Lucky. Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 a ja miałam zamówić furkidz, ale w końcu tego nie zrobiłam, po przypomnieniu sobie jak szybko się niszczą, na pewno nie na jesień. Wczoraj Megi uświniła świnki w błocie i tak się zastanawiam jak będą wyglądały po praniu. Więc takie pytanie, co mogę ładnego zamówić dla Megi ? Quote
wilczy zew Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='Lucky.']a ja miałam zamówić furkidz, ale w końcu tego nie zrobiłam, po przypomnieniu sobie jak szybko się niszczą, na pewno nie na jesień. Wczoraj Megi uświniła świnki w błocie i tak się zastanawiam jak będą wyglądały po praniu. Więc takie pytanie, co mogę ładnego zamówić dla Megi ? może to http://allegro.pl/promocja-obroza-e-collars-lapki-2-5cm-38-65cm-i2738223740.html Quote
vpassione Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Kolory zepsuła pogoda i aparat :eviltong: Quote
gops Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 jak pierwsze wrażenie? wydają się mocne ich rzeczy ? mają jeden mega wzorek w krowy jak się nie myle i na pewno o nim będę myśleć .:lol: Quote
vege* Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 gops napisał(a):jak pierwsze wrażenie? wydają się mocne ich rzeczy ? mają jeden mega wzorek w krowy jak się nie myle i na pewno o nim będę myśleć .:lol: Tylko, że te krówki są tylko w 2 cm szerokości, nie mogą być węższe ani szersze:-( Szkoda bo ja bym chciała krówki i listki :-( Quote
gops Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 vege* napisał(a):Tylko, że te krówki są tylko w 2 cm szerokości, nie mogą być węższe ani szersze:-( Szkoda bo ja bym chciała krówki i listki :-( no co Ty?! ehh ja potrzebuję chociaż 4cm :roll: szkoda reszta tak średnio do mnie przemawia Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 i najszersze obroże są max 25mm :roll: Quote
vege* Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 gops napisał(a):no co Ty?! ehh ja potrzebuję chociaż 4cm :roll: szkoda reszta tak średnio do mnie przemawia No mówię serio :( Nuka nosi 3-3,5 cm i są idealne, 4 nie miałam. Do mnie też reszta wzorów nie przemawia, tylko te dwa tak mi właśnie w oko wpadły :( xxxkaluniaxxx napisał(a):i najszersze obroże są max 25mm :roll: No właśnie, a szkoda :( Chociaż napisali, że może wszystko przyjdzie z czasem, że będą większe. Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 pytałam się czy będzie możliwość zrobienia szerszych, odpisali, że jak będą chętni to tak :lol: Quote
vpassione Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 gops napisał(a):jak pierwsze wrażenie? wydają się mocne ich rzeczy ? Jeszcze nie testowałam na psie. Przede wszystkim wzięłam taśmę 2cm, okucia są bardzo delikatne, i trochę to licho wygląda na mojej suce. Quote
Marchewkowy Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 vege* napisał(a):Tylko, że te krówki są tylko w 2 cm szerokości, nie mogą być węższe ani szersze:-( Szkoda bo ja bym chciała krówki i listki :-( tak krówki i listki tylko 2 cm więc kapa. Pisałam im maila w tej sprawie i mi napisali że na razie nie będzie tych wzorów szerszych. inne mnie jakoś nie powalają Quote
vege* Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Marchewkowy napisał(a):tak krówki i listki tylko 2 cm więc kapa. Pisałam im maila w tej sprawie i mi napisali że na razie nie będzie tych wzorów szerszych. inne mnie jakoś nie powalają Listki są tylko w rozmiarze S czyli chyba cieńsze są niż krówki, bo one są w rozmiarze M. Quote
Marchewkowy Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 vege* napisał(a):Listki są tylko w rozmiarze S czyli chyba cieńsze są niż krówki, bo one są w rozmiarze M. masz racje, pokrecilam. no ciekawe jakie beda te nowe wzorki :)) Quote
Yuveza Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Nasze plaffy też już u nas, niestety nie trafiły nam sie krówki :P Quote
dorka1403 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 vpassione napisał(a):Jeszcze nie testowałam na psie. Przede wszystkim wzięłam taśmę 2cm, okucia są bardzo delikatne, i trochę to licho wygląda na mojej suce. A ile cm ma obroza? Moze bym odkupila od ciebie? :razz: Quote
vpassione Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 dorka1403 napisał(a):A ile cm ma obroza? Moze bym odkupila od ciebie? :razz: Zakres regulacji 34-46 cm. Nie sprzedaje ani nie oddaje obroży ;) Quote
AnIeLa Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Monika_1584'] Jakby ktoś chciał obejrzeć/kupić - http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=webband&_sacat=0&_odkw=webband+4+cm+breit&LH_BIN=1&_osacat=0&_from=R40 Tam kupuję tasiemki :lol: Quote
Aleksandrossa Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 A co myślicie o takim połączeniu :cool3:? + Co prawda to facet ale wydaje mi się że cudnie w różu by wyglądał :diabloti: Chyba że macie jakieś inne ciekawe propozycje z twistów dla niego (neonka i turkus odpadają- mamy obróżki) Quote
vege* Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Aleksandrossa napisał(a):A co myślicie o takim połączeniu :cool3:? + Co prawda to facet ale wydaje mi się że cudnie w różu by wyglądał :diabloti: Chyba że macie jakieś inne ciekawe propozycje z twistów dla niego (neonka i turkus odpadają- mamy obróżki) Wg mnie bardzo fajnie by pasowało :-) Ładnie też by wyglądał fiolet, mięta, ciemny turkus :loveu: Quote
omry Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Aleksandrossa napisał(a):A co myślicie o takim połączeniu :cool3:? + Co prawda to facet ale wydaje mi się że cudnie w różu by wyglądał :diabloti: Chyba że macie jakieś inne ciekawe propozycje z twistów dla niego (neonka i turkus odpadają- mamy obróżki) Róż też jest bardzo ładny, a myślałaś o fiolecie? :) Quote
Stevie Rae Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Macie dla mnie jakieś propozycje jeśli chodzi o szelki Guardy dla Kapsla? http://allegro.pl/szelki-guard-seria-twist-mix-kolorow-rozm-m-i2690637868.html Zastanawiam się jaki kolor, mam już smycz w kolorze chabrowym i kolorek szelek musiałby pasować ... Quote
evel Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Dupelka (:loveu:) to ja bym widziała w fiolecie :) A Kapsel - może szelki w kolorze smyczy? Fajnie wyglądają komplety :) Quote
Victoria Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 dla dupelka gejowski róż :diabloti: :loveu: Quote
Avaloth Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/234351-na-utrzymanie-HEKSA!-ZESTAW-AMI-PLAY-smycz-obro%C5%BCa-nowe-!!!-do-15-11-12r! Może ktoś ma ochotę na komplecik z Ami Playa? :) Quote
Recommended Posts