ageralion Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Te DS są prześliczne :-) Furkidzowe pajączki podobają mi się najbardziej z nowości. Ciekawe jakie będa nr5 i 6 :-) Quote
anna35-1974 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 ageralion napisał(a):Te DS są prześliczne :-) Furkidzowe pajączki podobają mi się najbardziej z nowości. Ciekawe jakie będa nr5 i 6 :-) Mi też,znów mamy takie samo zdanie. Quote
Ewa&Duffel Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='omry']Ewa, Duffel we wszystkim fenomenalnie wygląda :) Kurcze, czarne psy już nie są takie uniwersalne :D Dzięki :) Na Dufflu tylko bardzo jasne rzeczy kiepsko wyglądają ;) [quote name='Migori']Ja miałam, parę lat temu. Wówczas nie kosztowała aż tyle. Jest dość gruba - grubsza niż dingo zdecydowanie, sztywna, twarda i bardzo mocna. Ma zaokrąglone brzegi, czego nie mają konkurenci. W porównaniu do natłuszczanej dingo, ta smycz jest szalenie sztywna i twarda. Trudno ją też sobie zwinąć logicznie w ręce. [quote name='Metheora']Ewa&Duffel miałam kiedyś tą Wozę ...ale już nie mam, nie była aż taka super niestety... ogólnie skóra- każda chyba- jest mało trwała mam obecnie chyba już piąty czy szósty komplet ze skóry ( tym razem parciana taśma podszyta miękką skórką) poprzednie skóry jak się już ładnie wyrobiły i były wygodne to zaczynały się kruszyć i pękać... Chyba najlepsza była smycz ze skóry natłuszczanej z dingo ( taka pleciona) ale po jakimś czasie też zrobiła sie brzydka... ja bardzo lubie skóry i testowałam już wiele ale nie opłaca sie wcale kupować tych droższych bo i tak na jedno wychodzi- niestety po kilku tygodniach/miesiącach używania tracą wygląd...u mnie tak max pół roku... Dzięki za opinie, w takim razie z niej raczej rezygnuję ;) A te Dingo natłuszczane są strasznie drogie...około 160 zł przepinana kosztuje... :( Quote
Migori Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Ewa&Duffel napisał(a):A te Dingo natłuszczane są strasznie drogie...około 160 zł przepinana kosztuje... :( Yhym... Zooleszcz miał w zeszłym roku w Poznaniu na wystawie, przepinaną, natłuszczaną na swoim stoisku. Quote
klaudia&Manta Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Z czasem gdy znalazlam idealny roz dla Manty, nagle sie rozgladnelam - i wszy6scy maja roze !! Jakos mi sie znudzilo ,i opatrzylo . Teraz od jakiegos czasu suka pocina w czarnym lanczusku - fajny , regulowany , ma tez zapiecie na normalna obroze . I klamre z boku , nie trzeba sciagc przez leb .. Jedyne 7,99 funta ;p Stwierdziam , ze uwielbiam moja suke w lancuszku. Quote
Migori Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 klaudia&Manta napisał(a):Z czasem gdy znalazlam idealny roz dla Manty, nagle sie rozgladnelam - i wszy6scy maja roze !! Jakos mi sie znudzilo ,i opatrzylo . Teraz od jakiegos czasu suka pocina w czarnym lanczusku - fajny , regulowany , ma tez zapiecie na normalna obroze . I klamre z boku , nie trzeba sciagc przez leb .. Jedyne 7,99 funta ;p Stwierdziam , ze uwielbiam moja suke w lancuszku. Takiego rozwiązania szukałam. Można takie obroże dostać w Polsce ? Szkoda, że nikt nie wpadł, żeby taki patent wykorzystać. Quote
LadyS Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 O, ależ fajną obrożę ma Manta! Też chciałabym wiedzieć, skąd i gdzie mozna nabyć :) Quote
blue_bc Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 (edited) .............................................. Edited April 30, 2013 by blue_bc Quote
yvonne_swiss Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Dziewczyny a ja szukam ubranek dla psiaczkow ....gdzie moge znalezc napiszcie mi na priv prosze Quote
NightQueen Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='blue_bc']SPRZEDAM smycz Julius K-9 kupioną za 30zł na wystawie za 15zł razem z przesyłką http://s1174.beta.photobucket.com/user/blue_bc/media/DSCN9490_zps9d1f2e6c.jpg.html [quote name='yvonne_swiss']Dziewczyny a ja szukam ubranek dla psiaczkow ....gdzie moge znalezc napiszcie mi na priv prosze to nie ten wątek :mad: Quote
