LadyS Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Tak, dzięki, już widziałam - dla nas XS były za małe, zastanawiałam sie nad S/M, ale skoro M jest za duże na westa, to S będzie okej na JRT :lol: Quote
Yuveza Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='00PaulinaGuz00']<Aż ze zdumienia przetarła oczy> To ty nie bierzesz z łańcuszkiem dla Doti?!!!! :-o Bo AD nie ma łańcuszków Justynka a może trampki + niebieski podkład + cytrynowe nitki + czerwone eko ( albo polar) ? albo tak jak ładnie krążyłaś, trampki + czerwony podkład + cytrynowe nitki + niebieskie eko :cool3: co o tym myślisz?[/QUOTE] No jak niema to nie wezmę :evil_lol: przetestujemy nasz pierszy w życiu zwykły zacisk :mdrmed: Już zostało zamówione, ale dzięki za propozyszyn, jednak bedzie bez eko;) Quote
Bewarka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='oliva']Tak, można je kupić w Polsce. Co do guardów, to nie wiem, bo nie mam, z szelek szytych z pasków najwygodniejsze dla psa wydają mi się szelki norweskie, czyli takie http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/417365_460434280645651_1894245071_n.jpg Co to za norwegi? wyglądają jak rogz, ale norweskie? :-o Quote
vege* Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Bewarka']Co to za norwegi? wyglądają jak rogz, ale norweskie? :-o[/QUOTE] Mi się wydaje, że to przerobiona smycz ;-) Quote
gops Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 nasze dzisiejsze zakupy :) dla młodego 5cm dla suczy 3cm Quote
omry Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='gops']nasze dzisiejsze zakupy :) dla młodego 5cm dla suczy 3cm [/QUOTE] Ty jesteś szalona :evil_lol: Quote
gops Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='omry']Ty jesteś szalona :evil_lol:[/QUOTE] dla młodego kupił brat :lol: noo plus gryzak przy okazji i się sumka zrobiła ale cóż uroki posiadania psów :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Pamięta ktoś może adres tej niemieckiej strony, gdzie można sobie było różne połączenia tasiemek sprawdzać ? Ciągle zapominam sobie zapisać :oops: Quote
DomixX Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Ewa&Duffel']Pamięta ktoś może adres tej niemieckiej strony, gdzie można sobie było różne połączenia tasiemek sprawdzać ? Ciągle zapominam sobie zapisać :oops: Proszę: http://www.dogs-collar.de/product_info.php/info/p1_Zugstopp-Hundehalsband.html Quote
Ewa&Duffel Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='DomixX']Proszę: http://www.dogs-collar.de/product_info.php/info/p1_Zugstopp-Hundehalsband.html Dzięki ! :) Dzis przejrzałam nasze zbiory i musze przyznać, że się lekko przeraziłam ilością :lol: + jeszcze szelki Julius K-9, ktore schną po praniu ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 O masakra Ewa ile Ty tego masz :crazyeye: ale przyznam że bardzo ładna kolekcja :) Quote
anna35-1974 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Ewa&Duffel']Dzięki ! :) Dzis przejrzałam nasze zbiory i musze przyznać, że się lekko przeraziłam ilością :lol: + jeszcze szelki Julius K-9, ktore schną po praniu ;) smyczy tyle to ja nie mam,ale za to ok.40 obróżek napewno + 2 razy szelki,smycze 4 szt Quote
NightQueen Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Ewa&Duffel'] Dzis przejrzałam nasze zbiory i musze przyznać, że się lekko przeraziłam ilością :lol: [/QUOTE] Ja ostatnio przejrzałam swoją kolekcję, obroże doszły do liczby 29 sztuk :mdleje: z czego pies chodzi w max 4, więc stwierdziłam że sprzedam, bo mi tyle nie potrzeba, ale znając siebie sprzedam a później i tak nadrobię kolekcję, bo mam już na oku parę wzorów :shake: Quote
necianeta89 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Ja doliczyłam się 24 sztuk. I jakoś nie zamierzam sprzedawać, mój pies chodzi we wszystkich :) co jedna się zbrudzi to biorę następną a potem robię zbiorowe pranie:) Quote
gops Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 a ja wolę nie liczyć :lol: ale staram się nie przekroczyć 10szt na łeb . Quote
bazylowa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='gops']wasza produkcja? bardzo ładna druga, piękna .[/QUOTE] Tak, nasza :) Na dniach pełna oferta będzie na naszym FB. Quote
