Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje, bardzo mi miło, że obroże się podobają :oops:

Wszystkie pytania proszę kierować na PW/ e-maila lub gg (4312092), żeby tutaj wątku nie zaśmiecać ;)

oczywiście można również dokupić smycz do kompletu ;)

Posted

Nareszcie chyba mam przesyt obróżkowy :evil_lol: ostatnio mało co mi się podoba a jeszcze 2 tasiemki czekają na swoją kolej. Oby tak już zostało :lol:

Posted

Ja czekam na obrozki od DS :) Zwykle bez ozdobnych tasiemek :) Lubie DS za mozliwość dogadania się za każdym razem :)

CO do Plaffy - mnie jakos nie razily maile , dobry produkt obroni sie sam - ja tak odebralam tekst o przekonywaniu do ich akcesoriów . Licze ze dostane odpowiedź co to jest za ttasma - bo niektorzy wziąć zapominają ze to nie sa zwykle tasmy ;) Widac to golym okiem , mi sie podoba miekkosc produktu i przejzystośc wieć chyba sie skusze jesli beda mniej cukierkowe wzorki :)

Posted (edited)

Właśnie spojrzałam na stronę plaffy. Na rudą jest 2cm kiedy u niej w futrze i 2,5+eko się gubi. Więc nie, dziękuje ale wolę furkidza i dogstyl.
Boże chodzą mi po głowie szelki z turkusowo-brązowe kropki...

Edited by dance_macabre
Posted

a mi się strasznie podoba ta obroża
[URL]http://plaffy.pl/sklep/product.php?id_product=16[/URL]

tylko nie wiem czy warto.... mam nadzieję że ktoś z dogo napisze coś o tych akcesoriach, bo na zdjęciach studyjnych to wszystko ślicznie wygląda ;)

Posted

o raju, zielona w zlote gwiazdki jest przecudowna!

hmm, moglibyscie mi powiedziec jak sie sprawdza obroza z lancuszkiem na dlugowlosym psie? bo ostatnio bardzo mi sie spodobaly, ale obawiam sie, ze beda sie kudelki wplatywac...

Posted

[quote name='karollka']Protonek w furkidzowych puzzlach:) Jakość kiepska bo telefonem robiłam a to jest mała wiercipięta;p

[IMG]http://i45.tinypic.com/11rryb7.jpg[/IMG]
[IMG]http://i46.tinypic.com/ojl99e.jpg[/IMG][/QUOTE]
jaka to szerokość? śliczne są , bo na ślicznym piesku :cool3:

Posted

[quote name='Monika i Max :)']Te obroże plaffy podobno w środku mają piankę która gdy pies wejdzie w błoto wchłania je i dlatego nie chcą się dopierać[/QUOTE]
:mdleje: jeżeli na prawdę tak jest to sobie odpuszczam
[quote name='semp']o raju, zielona w zlote gwiazdki jest przecudowna!

hmm, moglibyscie mi powiedziec jak sie sprawdza obroza z lancuszkiem na dlugowlosym psie? bo ostatnio bardzo mi sie spodobaly, ale obawiam sie, ze beda sie kudelki wplatywac...[/QUOTE]
ja mam średniowłosego psa ale kryzę ma dosyć solidną, i raczej nie mam problemów z łańcuszkiem ;)

Posted

[quote name='Monika i Max :)']Mi w wiadomości napisali że te obroże mają w środku gąbkę , a jeden z testerów napisał że nie chcą się dopierać po błocie , czyli gąbka wchłonęła błoto i nie da jej się doprać.[/QUOTE]
To w takim razie i ja podziękuję za plaffy ;-)

Posted

[quote name='semp']
hmm, moglibyscie mi powiedziec jak sie sprawdza obroza z lancuszkiem na dlugowlosym psie? bo ostatnio bardzo mi sie spodobaly, ale obawiam sie, ze beda sie kudelki wplatywac...[/QUOTE]

mojej dziewczynie łańcuszek nie wyciera i nie wplontuje się w sierśc ale za to ją farbuje, no i na zimę nie bardzo się nadaje, ale i tak bardzo lubię ten typ obroży

Posted

[quote name='BBeta']Negatywne komentarze na FB Plaffy znikają szybciej niż się pojawiają :diabloti:[/QUOTE]
jakoś miałam przeczucie że tak będzie :lol: