monika15 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-MD4p4joYhY4/UGBifKXkAKI/AAAAAAAANPc/InksDOS90As/s600/DSC_0207.jpg megaa:loveu: Quote
Marta_Ares Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 2 nowe obroże od Taks :shake: :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Prześliczna jest ta obroża !!! :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-MD4p4joYhY4/UGBifKXkAKI/AAAAAAAANPc/InksDOS90As/s600/DSC_0207.jpg Pokażesz na suni ? ;) A oto nasze nowości z Furkidz ;) Żabki Truskawki Quote
Ewa&Duffel Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 I jeszcze wcześniejsze zakupy ;) Fotki niepozowane więc takie sobie jeśli chodzi o widoczność obroży, no ale co nieco widać ;) Potworki Gumowe zielone koniczynki I Day on Bahama (niestety nie mam lepszego zdjęcia póki co) Quote
gops Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 truskawki na Dufflu super wyglądają :) moje furkidzy nadal się jakoś trzymają, wypłowiały , niektórych plam nie da się doprać ale jakoś je polubiłam , wydają się wygodne . Quote
chrupcia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 jaka szerokość tych żabek ?:) na 2cm będą ładnie wyglądać ? :) Quote
Lucky. Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='gops']truskawki na Dufflu super wyglądają :) moje furkidzy nadal się jakoś trzymają, wypłowiały , niektórych plam nie da się doprać ale jakoś je polubiłam , wydają się wygodne .[/QUOTE] mój furkidz też ma jakieś plamy których nie można doprać i strasznie mi jego szkoda :D Quote
Ewa&Duffel Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='gops']truskawki na Dufflu super wyglądają :) moje furkidzy nadal się jakoś trzymają, wypłowiały , niektórych plam nie da się doprać ale jakoś je polubiłam , wydają się wygodne .[/QUOTE] Dzięki :) Na niektórych naszych też niestety jakieś plamki dziwne się porobiły, których nie da się doprać :( Ale na szczęście są w miarę małe i raczej niewidoczne. Ja bardzo lubię te obroże mimo wszystko, są takie miękkie, wygodne dla psa no i śliczne :evil_lol: [quote name='chrupcia']jaka szerokość tych żabek ?:) na 2cm będą ładnie wyglądać ? :)[/QUOTE] Nasza obroża ma 2,5 cm, moim zdaniem na 2 cm też będzie ok :) Quote
Pestkaa Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Hej czy dla 2,5 cm i w górę obroży z Furkidza nie ma obwodu szyi 20-30 cm? Quote
Ewa&Duffel Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Pestkaa']Hej czy dla 2,5 cm i w górę obroży z Furkidza nie ma obwodu szyi 20-30 cm?[/QUOTE] Dla 2,5 cm jest jeszcze w opcjach do wyboru obwód szyi 20-30 cm, ale dla 3 cm już najmniejszy jest 30-40 cm, przynajmniej u mnie tak się wyświetla... Quote
Pestkaa Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 U mnie też, tylko że ja bym chciała jeszcze szerszą. Myślicie, że mogę zamówić, napisać inny wymiar i dopiero potem w meilu uwagę dodać? Quote
Unbelievable Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 ojaaacie ja się nie mogę doczekać moich furkidzów przez was! Quote
Ewa&Duffel Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Pestkaa']U mnie też, tylko że ja bym chciała jeszcze szerszą. Myślicie, że mogę zamówić, napisać inny wymiar i dopiero potem w meilu uwagę dodać?[/QUOTE] Może napisz zapytanie na profilu na facebooku albo wyślij im maila przed zamówieniem, tak chyba bezpieczniej ;) Quote
Lucky. Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 u mnie na cocoa elegance, jest parę takich brązowych plamek, dlatego reszta furkidzów czeka na specjalne okazje :D Quote
Bejkowa Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Unbelievable']ojaaacie ja się nie mogę doczekać moich furkidzów przez was![/QUOTE] No i ja też . Ehh , rajciu może w piątek przyjdzie Quote
omry Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Na moich paseczkach też takie dziwne brązowe kropki.. Nie wiem o co chodzi. Na dzień dzisiejszy marzę o łapkach, żabkach i truskawkach. :roll: Quote
necianeta89 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 ja z furkidza zamówiłabym dwie, od taks ze trzy, z DS ze dwie się mi marzą i jeszcze z jednej firmy ze 3. Hm... Quote
Ewa&Duffel Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='omry']Na moich paseczkach też takie dziwne brązowe kropki.. Nie wiem o co chodzi. [/QUOTE] O dokładnie, u mnie też takie kropeczki brązowe...Tak jakby od rdzy... Quote
Olson Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 U mnie też. Nawet jedno z okuć przy obroży, którą pies ma do adresówki zardzewiało. Ale w sumie jest ono narażone 24/dobe na czynniki atmosferyczne, więc nie ma co się dziwić. ;) Quote
szalej Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Moja modelka nie bardzo chciała współpracować :/ ale to nasza nowa taksówka :) Quote
gops Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 a ja się skułam na dwie obróżki , takie : suce fioletową 3cm a psu 4cm czarną . Quote
Marchewkowy Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Bardzo fajne Gops, to Dogs craft? [quote name='Ewa&Duffel']Prześliczna jest ta obroża !!! :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-MD4p4joYhY4/UGBifKXkAKI/AAAAAAAANPc/InksDOS90As/s600/DSC_0207.jpg Pokażesz na suni ? ;-) Bardzo ładnie Dufflowi w nowościach :) Ewa jak byś chciała sprzedać truskawy to jestem chętna :) jaka to szerokość? Dzięki, tak niebawem pokaże Taksy na futerach :) [quote name='monika15']https://lh5.googleusercontent.com/-MD4p4joYhY4/UGBifKXkAKI/AAAAAAAANPc/InksDOS90As/s600/DSC_0207.jpg megaa:loveu: [quote name='Bejkowa']https://lh5.googleusercontent.com/-MD4p4joYhY4/UGBifKXkAKI/AAAAAAAANPc/InksDOS90As/s600/DSC_0207.jpg jaaakie śliczne :loveu: [quote name='rashelek']Aaaa różowa i paseczki boskie :loveu: Ta różowa eko jest fantastyczna, na bazarku bardzo mi się spodobała obroża szara w różowe kwiatki i właśnie na tej ekoskórce, bo jest piękna :-D [quote name='Squ']Marchewkowy, cudowne obroże! Pierwsza jest mega fajna :loveu: [quote name='Victoria']rozowa cudna Dziękuję też jestem zakochana w tej obróżce :loveu: Quote
gops Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='motyleqq']fajne! skąd?[/QUOTE] [quote name='Marchewkowy']Bardzo fajne Gops, to Dogs craft? [/QUOTE] tak :) . Quote
Recommended Posts