bazylowa Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Coś się niedobrego dzieje z naszym fanpage na FB (Gadzeciaki.pl). Od nas Wasze wiadomości dochodzą z wielkim opóźnieniem, albo wcale. Nie wiem czy nasze do Was trafiają. Jeśli ktoś nie dostał jeszcze odpowiedzi to proszę piszcie jutro na moje gg 2861047. Quote
anna35-1974 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 bazylowa napisał(a):Coś się niedobrego dzieje z naszym fanpage na FB (Gadzeciaki.pl). Od nas Wasze wiadomości dochodzą z wielkim opóźnieniem, albo wcale. Nie wiem czy nasze do Was trafiają. Jeśli ktoś nie dostał jeszcze odpowiedzi to proszę piszcie jutro na moje gg 2861047. a to napewno jest prawda,bo do mnie wiadomości na fb od znajomych też dochodzą z opóźnieniem. Quote
Ewa&Duffel Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Kupował może ktoś z was w tym sklepie jakieś akcesoria ? http://pawsitivedog.pl/ Trochę podobne do Furkidzów się wydają, ciekawa jestem, czy materiały też takie cienkie... Quote
Kirinna Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='Ewa&Duffel']Kupował może ktoś z was w tym sklepie jakieś akcesoria ? http://pawsitivedog.pl/ Trochę podobne do Furkidzów się wydają, ciekawa jestem, czy materiały też takie cienkie... nie wiem jak obroża ale wszytsko inne jest identyczne, nawet szata graficzna, tylko inny kolor, ciekawe kto od kogo sciągnął pomysł Quote
anna35-1974 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='Ewa&Duffel']Kupował może ktoś z was w tym sklepie jakieś akcesoria ? http://pawsitivedog.pl/ Trochę podobne do Furkidzów się wydają, ciekawa jestem, czy materiały też takie cienkie... tylko same cienkie szyją na 2,5 cm Quote
AnIeLa Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 anna35-1974 napisał(a):tylko same cienkie szyją na 2,5 cm Ja widze 3 szerokości ;) 2,0; 2,5; 3,0 Quote
anna35-1974 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 AnIeLa napisał(a):Ja widze 3 szerokości ;) 2,0; 2,5; 3,0 wciąz za cienkie,haha Quote
Ewa&Duffel Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Dla mojego psa 2,5 cm lub 3 cm to wystarczająca szerokość ;) Chodziło mi bardziej o sam materiał, czy te obróżki też są takie 'szmatkowate'... Quote
Aga*Lis Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 W końcu przyszły nowe szeleczki Liska od DS :loveu: Aparat trochę przekłamał kolor więc wstawię zdjęcie prawdziwego koloru ;) Quote
Victoria Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 a ja zbieram kase na zielone guardy i smycz do kompletu i może jeszcze jakąć cottonkową obróżke... :siara: Quote
Kirinna Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 kupiłam sobie flexi wbrew moim przekonaniom i tak sie zastanawiam jak to jest z flexi i obrożą półzaciskową czy taką z łancuszkiem. na flexi pies na takiej obroży ma cały czas zacisniętą obroże i taka obroża nie spełnia swojego zadania. czy dobrze myślę? jak uważacie? Quote
necianeta89 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Kirinna napisał(a):kupiłam sobie flexi wbrew moim przekonaniom i tak sie zastanawiam jak to jest z flexi i obrożą półzaciskową czy taką z łancuszkiem. na flexi pies na takiej obroży ma cały czas zacisniętą obroże i taka obroża nie spełnia swojego zadania. czy dobrze myślę? jak uważacie? moja flexi nie jest mocno naciągnięta, więc półzacisk czy łańcuszek zazwyczaj się luzuje gdy pies idzie spokojnie. Quote
LadyS Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Moim zdaniem flexi + zacisk/półzacisk/kolczatka to głupota ;) Quote
toyota Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Marta_Ares, czy masz jeszcze jakieś e-collarsy na sprzedaż ? Czy można poprosić o uszycie na wymiar, czy tylko są gotowce ? Quote
BBeta Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ja często używam zestawu Flexi i półzacisk z łańcuszkiem, szczyt głupoty :shake: :diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 BBeta napisał(a):Ja często używam zestawu Flexi i półzacisk z łańcuszkiem, szczyt głupoty :shake: :diabloti: ja tak samo, dziwne że moje psy mają jeszcze głowy :roll::evil_lol: Quote
Lucky. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Unbelievable napisał(a):ja tak samo, dziwne że moje psy mają jeszcze głowy :roll::evil_lol: kurcze, ja też. Jak ja tak mogłam ... Quote
LadyS Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Tu nie chodzi o to, żeby pies/nie miał głowy. Po prostu uważam, że obroża wówczas nie spełnia swojego zadania. Quote
evel Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ja też nie rozumiem zasadności stosowania zacisków/kolcy z flexi, no ale co kto lubi ;) Quote
Amber Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ja używam flexi + kolce. Ihahaha :eviltong: Quote
dance_macabre Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 japanisze napisał(a):Widocznie są równi i równiejsi - co świadczy o firmie jeszcze gorzej... Być może osoby "znane" na dogomani obsługiwane są jako pierwsze, a reszta to reszta :shake: Ja dziś napisałam do nich o 14 - nadal czekam na odpowiedź - znów zostałam skuteczne zignorowana :shake: Faktycznie kolejność i czas to nie jest ich dobra strona. Ja swoją zamówiłam 2miesiące po pokazaniu się taśmy tollerowej a ludzie któży odrazu po pokazaniu się taśmy jeszcze nie dostali. Polecam pisać na FB, tam dużo szybciej odpisują. Miałam się leczyć i sprzedałam 15obroży, ale nie wytrzymałam. Fiesta z Poznania wraca z Juliusami zielonymi:diabloti: Quote
omry Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 U mnie Flexi + półzacisk jest na porządku dziennym i szczerze nie zauważyłam, by różniło się to od chodzenia na zwykłej smyczy :) Quote
Recommended Posts