Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandrossa róż jest ładny, ale fiolet chyba ładnijszy:diabloti: Ja bym wzięła fiolet ;)

Mam chęć zamówić jakąś nową obróżkę, ale nie mam pojęcia jaką:shake:... Jest tyle firm, tasiemek, wzorów, kolorów że chyba nigdy się nie zdecyduje, boszzz co za dylemat;p

Posted

A Kapsel - może szelki w kolorze smyczy? Fajnie wyglądają komplety :smile:

Też się nad chabrowymi szelami zastanawiałam ... Tylko teraz pytanie, czy szerokość 20 mm czy 250 mm? Obrożę mamy 2,5 cm i wygląda tak:

Szerokość smyczy to z kolei 2 cm:

I teraz zastanawia mnie, czy brać szerokość taką jak obroża czy będą za szerokie? Czy jednak taką jak smycz?

Aleksandrossa ja bym wzięła fiolet :eviltong:

Posted

Stevie Rae napisał(a):
Też się nad chabrowymi szelami zastanawiałam ... Tylko teraz pytanie, czy szerokość 20 mm czy 250 mm? Obrożę mamy 2,5 cm i wygląda tak:

I teraz zastanawia mnie, czy brać szerokość taką jak obroża czy będą za szerokie? Czy jednak taką jak smycz?

Wzięłabym 2 cm, 2,5 cm będzie za szeroko;-)

Posted

Stevie Rae napisał(a):

Brałabym 2,5cm. Wydaje mi się, że cieńsze będą się psu wpijać.

Posted

mamy takie same juliusy , najpiękniejszy kolorek :)
według mnie powinnaś powiększyć przód żeby psiakowi w pachy nie wchodził pasek .
piękny toller (? )

Posted

gops napisał(a):
mamy takie same juliusy , najpiękniejszy kolorek :)
według mnie powinnaś powiększyć przód żeby psiakowi w pachy nie wchodził pasek .
piękny toller (? )

Pan w poznaniu też tak mówił;) mi się jaszcze nowość podoba, taki ni to turkus, ni to chaber.
Zdjęcie jest zrobione tak że wydaje się że wchodzą jej w pachy, ale nie jest tak. Jest po prostu wykręcona.
Toller.

Posted

dance_macabre - ślicznie wygląda :loveu:
czemu ja Was jeszcze nigdy nie widziałam, nacieszyłabym oko :D

Justyna - chyba jeden z ładniejszych wzorków. Jaka to szerokość ?

Posted

dance_macabre napisał(a):
Rudości w juliusach

O rany, jak ona urosła :loveu: i świetnie jej szelki pasują.
Musimy się znów zobaczyć! :)

Posted

ostatnio zupełnie brak pomysłów mam :shake: co polecicie dla tego pana ? szukam kompletu ze smyczą, smycz dłuższa i lekka jak np Ski rogzowe. Zupełnie nie wiem jaki kolor do niego . Na fotce ma Rogza lekkie i miekkie fiolet

Posted

No to w końcu i nasza kolekcja ;)

Do końca Listopada dojdzie na pewno kilka obróżek ponieważ zaczynam własną 'produkcję' :loveu:

Po środku obróż, na ostatnim zdjęciu jest jeszcze kantarek.

Do tego brakuję mi obroży Hunter, 3 cm. w wisieńki, nie mogłam jej znaleźć :p

Posted

Dziewczyny wtrącę się tutaj bo potrzebuję .... pomocy :(
Zastanawiam się co kupić dzieciakom na 1 urodziny ... myślę albo o jakimś komplecie z Furkidz ,albo DogStyle - co polecicie bardziej?
I teraz pytanie ... komplet czy obrożę + jakąś zabawkę :P

Mam problem bo w sumie obroża owszem, smycz to tylko "wyjazdowo" ,a zabawka zawsze jakaś frajda...

Posted

DeeDee napisał(a):

Mam problem bo w sumie obroża owszem, smycz to tylko "wyjazdowo" ,a zabawka zawsze jakaś frajda...

Na prezent dla psiaka najlepszy smakowity kawał mięcha :D

A jak ma być też frajda dla Pani, to obroże i mięcho ;)

Posted

[quote name='DeeDee']Tort tortem ;) tyle że mięso to one mają w codziennym menu ;P więc żadna frajda / nowość dla nich :)

Hahaha - jak pies żarłok to zawsze mięcho frajda dla nich :D
Moje codziennie zachowują się, jakby tydzień nie jadły (są na barfie, 2xdziennie posiłek ;)).

Furkidz ma promocję na niektóre wzorki teraz (od 19 zł) - mnie się podoba ten: http://www.furkidz.eu/pl/p/Obroza-Witch-Potions/160

A DS ma fajną nowość: http://allegro.pl/listing/user.php?string=e-collars&us_id=22651556&order=td&change_view=1

Ja się bym na któreś z tych skusiła :)