Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja miałam zamówić furkidz, ale w końcu tego nie zrobiłam, po przypomnieniu sobie jak szybko się niszczą, na pewno nie na jesień. Wczoraj Megi uświniła świnki w błocie i tak się zastanawiam jak będą wyglądały po praniu.

Więc takie pytanie, co mogę ładnego zamówić dla Megi ?

Posted

gops napisał(a):
jak pierwsze wrażenie? wydają się mocne ich rzeczy ?
mają jeden mega wzorek w krowy jak się nie myle i na pewno o nim będę myśleć .:lol:

Tylko, że te krówki są tylko w 2 cm szerokości, nie mogą być węższe ani szersze:-( Szkoda bo ja bym chciała krówki i listki :-(

Posted

vege* napisał(a):
Tylko, że te krówki są tylko w 2 cm szerokości, nie mogą być węższe ani szersze:-( Szkoda bo ja bym chciała krówki i listki :-(

no co Ty?!
ehh ja potrzebuję chociaż 4cm :roll:
szkoda reszta tak średnio do mnie przemawia

Posted

gops napisał(a):
no co Ty?!
ehh ja potrzebuję chociaż 4cm :roll:
szkoda reszta tak średnio do mnie przemawia

No mówię serio :( Nuka nosi 3-3,5 cm i są idealne, 4 nie miałam.
Do mnie też reszta wzorów nie przemawia, tylko te dwa tak mi właśnie w oko wpadły :(

xxxkaluniaxxx napisał(a):
i najszersze obroże są max 25mm :roll:

No właśnie, a szkoda :( Chociaż napisali, że może wszystko przyjdzie z czasem, że będą większe.

Posted

gops napisał(a):
jak pierwsze wrażenie? wydają się mocne ich rzeczy ?
Jeszcze nie testowałam na psie. Przede wszystkim wzięłam taśmę 2cm, okucia są bardzo delikatne, i trochę to licho wygląda na mojej suce.

Posted

vege* napisał(a):

tak krówki i listki tylko 2 cm więc kapa. Pisałam im maila w tej sprawie i mi napisali że na razie nie będzie tych wzorów szerszych. inne mnie jakoś nie powalają

Posted

Marchewkowy napisał(a):
tak krówki i listki tylko 2 cm więc kapa. Pisałam im maila w tej sprawie i mi napisali że na razie nie będzie tych wzorów szerszych. inne mnie jakoś nie powalają

Listki są tylko w rozmiarze S czyli chyba cieńsze są niż krówki, bo one są w rozmiarze M.

Posted

vpassione napisał(a):
Jeszcze nie testowałam na psie. Przede wszystkim wzięłam taśmę 2cm, okucia są bardzo delikatne, i trochę to licho wygląda na mojej suce.

A ile cm ma obroza? Moze bym odkupila od ciebie? :razz:

Posted

A co myślicie o takim połączeniu :cool3:?

+

Co prawda to facet ale wydaje mi się że cudnie w różu by wyglądał :diabloti:
Chyba że macie jakieś inne ciekawe propozycje z twistów dla niego (neonka i turkus odpadają- mamy obróżki)

Posted

Aleksandrossa napisał(a):

+

Chyba że macie jakieś inne ciekawe propozycje z twistów dla niego (neonka i turkus odpadają- mamy obróżki)

Wg mnie bardzo fajnie by pasowało :-) Ładnie też by wyglądał fiolet, mięta, ciemny turkus :loveu:

Posted

Aleksandrossa napisał(a):

+

Róż też jest bardzo ładny, a myślałaś o fiolecie? :)