Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aganela']mi potrzebny jest rozmiar 2 onkowy:) hmmm na stronie juliusa powery mają odblaskowy pas, a w zooplusie pas odblaskowy jest w formie przerywanej linii.i są tylko czerwone..
przerywana linia jest tylko w mini , ja mam 0 i mam odblaskowy , wejdź w zdjęcia w zooplusie na psach są fotki , widac że ejst odblaskowy.
jak musisz rozmiar 2 to bardzo duża okazja :)

Posted

[quote name='gops']przerywana linia jest tylko w mini , ja mam 0 i mam odblaskowy , wejdź w zdjęcia w zooplusie na psach są fotki , widac że ejst odblaskowy.
jak musisz rozmiar 2 to bardzo duża okazja :)[/QUOTE]
dzięki za informacje:) tylko ten kolor myślałam nad jasnoniebieskim dla rudej:)

Posted

[quote name='Olson']czerwony blee dla ONka :eviltong: ja mojej zołzie też bym je kupiła, no ale czerwień ni jak pasuje do naszych futer.[/QUOTE]
no nie wiem...czerwona obroża jej pasowała....ja mam zawsze problem z doborem koloru...

Posted

Pasują idealnie ;)

A odbiegając od tematu to dziś natrafiłam na przecenione pojemniki curvera w biedronce i kupiłam na 4kg karmy za 22zł z groszami : P Zabawki też były przecenione..

Posted

[quote name='gops']bardzo dobrze :)
łańcuch świetny , bardzo takie lubię .[/QUOTE]

Moj pierwszy taki łańcuch. Moje szczęście że od razu trafiłam rozmiar ;)
Łańcuchy są bardzo praktyczne nie trzeba prać, prawie się nie brudzi, można stosować zaciskowo, albo i nie i jest ładny ;)

A zabawka z biedronki przy moim psi poszła przy pierwszym szarpnięciu :evil_lol:

Posted

możecie podać linki gdzie kupujecie te wszystkie piękne obróżki?
a może wiecie czy na którymś bazarku są fajne obróżki dla Amstaffki? bo szukałam ale nie bardzo umiem jeszcze znaleść :/

Posted

[quote name='sysia_waw']możecie podać linki gdzie kupujecie te wszystkie piękne obróżki?
a może wiecie czy na którymś bazarku są fajne obróżki dla Amstaffki? bo szukałam ale nie bardzo umiem jeszcze znaleść :/
n bazarku są akurat
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232972

co do innych obróżek musisz popatrzeć na allegro nawet, firmy DogStyle, AktivDog ,typowo dla ttb a zarazem ładne ma Elperro .

Posted

[quote name='sysia_waw']możecie podać linki gdzie kupujecie te wszystkie piękne obróżki?

Zależy, jakie obróżki lubisz :) Mamy wiele fajnych firm.

Nasza forumowa Marta_Ares prowadzi sklep DogStyle. A tutaj są wzory, z których możesz sobie stworzyć idealną dla siebie obróżkę z DS :)
Do tego Furkidz, Activdog, El perro, Red Dingo, Pitman.. :) Co kto lubi.

Posted

Promocja w Furkidz! 12% na wszystko. :)
I ma być jakaś nowość hallowenowa. Obawiam się tylko, że to te nietoperki, które już od dawna ma DS. Jednak mimo wszystko liczę na dyńki.

Posted

Lucky., nie płacz. :eviltong: odbijesz sobie innym razem.

gops, ten wzorek jest bardzo ładny. jakbym miała psiego chłopaka to też bym sobie go na pewno zamówiła. :loveu:

Posted

[quote name='anna35-1974']Mnie nie wyskakuje rabat?A to tylko na wybrane modele,a juz myslałam,że na wszystko,ups
Na FB napisali "[FONT=lucida grande]Od dzisiaj do czwartku włącznie, rabat 12% na wszystkie produkty (przy zakupach powyżej 25zł)."[/FONT]