieszylo? :razz:[/QUOTE] ja osobiście nie lubię jak ktoś przychodzi z prezentem dla mojego psa. nie raz trafiło sie że albo piłka za duża, albo za twarda, albo obroża nie taka jak lubię wole jak sie ze mną konsultuje chociaż ucieszyłabym się z obroży haftowanej od gadżeciaków:) Quote
rashelek Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='anostek']Mam pytanie: co na ogol kupujecie w prezencie swoim przyjaciolom-psiarzom? Szukam jakiegos oryginalnego pomyslu, moze jakis komplecik dla psa, a moze cos innego? Co by was ucieszylo? :razz:[/QUOTE] To, że znajomy jest psiarzem nie znaczy od razu, że chce coś dla psa :P Najlepiej dowiedzieć się u źródła, co by chciało dostać. Jeśli ma to być coś dla psa to i tak, jak pisze Kirinna, trzeba dobrać odpowiedni rozmiar etc. Przynajmniej ja tak sądze ;) Co do tego plaffy - ja im urody odmówić nie mogę, kilka wzorów mają świetnych. Ale rozmiarówkę kompletnie bezsensu, zwłaszcza długość smyczy. I nie rozumiem, czemu danego wzoru nie można mieć w większym rozmiarze, trochę to chore. Póki co najbardziej ciekawi mnie ich "starcie z rzeczywistością", bo z tego co widzę tylko jeden "tester" podzielił się opinią o nich ;) Furkidzy wywołały większą burzę :lol: Quote
Iwonaaa Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Mam 2 tyg. na testy to i podzielę się opinią. Byc moze jutro młoda pójdzie w plaffy na spacer. Się okarze co to warte. Quote
:: FiGa :: Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='monisiaxp']Mam 2 tyg. na testy to i podzielę się opinią. Byc moze jutro młoda pójdzie w plaffy na spacer. Się okarze co to warte.[/QUOTE] A wrazenia z pierwszego kontaktu jakies opiszesz? Bylo WOOOOOOOW, czy raczej "O." :lol: Jak dla mnie to ceny Plaffy sa z kosmosu ;) Mozna kupic lepsze akcesoria, a w tych samych cenach ;) Quote
vpassione Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 No tak, najlepiej pisać opinię o otrzymanej obroży równocześnie z otwarciem koperty :lol: Nie rozumiem tego linczu plaffy od tych, którzy jeszcze nie mieli tych akcesoriów w rękach, ale to tak jakby norma tutaj. Ja nie mówię, że są cudne, albo fatalne, na razie staram się je obiektywnie ocenić i stosowny komentarz ode mnie się pojawi w swoim czasie. Quote
Bewarka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Nie udało nam się wygrać to teraz jesteśmy źli :grins: Quote
Olson Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='"vapassione"'][COLOR=#000000]Nie rozumiem tego linczu plaffy od tych, którzy jeszcze nie mieli tych akcesoriów w rękach, ale to tak jakby norma tutaj. Ja nie mówię, że są cudne, albo fatalne, na razie staram się je obiektywnie ocenić i stosowny komentarz ode mnie się pojawi w swoim czasie.[/quote] Nikt tu nie mówi, że rzeczy plaffy są cudne czy fatalne. Mnie zrazili do siebie swoim niestosownym zachowaniem. Oraz faktem, że to całe "testowanie" nie miało z testowaniem nic wspólnego. Ja tam od nich nie kupię z jednego bardzo prostego powodu... Skoro w tym momencie oszukują, to nie mam żadnej pewności, że nie oszukują co do np. wytrzymałości i lekkości ich wspaniałych rzeczy. :)[/COLOR] Quote
Lucky. Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 ja nie rozumiem, po co pisać 10 x to samo na temat plaffy. Strasznie się ich uczepiłyście, raz się przeczytało waszą opinię i myślę, że ten kto będzie chciał to zamówi coś od nich, a jak nie to nie i tyle. Nudne to się robi. Quote
Iwonaaa Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name=':: FiGa ::']A wrazenia z pierwszego kontaktu jakies opiszesz? Bylo WOOOOOOOW, czy raczej "O." :lol: Jak dla mnie to ceny Plaffy sa z kosmosu ;) Mozna kupic lepsze akcesoria, a w tych samych cenach ;)[/QUOTE] Są prze śliczne i mięciutkie bo to taki mięciutki materiał. Ale wątpię żeby były wytrzymałe i sprawdziły się np. przy ciągnącym psie. No i te ceny chyba troszkę za wysokie, bynajmniej ja bym tyle nie wydała na obrożę. No ale tak jak mówię, najpierw zacznie ją suka nosic i sie zobaczy co to warte jest. Quote
:: FiGa :: Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 A czy ja napisalam jakies zle slowo pod ich adresem? Mnie się ich wzory nie podobaja (i ceny, ale to juz pisalam), nie bralam udzialu w zadnym konkursie, chcialam jedynie sie dowiedziec czy obroze rzeczywiscie sa takie och ach jak opisuje je producent, to wszystko :diabloti: [quote name='monisiaxp']Są prze śliczne i mięciutkie bo to taki mięciutki materiał. Ale wątpię żeby były wytrzymałe i sprawdziły się np. przy ciągnącym psie. No i te ceny chyba troszkę za wysokie, bynajmniej ja bym tyle nie wydała na obrożę. No ale tak jak mówię, najpierw zacznie ją suka nosic i sie zobaczy co to warte jest.[/QUOTE]Dzieki za odp ;) Quote
Sawmj Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Ja tu troszkę z innym pytaniem.... Czy ktoś ma/miał jakieś akcesoria od tego użytkownika z allegro -------> [URL]http://allegro.pl/listing/user.php/run?p=1&us_id=2321820[/URL] Zastanawia mnie jakość i wytrzymałość skór, bo ceny są dość niskie. Quote
anostek Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Kirinna']ja osobiście nie lubię jak ktoś przychodzi z prezentem dla mojego psa. nie raz trafiło sie że albo piłka za duża, albo za twarda, albo obroża nie taka jak lubię wole jak sie ze mną konsultuje chociaż ucieszyłabym się z obroży haftowanej od gadżeciaków:)[/QUOTE] [quote name='rashelek']To, że znajomy jest psiarzem nie znaczy od razu, że chce coś dla psa :P Najlepiej dowiedzieć się u źródła, co by chciało dostać. Jeśli ma to być coś dla psa to i tak, jak pisze Kirinna, trzeba dobrać odpowiedni rozmiar etc. Przynajmniej ja tak sądze ;-)[/QUOTE] Dzięki! Moze faktycznie powinnam poszukac raczej czegos dla czlowieka, choc byloby super, gdyby bylo jednak zwiazane z psami ;) Quote
Recommended Posts