Ewa&Duffel Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='anna35-1974']smyczy tyle to ja nie mam,ale za to ok.40 obróżek napewno + 2 razy szelki,smycze 4 szt[/QUOTE] To jeszcze nie jest ze mną tak źle, jeśli chodzi o obróżki :evil_lol: [quote name='NightQueen']Ja ostatnio przejrzałam swoją kolekcję, obroże doszły do liczby 29 sztuk :mdleje: z czego pies chodzi w max 4, więc stwierdziłam że sprzedam, bo mi tyle nie potrzeba, ale znając siebie sprzedam a później i tak nadrobię kolekcję, bo mam już na oku parę wzorów :shake:[/QUOTE] U mnie tak samo...stwierdzam w pewnym momencie, że mam tego stanowczo za dużo a pies i tak korzysta w zasadzie tylko z kilku, sprzedaję trochę, a potem dokupuję nowe :shake: Ale trudno, przestałam z tym walczyć, w końcu trzeba mieć w życiu jakieś przyjemności :lol: [quote name='necianeta89']Ja doliczyłam się 24 sztuk. I jakoś nie zamierzam sprzedawać, mój pies chodzi we wszystkich :) co jedna się zbrudzi to biorę następną a potem robię zbiorowe pranie:)[/QUOTE] No ja teraz to w sumie nawet nie wiedziałabym, którą sprzedać, bo obecnie to wszystkie mi się podobają :evil_lol: [quote name='gops']a ja wolę nie liczyć :lol: ale staram się nie przekroczyć 10szt na łeb .[/QUOTE] Przy 2 psach to już w ogole można szaleć z ilością :diabloti: Zawsze jest wytłumaczenie, że przecież są 2 i więcej potrzebują :cool3: Quote
NightQueen Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Ewa&Duffel'] U mnie tak samo...stwierdzam w pewnym momencie, że mam tego stanowczo za dużo a pies i tak korzysta w zasadzie tylko z kilku, sprzedaję trochę, a potem dokupuję nowe :shake: Ale trudno, przestałam z tym walczyć, w końcu trzeba mieć w życiu jakieś przyjemności :lol: [/QUOTE] to nałóg nie do wyleczenia :evil_lol: Quote
Migori Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='NightQueen']to nałóg nie do wyleczenia :evil_lol:[/QUOTE] U mnie nałóg wyleczony. Wystarczyło wywalić wątek z subskrypcji i się wreszcie opanować. Mam jeden komplet rogza, flexi i obroże do flexi. I tyle i jest mi z tym super. Teraz patrząc na te Wasze zbiory pukam się w głowę, że jeszcze rok temu miałam podobnie. Na szczęście ozdrowiałam. Quote
anna35-1974 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Migori']U mnie nałóg wyleczony. Wystarczyło wywalić wątek z subskrypcji i się wreszcie opanować. Mam jeden komplet rogza, flexi i obroże do flexi. I tyle i jest mi z tym super. Teraz patrząc na te Wasze zbiory pukam się w głowę, że jeszcze rok temu miałam podobnie. Na szczęście ozdrowiałam.[/QUOTE] Wole mieć taki nałóg niż np.papierosy,alkohol,czy inne świństwa. Czym różni się nałóg obrożowy od nałogu np.kupowania butów,torebek,złota itp. Quote
HexaWHWT Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 http://fmix.pl/zdjecie/3475897/p1020476?privateKey=b433470c287356556c61eb41ef8fcd67 oj ladne, ladne te Wasze zbiory! :loveu: ja smyczy ogolnie nie lubię ;) mam trzy tylko i nie narzekam bo kazda w sumie do czegos pasuje :eviltong: rogz z obroza, przepinana czerwona z DS do szelek i jakas zwykla czarna w kostki :lol: Quote
Migori Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='anna35-1974']Wole mieć taki nałóg niż np.papierosy,alkohol,czy inne świństwa. Czym różni się nałóg obrożowy od nałogu np.kupowania butów,torebek,złota itp.[/QUOTE] Niczym. To i to zakupoholizm ;) Na szczęście dotarło do mnie, że mój pies nie potrzebuje 20 obroży, a za pieniądze wydane na obroże można kupić coś zdecydowanie lepszego. Quote
NightQueen Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Migori']U mnie nałóg wyleczony. Wystarczyło wywalić wątek z subskrypcji i się wreszcie opanować. Mam jeden komplet rogza, flexi i obroże do flexi. I tyle i jest mi z tym super. Teraz patrząc na te Wasze zbiory pukam się w głowę, że jeszcze rok temu miałam podobnie. Na szczęście ozdrowiałam.[/QUOTE] Ja co jakiś czas przestaje kupować obroże, potrafi pół roku nic nie kupić i nie wchodzić na wątek obrożowy,a później przychodzi taki dzień że nie mogę się powstrzymać i się zaczyna uzupełnianie kolekcji :mad: ale to głównie kwestia tego że mam na to finanse, bo gdybym nie miała to przypuszczam że szybko bym skończyła z nałogiem ;) teraz przystopowałam, bo kupuje jedną obrożę na 2,3 miesiące, a bywało że było ich 5 w ciągu jednego miesiąca Quote
Recommended Posts