AmeliaR Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 (edited) A ile idą przesyłki z DS? Bo ja czekam już 8 dni... Edit// Już wszystko wiem, obroża powinna być jutro :) Edited October 17, 2012 by AmeliaR Quote
Zuzia&Snoopy Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Super AD :loveu: ładnie mu w tych kolorkach Quote
00PaulinaGuz00 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 westie_justa napisał(a):no to według ich czasu realizacji, do jutra powinno do nas dotrzeć zamówienie, mam nadzieje że dojdzie;) Do nas z DS, według teorii też powinien jutro dojść !! :sweetCyb: Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 wiecie może ile kosztują szelki od Pimpek-styl? takie: Quote
Smile of Red Witch Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 NightQueen napisał(a): koniecznie się pochwal, kuszą mnie te haftowane obroże Na pewno się pochwalę obróżkami ;) Quote
Talucha Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 xxxkaluniaxxx napisał(a):wiecie może ile kosztują szelki od Pimpek-styl? takie: Ja dałam chyba coś ok. 60zł rozmiar na husky'ego Quote
Daria&Iga Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 A gdzie można kupić te szelki?Bo na allegro już ich nie ma... Quote
LadyS Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Daria&Iga napisał(a):A gdzie można kupić te szelki?Bo na allegro już ich nie ma... Myślę, że musisz napisać do nich na maila ;) Quote
majusa Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):Super AD :loveu: ładnie mu w tych kolorkach Zgadzam się ..ślicznie wygląda !! Quote
AnIeLa Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Wczoraj przyszły nasze nowe AD :loveu: czekamy na pierwsze Gadżeciaki :) A tu psiak w Furkidzach rybnych :) Quote
evel Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 http://www.pimpekstyl.pl/images/szelki1.jpg czy one mają jakąś regulację z przodu? Quote
NightQueen Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='evel']http://www.pimpekstyl.pl/images/szelki1.jpg czy one mają jakąś regulację z przodu? tak, przód jest na rzepy, możesz sobie regulowac jak chceszPolecam te szelki, bardzo fajnie się psa w nich prowadzi Quote
LadyS Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='evel']http://www.pimpekstyl.pl/images/szelki1.jpg czy one mają jakąś regulację z przodu? Taką samą, jak i te moje z DS ;) Quote
monika15 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Piękna ta obróża AD:loveu: Duffel ślicznie w niej wygląda PS. Ewa, jak Ci się kiedyś znudzi i będziesz chciała ją sprzedać to ja jestem pierwsza:evil_lol:;) Quote
ageralion Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='AnIeLa']Wczoraj przyszły nasze nowe AD :loveu: czekamy na pierwsze Gadżeciaki :) A tu psiak w Furkidzach rybnych :) WYGLADA GENIALNIE!! :loveu: Te rybki zachwycaja po prostu, naprawde super mi sie podoba ten wzor :) Quote
00PaulinaGuz00 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Doszły, doszły nasze obróżki z DS! :D Lucy w jeżykach :diabloti: w SPORTowej obroży :loveu: i w przerobionej obroży od taks z łańcuszkiem Dogstyle :D Marta to zakończenie eko skórki o które Cię prosiłam jest wykonana perfekt ! Dokładnie tak jak chciałam :) Dziękujemy za obróżki, i teraz czaimy się na jakieś cottonkowe :evil_lol: Quote
Yuveza Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 No DS macie super:grins:, a nam AD jeszcze nie przyszło :shake: Quote
Ewa&Duffel Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):Super AD :loveu: ładnie mu w tych kolorkach majusa napisał(a):Zgadzam się ..ślicznie wygląda !! monika15 napisał(a):Piękna ta obróża AD:loveu: Duffel ślicznie w niej wygląda PS. Ewa, jak Ci się kiedyś znudzi i będziesz chciała ją sprzedać to ja jestem pierwsza:evil_lol:;) Dziękujemy ;) Kolory dobierałam na szybko, żeby zdążyć się załapać na promocję z okazji dnia zwierząt i szczerze mówiąc aż się zdziwiłam, że tak fajnie wyszło :lol: Już się czaję na następną obrożę i chyba smycz też wezmę, wyroby AD to naprawdę takie małe dzieło sztuki ;) Quote
00PaulinaGuz00 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 westie_justa napisał(a):No DS macie super:grins:, a nam AD jeszcze nie przyszło :shake: ;/ może oni Ci wysłali dopiero we wtorek co ? To może jutro dojdzie :) Quote
AnIeLa Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='ageralion']WYGLADA GENIALNIE!! :loveu: Te rybki zachwycaja po prostu, naprawde super mi sie podoba ten wzor :smile: [quote name='Victoria']ale słodko w tych rybciach <333 Dziękujemy :) Sama nie moge się na Niego w nich napatrzeć :) :loveu: A tu suczka koleżanki w DS. Quote
klaudiaZak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Potworki dla potworka - Zet w furkidz :) Quote
japanisze Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Czy ktoś z Was zamawiał w promocji gadżeciaki haftowane i się już ich doczekał? Ja się moich już nie mogę ;p Quote
iskra_wroc Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Zamówiliśmy szeleczki AD :D Już się nie mogę doczekać :)) Quote
Ewa&Duffel Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='japanisze']Czy ktoś z Was zamawiał w promocji gadżeciaki haftowane i się już ich doczekał? Ja się moich już nie mogę ;p Ja zamówiłam, niestety jeszcze nie doszły. W ogóle kontakt z nimi jest dość kiepski szczerze mówiąc... Ja dostałam wiadomość w niedzielę, że obroża już gotowa, podałam adres do wysyłki, przelałam pieniądze i nie doczekałam się powiadomienia, czy obroża dostała wysłana. Znajomej od wtorku nie odpowiedziano na pytanie, kiedy jej rzeczy będą gotowe... A ja zamówiłam komplet z AD: obrożę i smycz ;) Quote
Recommended Posts