Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiem jak lekki by musiała mieć smycz karabinek by unosić się na wodzie ...
żadna moja smycz sie nie unosi a mam różnych firm od gappayów po rogzy .

Posted

[quote name='AnIeLa']Jak dla mnie w ciągu tygodnia po dostarczeniu obroży do testów umożliwiać zakupów to szybko:p[/QUOTE]

te testy miały przykuć uwagę jak największej liczbie osób po prostu no bo kto pogardzi darmową obrożą?:)

Posted

[quote name='Kirinna']te testy miały przykuć uwagę jak największej liczbie osób po prostu no bo kto pogardzi darmową obrożą?:)[/QUOTE]
no tak, szczegolnie ze do konkursu trzeba bylo polubic ich stronke ;p

mam wrazenie ze te wzorki sie beda scierac, bo na tych tasiemkach jest po prostu nadruk, a nie takie cos jak np w rogzie. Mam smycz i obroze z tego typu wzorkiem i po dosc krotkim uzytkowaniu stal sie on prawie calkowicie niewidoczny ;]

Posted

[quote name='Vectra']jutro wielkie OTWARCIE sklepu , jak serwer im wytrzyma , to popaczamy na ceny ....
jestem ciekawa bardzo , ileż te cuda sobie wycenili[/QUOTE]

nie stać nas pewnie:)

Posted

Mnie na bank nie stać na te królewskie gadżety :diabloti: Więc w ramach abstynencji zamowilam AD. I muszę ich pochwalić - ostatnio płaciliśmy 43zl za obroze 46cm, a dzisiaj 36 :)

Posted

[quote name='Unbelievable']a ja mam ochotę na szelki flyballowe, co z tego że mój pies szelek nie nosi... :evil_lol:[/QUOTE]
tzn jakie to szelki?;)

Posted

[quote name='Unbelievable']a ja mam ochotę na szelki flyballowe, co z tego że mój pies szelek nie nosi... :evil_lol:[/QUOTE]
to zacznie :evil_lol:

[quote name='gops']tzn jakie to szelki?;)[/QUOTE]
chyba coś podobne jak norweskie, albo coś pomyliłam :-)

Posted

[quote name='Vectra']jutro wielkie OTWARCIE sklepu , jak serwer im wytrzyma , to popaczamy na ceny ....

taa chciałabyś, nie popaczysz - niegodna jesteś żeby paczeć :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']flyballowe to norweskie ;)[/QUOTE]
ok :evil_lol:
nie wiedziałam że maja dwie nazwy .

ja używam sporo przy młodym szelek norweskich ezy doga ale są gó*** warte .
cienkie taśmy i jedyne co fajne to to że odblaskowe.

Posted

[quote name='Kirinna']jak to jest u DS, jeżeli zamówie powyżej 80 zł to dostane i obroże i zabawke?
ale ze mnie materialistka:diabloti:[/QUOTE]

hahahahaha też jestem ciekawa, ale nie pytałam, żeby nie bylo że aż tak pazerna jestem:evil_lol:

Posted

[quote name='Smile of Red Witch']Ja miałam od Plaffy kupić, ale po filmiku i mailu od Nich chyba im podziękujemy ;)[/QUOTE]
dlaczego?

Szczerze mówiąc mnie też nie przekonywują, ta lekka taśma mimo filmików wygląda dla mnie na nietrwałą

też mnie cen ciekawią i co to znaczy że tanie nie są wg. tej Pani

Dla mnie szału nie ma jeśli chodzi o te akcesoria, dużo szumu zrobione przed otwarciem sklepu i tyle

Posted

Szczerze powiem że te Plaffy jest całkiem ładne, ale nic specjalnego.. mamy fajnego rogza, red dingo, lupine, sami możemy stworzyć u Marty, w Activdogu... i to jakie chcemy 1cm czy 5cm... każdy znajdzie coś dla siebie! :)

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Mozna wiedziec co takiego pani pisze w mailach ze wszystkich zniecheca ?[/QUOTE]

[B]5. Ile będzie kosztował komplet?[/B]

S[FONT=Tahoma]poro.[/FONT][FONT=Tahoma]
[/FONT]

[FONT=Tahoma]Jeszcze nie podjęliśmy ostatecznej decyzji na temat ceny. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Jednak na pewno nie będzie to tyle ile kosztują przeciętne smycze z nylonowej taśmy.[/FONT][FONT=Tahoma]
[/FONT]

[FONT=Tahoma]Jeśli jeszcze zastanawiasz się czym obroże i smycze plaffy różnią się od innych, [/FONT]
[FONT=Tahoma]obejrzyj ponownie filmy, które dla Ciebie nagrywałam. [/FONT][FONT=Tahoma]
[/FONT]

[B][FONT=Tahoma]Nie będę próbowała Cię przekonywać o ich wartości. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Szczerze mówiąc jeśli muszę Cię przekonywać to nie jest produkt dla Ciebie.[/FONT][/B][FONT=Tahoma]

chwyt marketingowy to to nie jest:)
[/FONT]

Posted

[quote name='Olson'][quote]5. Ile będzie kosztował komplet?
Sporo.

Jeszcze nie podjęliśmy ostatecznej decyzji na temat ceny.
Jednak na pewno nie będzie to tyle ile kosztują przeciętne smycze z nylonowej taśmy.

Jeśli jeszcze zastanawiasz się czym obroże i smycze plaffy różnią się od innych,
obejrzyj ponownie filmy, które dla Ciebie nagrywałam.

[B]Nie będę próbowała Cię przekonywać o ich wartości.
Szczerze mówiąc jeśli muszę Cię przekonywać to nie jest produkt dla Ciebie.[/B]

konkretnie ten fragment mnie poirytował do czerwoności...

Tak sie składa, że mam trochę wspólnego z marketingiem i, myślę że to jest dość logiczne, że jak na rynek wchodzi nowa firma to jej w jej zasranym interesie jest mnie właśnie przekonać...
Dla mnie ten pogrubiony fragment zabrzmiał dosłownie tak "odchrzancie się od nas wszystkie plebsy cholerne! To ja tu jestem księżniczką od najnajnajwspanialszych rzeczy na świecie a Wasze szmaty, które macie dla swoich psów w domu nie nadają sie nawet do leżenia koło moich! I choćby moje obroża kosztowały milion pięćset sto dziewięćset to i tak je kupisz! O! A w ogóle jak mam Cię jeszcze przekonywać do czegokolwiek to spadaj na drzewo idioto!"

Moze zbyt dosłownie ale właśnie tak sie poczułam. Żenada.[/quote]
Klaudia cytuję ;) to ta wiadomość z skrzynki pocztowej ;)

Posted

kurcze musiałabym nowe fotki wrzucic....bo rudy dorobił sie siostry, która juz ma 10 obroży i dwie msycze :P a jest u mnie dopiero 3 tygodnie :P
tano też zyskał kilkanaście obroży :P tylko nie mówcie, że nienormalna jestem :P