Olson Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Ech... Activdog zaprezentował jakieś resztki tasiemek - baaardzo wpadła mi w oko ta druga od końca na pierwszym zdjęciu. http://www.activdog.pl/?page_id=870 Jeśli będzie mieć 2cm to kto wie... Dawno nic Pańcia pieskowi nie kupowała. :lol: Quote
DeeDee Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Wracając do tematu "nowych firm" to akurat wczoraj rozmawiałam ze znajomą, która posiada z tej nowej firmy obrożę od 3 miesięcy w ciągłym użytku na nie łatwym psie i same zalety mówiła + 100 dniowa gwarancja - myślę ,że ma rację i nie pożałujemy zakupu :) Jak kompleciki do nas dotrą to się pochwalimy :) Quote
gops Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 DeeDee napisał(a):Wracając do tematu "nowych firm" to akurat wczoraj rozmawiałam ze znajomą, która posiada z tej nowej firmy obrożę od 3 miesięcy w ciągłym użytku na nie łatwym psie i same zalety mówiła + 100 dniowa gwarancja - myślę ,że ma rację i nie pożałujemy zakupu :) Jak kompleciki do nas dotrą to się pochwalimy :) o jaką firme chodzi ? u mnie na brudasie sprawdza się rogz z nitką 4cm , po każdym praniu jak nowy . Quote
DeeDee Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 gops napisał(a):o jaką firme chodzi ? u mnie na brudasie sprawdza się rogz z nitką 4cm , po każdym praniu jak nowy . O martis chodzi :) Quote
gops Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='DeeDee']O martis chodzi :) mi sie od nich podoba ta nowośc z polarkiem tylko ja mam juz tyle rzeczy że leżą i sie kurzą , ale pewnie kiedys i na to się skusze. Quote
DeeDee Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Widzisz Gops właśnie w tej się zakochałam :D i jeszcze w tej : I oba komplety chcę dzieciakom sprawić, a w przyszłości jeszcze myślę nad krabami chyba, że jakieś inne wzory powstaną i mi coś odbije :)) + 2 obroże z bazarku do nas idą więc na pewno przetestuje na wariatach i będę wiedziała co i jak :) Quote
Smile of Red Witch Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='gops'] Ale cudeńko ;) już ją widzę na mojej Akirze ;) chociaż rozsądek mówi jedno, a serce drugie ;) Quote
evel Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 O, jak będzie zdjęcie piratów na psie to ja bardzo proszę, żeby je tutaj wstawić - świetny wzorek! :D Quote
DeeDee Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Wstawię we wszystkich 4 zdjęcia psów jeśli tylko będą chciały ze mną współpracować :) Quote
Smile of Red Witch Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 No właśnie ja zamawiam dla Aki Funny Bunny, a dla Baloo Pirate Skulls ;) Quote
DeeDee Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Smile of Red Witch napisał(a):No właśnie ja zamawiam dla Aki Funny Bunny, a dla Baloo Pirate Skulls ;) :)))) a jednak nowa firma nie jest zła ! :D Quote
Smile of Red Witch Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Ja nie mam nic przeciwko testowaniu nowych produktów ;) zobaczymy jak się spiszą na Amstaffach ;) Quote
DeeDee Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Na AST znajoma użytkuje już 3 miesiąc i nie narzekała, wręcz przeciwnie chwaliła sobie - dlatego też się skusiłam :) Mam nadzieję, że będziemy zadowolone obie z zakupów, a i firma wprowadzi więcej nowych tasiemek i będzie cieszyła się gronem zadowolonych klientów :) Quote
japanisze Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Doszły wczoraj nasze haftowane gadżeciaki - uff:multi::multi::multi: Trochę się naczekałam, ale obróżki bardzo pasują moim psiakom, wykonanie OK (szczególnie ten ekozamsz jest fajny), zatrzaski takie jak DS, więc też super. Jestem zadowolona :) Quote
AmeliaR Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Smile of Red Witch napisał(a):Ja nie mam nic przeciwko testowaniu nowych produktów ;) zobaczymy jak się spiszą na Amstaffach ;) To ja czekam na zdjęcia! Właśnie zastanawiam się nad obrożą w króliczki dla Amstaffki, więc z chęcią zobaczę jak na ASTach wygląda :) Quote
00PaulinaGuz00 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Nowości w DS !!!:mdleje: Nie no muszę mieć truskawki!! Quote
Bejkowa Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 A my mamy truskawki :eviltong: Ale szybko się brudzą :angryy: Quote
Hanako Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 a ja w temacie pitmana - zobaczyłam u nich obroże 8 cm i jako że nie posiadam własnego futra, zadam pytanie praktyczne: jakie psy są w stanie to nosić i poruszać do kompletu głową? Quote
klaudia&Manta Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Tez zadawalam sobie to pytanie , odpowiedzi nie znalazlam ;p Ja mam pytanie - czy ktos wie gdzie moge tanio kupic obroze z kolcami/cwiekami szer.4cm ? Parciana najlepiej , tam , skad bez problemu moge zamowic do UK. Budzet to ok.50 zl Quote
klaudia&Manta Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 A to nie Ty mowilas , ze nie zalozylabys psu rozu ? ;-) Sliznie jej pasuje Quote
sator_k_ Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Obroża kupiona już dawno temu, bo w wakacje, ale jakoś nie miałam okazji wstawić. DS Quote
Smile of Red Witch Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 AmeliaR napisał(a):To ja czekam na zdjęcia! Właśnie zastanawiam się nad obrożą w króliczki dla Amstaffki, więc z chęcią zobaczę jak na ASTach wygląda :) Amelia zdjęcie będzie na 100% ;) co masz za Amstaffke?? Quote
zaba14 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='klaudia&Manta']A to nie Ty mowilas , ze nie zalozylabys psu rozu ? ;-) Sliznie jej pasuje Pisałam że różu nie lubie... ale dla ludzi, dla psów jak najbardziej jest ok :D Miya miała już różowego ezydoga ;) a na także lupine i tą od Marty :) lubię róż na niej ;) Klaudia a sprawdzałaś tutaj http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2321820 ?? nie wiem jak tylko z wysyłką. Quote
Recommended Posts