MakeBelieve Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 No właśnie z jednej strony one ciągną jak parowóz, a z drugiej strony jak się dostanie jakiegoś mniejszego, to będzie w kołnierzu.;/ Quote
dorka1403 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 ja bym brała 3...sama mam suczkę średniej wielkości i wszystkie obroże mamy 3 cm...i ładnie się prezentują a i psu gardła nie podrzynają... Quote
MakeBelieve Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 (edited) Ok, dziękuję bardzo, wezmę 3 cm :) A jeszcze o długość spytam. Jaki zakres regulacji jest najuniwersalniejszy? 35-50 czy to za duży? Edited November 7, 2012 by MakeBelieve Quote
Luzia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 A nie lepsze takie coś: [IMG]http://images.okazje.info.pl/p/sport-i-hobby/5778/gappay-linka-zaciskowa-g-0873.jpg[/IMG] Przynajmniej nie będzie problemu z regulowaniem na każdym psie rozmiaru, no i taniej. Wystarczy kawałek sznurka :diabloti: Quote
Monika i Max :) Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Czy tylko mi nie działa ta cała stronka plaffy? Quote
Vectra Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Monika i Max :)']Czy tylko mi nie działa ta cała stronka plaffy?[/QUOTE] pewno przygotowywana jest na wielkie otwarcie :cool3: Quote
Monika i Max :) Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Vectra']pewno przygotowywana jest na wielkie otwarcie :cool3:[/QUOTE] miało być o 20:00 więc pewnie tak :D ciekawa jestem cen edit:haha[TABLE="width: 0"] [TR] [TD="align: center"]Z powodu dużego ruchu na stronie i przeciążenia serwera strona [B]plaffy.pl jest obecnie niedostępna. Trwa przenoszenie sklepu na nowy wydajniejszy serwer. Za opóźnienie przepraszamy i już wkrótce zapraszamy ponownie. [/B][/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][IMG]http://www.plaffy.pl/logo.jpg[/IMG] [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Natula Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Z powodu dużego ruchu na stronie i przeciążenia serwera strona plaffy.pl jest obecnie niedostępna. Trwa przenoszenie sklepu na nowy wydajniejszy serwer. Za opóźnienie przepraszamy i już wkrótce zapraszamy ponownie :D Quote
Monika i Max :) Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Unbelievable']jak śmiesznie :evil_lol:[/QUOTE]tak racja cieszmy się że im stronka nie działa :lol::diabloti: "Niestety padł nam serwer.. Okazuje się, że mieliśmy za słaby. Ale też nie spodziewaliśmy się, że tak dużo osób wejdzie jednocześnie na naszą stronę. W związku z tym mamy małe opóźnienie. Przenoszenie sklepu na nowy, bardziej wydajny serwer już trwa. Wszystko powinno działać niebawem, najpóźniej jutro. Przepraszamy za opóźnienie. Powiadomimy Was, gdy tylko sklep będzie znów dostępny." HaHa:evil_lol: Quote
vege* Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Monika i Max :)']tak racja cieszmy się że im stronka nie działa :lol::diabloti:[/QUOTE] Bo podobno na raz weszło AŻ tyle osób, że im serwer padł :diabloti: Quote
anostek Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Luzia']A nie lepsze takie coś: [IMG]http://images.okazje.info.pl/p/sport-i-hobby/5778/gappay-linka-zaciskowa-g-0873.jpg[/IMG] Przynajmniej nie będzie problemu z regulowaniem na każdym psie rozmiaru, no i taniej. Wystarczy kawałek sznurka :diabloti:[/QUOTE] Jeśli ktoś lubi dusić psy, to faktycznie super... Quote
vege* Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='anostek']Jeśli ktoś lubi dusić psy, to faktycznie super...[/QUOTE] to była ironia:roll: Quote
Victoria Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Ja bym wzięła od 30cm do jak największego się da. I 3cm, zawsze lepszy kolniez niz podduszajaca sie bida. hahaha coś im to wielkie otwarcie nie wyszło :diabloti::diabloti::diabloti: dziewczyny dzieki za rady, pewnie wezme ta zielona, ale pewna nie jestem bo te motylki są tak słodkie :evil_lol: ale na szczęście do niczego mi nie pasuja wiec pewnie bedzie zielona Albo obie :diabloti: Quote
Luzia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='vege*']to była ironia:roll:[/QUOTE] No skąd to była prawda najprawdziwsza :evil_lol: A tak serio to nie lepiej do schronu kupić 3 najtańsze parciane maleńką, średnią i dużą na zwykłą klamrę? Zamiast kombinować z wielkością :lol: Quote
vege* Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Luzia']No skąd to była prawda najprawdziwsza :evil_lol: A tak serio to nie lepiej do schronu kupić 3 najtańsze parciane maleńką, średnią i dużą na zwykłą klamrę? Zamiast kombinować z wielkością :lol:[/QUOTE] Oj wybacz haha :evil_lol: Właśnie, ja też bym wzięła 3 różne wielkości np takie: -20-40 cm -40-60 -60-80 I będzie super :-) Quote
Monika i Max :) Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 dokładnie :lol: najlepsza alternatywa Quote
Luzia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='vege*']Oj wybacz haha :evil_lol: Właśnie, ja też bym wzięła 3 różne wielkości np takie: -20-40 cm -40-60 -60-80 I będzie super :-)[/QUOTE] Wybaczam, ale żeby mi to było przedostatni raz :grins: U nas w zoologu jak co jakiś czasu uzupełniam zapasy to kupuję mini (20-40), średnią (35-55) i dużą ( 50 do ileś tam :lol: ) i zwykle za 1 taki komplet wychodzi mi ok 16-19 zł. Quote
vege* Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Luzia']Wybaczam, ale żeby mi to było przedostatni raz :grins: U nas w zoologu jak co jakiś czasu uzupełniam zapasy to kupuję mini (20-40), średnią (35-55) i dużą ( 50 do ileś tam :lol: ) i zwykle za 1 taki komplet wychodzi mi ok 16-19 zł.[/QUOTE] Dobrze już nie będę, psieplasiam :* :evil_lol: Najlepiej kupić 3 komplety, bo raczej nie ma jednej uniwersalnej obroży, która będzie dobra na każdej wielkości psa, wyobraża sobie ktoś miniaturę na 3 cm obroży? :evil_lol: Quote
japanisze Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Ja też na początku nie załapałam sarkazmu (ironia to co innego ;)), ale po namyśle głębszym zrozumiałam ;) Też jestem za tym, by każdy schroniskowy kudłacz miał swoją :) Quote
Recommended Posts