AmeliaR Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 (edited) Ojej, teraz to mam dopiero problem... :D Króliczki czy haftowane gadżeciaki? A Chopper wygląda cudnie w tej obróżce! Mi bardziej podoba się ekozamsz i widzę, że Wy właśnie go macie, tylko pytanie jak z brudzeniem i wyglądem po praniu. Edited November 4, 2012 by AmeliaR Quote
anna35-1974 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 AmeliaR napisał(a):Ojej, teraz to mam dopiero problem... :D Króliczki czy haftowane gadżeciaki? A Chopper wygląda cudnie w tej obróżce! Mi bardziej podoba się ekozamsz i widzę, że Wy właśnie go macie, tylko pytanie jak z brudzeniem i wyglądem po praniu. może 2 szt. Dziękujemy. Quote
AmeliaR Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 anna35-1974 napisał(a):może 2 szt. Dziękujemy. Haha, idealny pomysł! Chociaż mój budżet sądzi już coś innego... :D Tym bardziej, że dwa tygodnie temu kupiłam e-collars, z której jestem bardzo zadowolona. Wszyscy się ze mnie śmieją, że non stop te obroże kupuję, ale co tam, nie ma co się przejmować innymi :) Quote
anna35-1974 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ze mnie tez się śmieja,ale się nie przejmuje. Quote
AmeliaR Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 No dokładnie! Teraz kupię jedną, następnym razem drugą, tylko pytanie w jakiej kolejności :D Quote
Olson Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ja czekam na zestawienie z AD. We wtorek pewnie zamówię obrożę. Jestem bardzo zadowolona z ich wyrobów. Moja Whisky od kilku dni nosi AD na szyi na podwórku i nie jest w ogóle ubrudzony, a ta pianka to jest poezja. :) Wiecie może czy DS ma czarną tasiemkę 1cm? Quote
Talucha Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='AmeliaR']No dokładnie! Teraz kupię jedną, następnym razem drugą, tylko pytanie w jakiej kolejności :D[/QUOTE] Ja bym brała gadżeciaki :) Quote
anna35-1974 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 zamsz mam po raz pierwszy i sie nie ubrudził jeszcze,więc nie wiem jak będzie wygladał po praniu. Quote
AmeliaR Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Wybrałam króliczki, ponieważ taśmy już się kończą, a gadżeciaki jeszcze będą pewnie długo. Dziękuję też Ageralion za rabat dla Ingusi :) Quote
Smile of Red Witch Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='gops']furkidz i juliusy kiwi bardzo lubię furkidza , fakt nie jest to wytrzymała obroża ale na wyjścia idealna . Gops a co to za śliczne bullowate cudeńko do Ciebie trafiło?? Quote
Vectra Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Smile of Red Witch']Gops a co to za śliczne bullowate cudeńko do Ciebie trafiło??[/QUOTE] Staffik :cool3: Quote
gops Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='Smile of Red Witch']Gops a co to za śliczne bullowate cudeńko do Ciebie trafiło??[/QUOTE] [quote name='Vectra']Staffik :cool3:[/QUOTE] a no staffik ;) Quote
Olson Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Dziewczyny, którą opcję wybrać? 1. 2. Szczerze mówiąc to zmieniłabym piankę w 2, tylko na jaki kolor? Quote
aganela Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 dla Whisky? 2będzie bardziej widoczna,jeszcze lepsza byłaby taka ciemniejsza czerwień,trochę bordowa, choć ta ciemna zieleń będzie ładniej współgrać z rudo-czarnym owczarem... Proszę o poradę pierwszy raz mam szelki norweskie ze skóry,podbite filcem,jak je pielęgnować by dlugo służyły? Czym najlepiej domowym natłuszczać? Quote
00PaulinaGuz00 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 W DS jakie są kolory tej pianki/siateczki ( nie wiem ) na podszycie ? Quote
vege* Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='00PaulinaGuz00']W DS jakie są kolory tej pianki/siateczki ( nie wiem ) na podszycie ?[/QUOTE] Kiedyś mieli tylko czarne i czerwone, może teraz mają inne :-) Quote
Olson Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='aganela']dla Whisky? 2będzie bardziej widoczna,jeszcze lepsza byłaby taka ciemniejsza czerwień,trochę bordowa, choć ta ciemna zieleń będzie ładniej współgrać z rudo-czarnym owczarem... [/QUOTE] Dla Whisky :) Jedną obroże od AD już z tą zielonkawą taśmą mam, więc bardziej się chyba skłaniam do tej czerwonej. Choć jeszcze poproszę o zestawienie na szarej piance. Quote
Ewa&Duffel Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 A z Activdoga wysyłają zestawienia teraz ? Bo jakiś czas temu przestali... ;) Duffo w Manmacie fot. Z. Paluch Quote
Olson Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Tak :) Robią je komputerowo co prawda, no ale lepszy rydz niż nic. Quote
klaudia&Manta Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Ja ostatnio pytalam o cwieki , a w niedziele znalazlam cos takiego - cale 0,99 p. ;) Co prawda troszke wezsze niz chcialam , bo 3,2 cm. ale z 'funciakowego' sklepu to i tak mega . Quote
zaba14 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Miękka jest? czy twarda? bo ja za 2e kupiłam czerwoną ale twarda zleksza jest.. :) Manta to ma kiepską minke hihi :) Quote
klaudia&Manta Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Srednia - ani mega twarda , ani miekka ale to dobrze bo wydaje sie wytrzymala . Narazie suka ma ja caly czas na sobie zey sie 'ulezala' ;) Quote
Recommended Posts