Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chantell']niby tak, ale jakoś na spacerach ten mały dziad wyłazi ze zwykłych -.-'
a może ktoś wie czy zrobią taką serie?[/QUOTE]

nie robia i nie ebda robic, pytalam sie jakis czas temu :)
moja tez wychodzi dlatego trzeba dozre wyregulwoac

Posted

szkoda... może jak się nauczy łazić jak należy, to zainwestuję. teraz to mi kasy szkoda... no i nie ma jej rozmiarówki ładnej już.

a ma ktoś linki do fajnych ciemnych/czarnych smyczy? przepinane lub nie minimum 16 max 20mm?

Posted

słuchajcie chciałam kupić mojej suczce łańcuszek taki pojedyńczy, moja suczka w szyi ma 43-44 cm i nie wiem jaki rozmiar jej wziąć? 45 cm czy 50 cm? łańcuszek chcę jej kupić dlatego, bo jak nosi np szelki i jej o skóre to pociera to jej łupież wychodzi to od tego :shake:
a orientujecie się moze w cenach ile może kosztować takiej długości łańcuszek/dławik?

Posted

oto nasza kolekcja na chwilę obecną bez linki 10 m i szelek samochodowych;)

i coś tu pustkami wieje:diabloti::evil_lol: ale w najbliższym czasie na pewno jakaś obróżka przybedzie po
wystawie a Katowicach i szele ale do do kwietnia czekać trzeba:eviltong:

Posted

vege* napisał(a):
łańcuszek chcę jej kupić dlatego, bo jak nosi np szelki i jej o skóre to pociera to jej łupież wychodzi to od tego :shake:
a orientujecie się moze w cenach ile może kosztować takiej długości łańcuszek/dławik?

Zmień karmę, to jest główna przyczyna łupieżu ;)

Posted

Diora napisał(a):
Zmień karmę, to jest główna przyczyna łupieżu ;)

a jaką polecasz? Nuka teraz je purine i dostaje ryż z marchewką i mięsem wołowym lub z kurczaka, no i tak jako dodatek ciasteczka psie jak np ja uczę albo coś

no śliczne te duchy:loveu: skąd je masz ?

Posted

Marta_Ares napisał(a):
hehe swietne te duchy :) skąd???

diabelkowa napisał(a):
haha ale slodkie de duchy :)))

Anula & Bono napisał(a):
noooo super te odblaski;)

vege* napisał(a):

no śliczne te duchy:loveu: skąd je masz ?

Zwykłe odblaski, te mi tata przywiózł z promu ale w polsce tez powinny być a przynajmniej podobne

Posted

Super odblaski^^ I jeszcze musze się poskarżyć że smycz kupiona za 70zł ma gdzieniegdzie takie paskudne pęknięcia... i w ogóle jest juz żółta-a była biała, ale po skórze można było się spodziewać:-(

Podpis... bardzo taniutko:D

Posted

My używamy tylko i wyłącznie MacLeather (Muscat bodajże). Zarówno smycze, jak i obroże. Dla moich chi, które naprawdę niszczą obroże bardzo szybko (Desi podrapała rogza chyba na drugi dzień po zakupie), te są niezniszczalne :p
Nawet ryski na nich nie ma.
Jedna ma różową a druga rudą. Smycze dwie takie same - rude, bo mi pasują do ubrań (lubię jasnobrązoworudy ;D)

Posted

Esotiq napisał(a):
My używamy tylko i wyłącznie MacLeather (Muscat bodajże). Zarówno smycze, jak i obroże. Dla moich chi, które naprawdę niszczą obroże bardzo szybko (Desi podrapała rogza chyba na drugi dzień po zakupie), te są niezniszczalne :p
Nawet ryski na nich nie ma.
Jedna ma różową a druga rudą. Smycze dwie takie same - rude, bo mi pasują do ubrań (lubię jasnobrązoworudy ;D)

ja własnie czekam na komplecik muscata, miodowy szelki + smycz z bazarku

Posted

Ja przyznam szczerze, że ile rogzów mialam u chi, tyle zniszczyły.
Natomiast u doga rogz jest bardzo, bardzo długo ;)
A taką obrożę gops, to widziałam i chciałam kupić :) fajna jest, jest sporo ładnych kolorków.