Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnIeLa']Wczoraj przyszły nasze nowe AD :loveu: czekamy na pierwsze Gadżeciaki :)

A tu psiak w Furkidzach rybnych :)

WYGLADA GENIALNIE!! :loveu: Te rybki zachwycaja po prostu, naprawde super mi sie podoba ten wzor :)

Posted

Doszły, doszły nasze obróżki z DS! :D

Lucy w jeżykach :diabloti:

w SPORTowej obroży :loveu:

i w przerobionej obroży od taks z łańcuszkiem Dogstyle :D

Marta to zakończenie eko skórki o które Cię prosiłam jest wykonana perfekt ! Dokładnie tak jak chciałam :)
Dziękujemy za obróżki, i teraz czaimy się na jakieś cottonkowe :evil_lol:

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Super AD :loveu: ładnie mu w tych kolorkach

majusa napisał(a):
Zgadzam się ..ślicznie wygląda !!

monika15 napisał(a):
Piękna ta obróża AD:loveu: Duffel ślicznie w niej wygląda

PS. Ewa, jak Ci się kiedyś znudzi i będziesz chciała ją sprzedać to ja jestem pierwsza:evil_lol:;)

Dziękujemy ;) Kolory dobierałam na szybko, żeby zdążyć się załapać na promocję z okazji dnia zwierząt i szczerze mówiąc aż się zdziwiłam, że tak fajnie wyszło :lol:
Już się czaję na następną obrożę i chyba smycz też wezmę, wyroby AD to naprawdę takie małe dzieło sztuki ;)

Posted

[quote name='ageralion']WYGLADA GENIALNIE!! :loveu: Te rybki zachwycaja po prostu, naprawde super mi sie podoba ten wzor :smile:

[quote name='Victoria']ale słodko w tych rybciach <333

Dziękujemy :) Sama nie moge się na Niego w nich napatrzeć :)

:loveu:

A tu suczka koleżanki w DS.

Posted

[quote name='japanisze']Czy ktoś z Was zamawiał w promocji gadżeciaki haftowane i się już ich doczekał?
Ja się moich już nie mogę ;p
Ja zamówiłam, niestety jeszcze nie doszły. W ogóle kontakt z nimi jest dość kiepski szczerze mówiąc...
Ja dostałam wiadomość w niedzielę, że obroża już gotowa, podałam adres do wysyłki, przelałam pieniądze i nie doczekałam się powiadomienia, czy obroża dostała wysłana. Znajomej od wtorku nie odpowiedziano na pytanie, kiedy jej rzeczy będą gotowe...

A ja zamówiłam komplet z AD: obrożę i smycz ;)