Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coś się niedobrego dzieje z naszym fanpage na FB (Gadzeciaki.pl). Od nas Wasze wiadomości dochodzą z wielkim opóźnieniem, albo wcale. Nie wiem czy nasze do Was trafiają. Jeśli ktoś nie dostał jeszcze odpowiedzi to proszę piszcie jutro na moje gg 2861047.

Posted

bazylowa napisał(a):
Coś się niedobrego dzieje z naszym fanpage na FB (Gadzeciaki.pl). Od nas Wasze wiadomości dochodzą z wielkim opóźnieniem, albo wcale. Nie wiem czy nasze do Was trafiają. Jeśli ktoś nie dostał jeszcze odpowiedzi to proszę piszcie jutro na moje gg 2861047.

a to napewno jest prawda,bo do mnie wiadomości na fb od znajomych też dochodzą z opóźnieniem.

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Kupował może ktoś z was w tym sklepie jakieś akcesoria ?
http://pawsitivedog.pl/

Trochę podobne do Furkidzów się wydają, ciekawa jestem, czy materiały też takie cienkie...

nie wiem jak obroża ale wszytsko inne jest identyczne, nawet szata graficzna, tylko inny kolor, ciekawe kto od kogo sciągnął pomysł

Posted

kupiłam sobie flexi wbrew moim przekonaniom i tak sie zastanawiam jak to jest z flexi i obrożą półzaciskową czy taką z łancuszkiem.
na flexi pies na takiej obroży ma cały czas zacisniętą obroże i taka obroża nie spełnia swojego zadania.
czy dobrze myślę? jak uważacie?

Posted

Kirinna napisał(a):
kupiłam sobie flexi wbrew moim przekonaniom i tak sie zastanawiam jak to jest z flexi i obrożą półzaciskową czy taką z łancuszkiem.
na flexi pies na takiej obroży ma cały czas zacisniętą obroże i taka obroża nie spełnia swojego zadania.
czy dobrze myślę? jak uważacie?

moja flexi nie jest mocno naciągnięta, więc półzacisk czy łańcuszek zazwyczaj się luzuje gdy pies idzie spokojnie.

Posted

japanisze napisał(a):
Widocznie są równi i równiejsi - co świadczy o firmie jeszcze gorzej...
Być może osoby "znane" na dogomani obsługiwane są jako pierwsze, a reszta to reszta :shake:
Ja dziś napisałam do nich o 14 - nadal czekam na odpowiedź - znów zostałam skuteczne zignorowana :shake:

Faktycznie kolejność i czas to nie jest ich dobra strona. Ja swoją zamówiłam 2miesiące po pokazaniu się taśmy tollerowej a ludzie któży odrazu po pokazaniu się taśmy jeszcze nie dostali.
Polecam pisać na FB, tam dużo szybciej odpisują.

Miałam się leczyć i sprzedałam 15obroży, ale nie wytrzymałam. Fiesta z Poznania wraca z Juliusami zielonymi:diabloti:

Posted

U mnie Flexi + półzacisk jest na porządku dziennym i szczerze nie zauważyłam, by różniło się to od chodzenia na zwykłej smyczy :)