Smile of Red Witch Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='klaudia&Manta']Z czasem gdy znalazlam idealny roz dla Manty, nagle sie rozgladnelam - i wszy6scy maja roze !! Jakos mi sie znudzilo ,i opatrzylo . Teraz od jakiegos czasu suka pocina w czarnym lanczusku - fajny , regulowany , ma tez zapiecie na normalna obroze . I klamre z boku , nie trzeba sciagc przez leb .. Jedyne 7,99 funta ;p Stwierdziam , ze uwielbiam moja suke w lancuszku. Klaudia, gdzie kupiłaś tą obrożę dla Manty?? Quote
gops Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 odpinana obroża z łańcuszkiem świetna , myśle że DS taką bez problemu zrobi . też mi sie ten patent bardzo podoba . Quote
klaudia&Manta Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Tez mysle ze na zamowienie DS , albo ktos inny zrobic moze . Tu dodatkowo tasma jest mega , bo mieciutka , dopasowujaca sie , ale mocna . Kupiona w ' Pets at home' - bo najblizszy , 20 minut specrkiem ;) Widze ze maja storne , wiec moze internetowo tez idzie- tyle ze w przliecznieu na zlotowki to nie bardzo sie oplaca ;) Quote
MakeBelieve Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Mam pytanie odnośnie smyczy antypoślizgowej z Juliusa. Czy ona jest wytrzymała? Nie parzy w ręce? Bo potrzebuję czegoś dobrego do wyprowadzania schroniskowców. Quote
gops Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 MakeBelieve napisał(a):Mam pytanie odnośnie smyczy antypoślizgowej z Juliusa. Czy ona jest wytrzymała? Nie parzy w ręce? Bo potrzebuję czegoś dobrego do wyprowadzania schroniskowców. nie tylko julius ma te smycze , ja miałam z dingo identyczna jak z juliusa i była bardzo bardzo fajna . nie ślizga się ręka , ale mi troszkę przeszkadzała w dotyku , nie mogłam się przyzwyczaić do tej gumy . Quote
Pestkaa Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Chcę zamówić coś z AD i kompletnie nie mam pomysłu. Jaki wzór, tasiemka i podszycie dla tej suczki http://i46.tinypic.com/15yhm68.jpg ? Lepiej piankę czy eko skórkę? Quote
motyleqq Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 MakeBelieve napisał(a):Mam pytanie odnośnie smyczy antypoślizgowej z Juliusa. Czy ona jest wytrzymała? Nie parzy w ręce? Bo potrzebuję czegoś dobrego do wyprowadzania schroniskowców. szczerze mówiąc faktycznie nie ślizga się w dłoni, ale jest nieprzyjemna w dotyku. jak w niej wyprowadzam psa, to czuję się pewnie, bo na pewno mi się smycz z ręki nie wysunie :) ale mam dosyć wąską i rzadko jej używam Quote
Smile of Red Witch Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 MakeBelieve napisał(a):Mam pytanie odnośnie smyczy antypoślizgowej z Juliusa. Czy ona jest wytrzymała? Nie parzy w ręce? Bo potrzebuję czegoś dobrego do wyprowadzania schroniskowców. Smycz Juliusa jest rewelacyjna ;) kupiłam dla mojej dwójki ostatnio na wystawie, i nie miałam lepszej smyczy ;) Nie parzy w ręce, ja ją testuje na 2 Amstaffach ;) Quote
MakeBelieve Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 No bo właśnie na wątku sprzedażowym jest, a ja poszukuję jakiejś porządnej do schroniska.. A jakie jeszcze polecacie najlepiej przepinane do 3 m ok 2cm szerokosci? Quote
Talagia Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 (edited) Pasja w nowym Furkidzie :) Edited October 13, 2012 by Talagia Quote
angineuuka Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 mamy zamiar kupić szelki.. tylko jakie? norwegi czy guardy .. ? bo kurde nie wiem .. ;) oczywiście dla westa . Quote
Kirinna Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='Angi']mamy zamiar kupić szelki.. tylko jakie? norwegi czy guardy .. ? bo kurde nie wiem .. ;) oczywiście dla westa . i takie są fajne i takie, ale nie wiem czemu jakoś west bardziej mi w norwegach się podoba Quote
Marchewkowy Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Miał ktoś taką obrożę dla psa długowłosego? W prodogu jest na nie promocja :lol: http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Ruff-Wear-obroza-Knot-a-Just-XLarge-Red-Currant/3052 Quote
Recommended Posts