Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wracając do tematu "nowych firm" to akurat wczoraj rozmawiałam ze znajomą, która posiada z tej nowej firmy obrożę od 3 miesięcy w ciągłym użytku na nie łatwym psie i same zalety mówiła + 100 dniowa gwarancja - myślę ,że ma rację i nie pożałujemy zakupu :)
Jak kompleciki do nas dotrą to się pochwalimy :)

Posted

DeeDee napisał(a):
Wracając do tematu "nowych firm" to akurat wczoraj rozmawiałam ze znajomą, która posiada z tej nowej firmy obrożę od 3 miesięcy w ciągłym użytku na nie łatwym psie i same zalety mówiła + 100 dniowa gwarancja - myślę ,że ma rację i nie pożałujemy zakupu :)
Jak kompleciki do nas dotrą to się pochwalimy :)

o jaką firme chodzi ?
u mnie na brudasie sprawdza się rogz z nitką 4cm , po każdym praniu jak nowy .

Posted

[quote name='DeeDee']O martis chodzi :)
mi sie od nich podoba ta nowośc z polarkiem

tylko ja mam juz tyle rzeczy że leżą i sie kurzą , ale pewnie kiedys i na to się skusze.

Posted

Widzisz Gops
właśnie w tej się zakochałam :D i jeszcze w tej :

I oba komplety chcę dzieciakom sprawić, a w przyszłości jeszcze myślę nad krabami chyba, że jakieś inne wzory powstaną i mi coś odbije :))
+ 2 obroże z bazarku do nas idą więc na pewno przetestuje na wariatach i będę wiedziała co i jak :)

Posted

Na AST znajoma użytkuje już 3 miesiąc i nie narzekała, wręcz przeciwnie chwaliła sobie - dlatego też się skusiłam :)
Mam nadzieję, że będziemy zadowolone obie z zakupów, a i firma wprowadzi więcej nowych tasiemek i będzie cieszyła się gronem zadowolonych klientów :)

Posted

Doszły wczoraj nasze haftowane gadżeciaki - uff:multi::multi::multi:

Trochę się naczekałam, ale obróżki bardzo pasują moim psiakom, wykonanie OK (szczególnie ten ekozamsz jest fajny), zatrzaski takie jak DS, więc też super.

Jestem zadowolona :)

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Ja nie mam nic przeciwko testowaniu nowych produktów ;) zobaczymy jak się spiszą na Amstaffach ;)

To ja czekam na zdjęcia! Właśnie zastanawiam się nad obrożą w króliczki dla Amstaffki, więc z chęcią zobaczę jak na ASTach wygląda :)

Posted

a ja w temacie pitmana - zobaczyłam u nich obroże 8 cm i jako że nie posiadam własnego futra, zadam pytanie praktyczne: jakie psy są w stanie to nosić i poruszać do kompletu głową?

Posted

Tez zadawalam sobie to pytanie , odpowiedzi nie znalazlam ;p

Ja mam pytanie - czy ktos wie gdzie moge tanio kupic obroze z kolcami/cwiekami szer.4cm ? Parciana najlepiej , tam , skad bez problemu moge zamowic do UK.

Budzet to ok.50 zl