Kiłi Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='lolsferros']Przestań prosze,Uma jak zwykle pięknie się prezentuje,postawa wystawowa.:lol: Dzięki:lol: Zrobiłam lekko lepsze fotki: A tu pannica w obróżce i nowej lonży, lonża fajowa wogóle nie obciera, nawet jak sucz się rozpędza:p Quote
Jami Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Taki golfik ^^ Uroczo w tej obrózce wygląda :loveu: Quote
Hawanka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='karlaaa']Zdecydowałam się na ten zestaw: i do tego taka sama smycz podwójna :) Ślicznie jej w tym będzie :) suka złoto biała Oj napewno pięknie :multi: Mi też sie on podobą tylko szelki a nie obroża:cool3: Quote
karlaaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Hawanka napisał(a):Oj napewno pięknie :multi: Mi też sie on podobą tylko szelki a nie obroża:cool3: Szelki też zamierzam kupić, bo zależy mi na odblaskowych. Ale muszę poczekać na następną wypłatę :lol: Quote
Bewarka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 http://img140.imageshack.us/img140/4632/beztytuuvto.jpg To jest zajefajne...:loveu: Quote
MEGNUM Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Anula & Bono'] http://i37.tinypic.com/2m3qnt1.jpg Woooow śliczne:loveu: Gdzie można takie kupić?? A ma ktoś z was moze linka do sklepu z obrożami muscata z odblaskową nitką? Quote
Tepes Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='MEGNUM']Woooow śliczne:loveu: Gdzie można takie kupić?? A ma ktoś z was moze linka do sklepu z obrożami muscata z odblaskową nitką? dzięki;) ja kupiłam na dogo na bazarku:diabloti: Quote
konikowa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 gops napisał(a): w drodze mamy rogza z lekkich i miekkich pomaarancz :lol: To jak tylko dojdzie to koniecznie daj fotki:razz: Quote
MEGNUM Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Anula & Bono']dzięki;) ja kupiłam na dogo na bazarku:diabloti: Jakiej firmy ta obroża?? Moze ktoś widział gdzieś w sklepie? Quote
Tepes Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='MEGNUM']Jakiej firmy ta obroża?? Moze ktoś widział gdzieś w sklepie? To jest Hunter:p Quote
MEGNUM Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Anula & Bono']To jest Hunter:p No tak właśnie rozszyfrowałam:evil_lol: Ale obleciałąm cały net i nie mogę tego wzoru znaleźć :-( Quote
Bartiśkowa_ Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 http://images44.fotosik.pl/179/69c8f2b6dc267c75.jpg strasznie mi się podoba :loveu: tylko nie wiem czy dla psa wypada taki róż? :evil_lol: jak myślicie ? Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='PrinceZZ']Marta_Ares bardzo podoba mi się obróżka i smycz ta zielonka z paskami. To sa od Ciebie? :loveu: tak to od nas:cool3: Quote
Kiłi Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']http://images44.fotosik.pl/179/69c8f2b6dc267c75.jpg strasznie mi się podoba :loveu: tylko nie wiem czy dla psa wypada taki róż? :evil_lol: jak myślicie ? A czemu nie? Tak oryginalnie:evil_lol: Mój mały ma swój landrynkowo różowy zestawik:loveu: http://www.abzoo.pl/pokazfoto.php?id=10280201 Quote
agaciaaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Marta Aresowa, opróżnij skrzynkę, bo nie mogę pw wysłać! ;) Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 juz opróżniłam:cool3: Dzisiejsze zakupy w nowo otwartym zoologu:diabloti: nawet Marcina namowilam na obrożę dla Mayki:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Zaszalałaś z Hiltonami :lol: A te Dental Fresh są super, zawsze daję suczy po zjedzeniu czegoś śmierdzącego, typu żwacze :lol: i bardzo fajnie odświeża oddech ;) Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 agaciaaa napisał(a):Zaszalałaś z Hiltonami :lol: A te Dental Fresh są super, zawsze daję suczy po zjedzeniu czegoś śmierdzącego, typu żwacze :lol: i bardzo fajnie odświeża oddech ;) a ile pozniej marudzenia slyszalam, ze on szyje, a ja kupuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale dostał teraz zajecie, szyje ubranko dla Aresa:diabloti: ja w tamtym roku mialam cos z tego, ale wlansie nie pamietam czy dokladnie Dental fresh czy cos innego Quote
Iza. Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Agacia co zamawiasz ? :diabloti: MEGNUM napisał(a): A ma ktoś z was moze linka do sklepu z obrożami muscata z odblaskową nitką? Ja mam zielonego muscata do sprzedania :cool3: Quote
agaciaaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Marta_Ares napisał(a):a ile pozniej marudzenia slyszalam, ze on szyje, a ja kupuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I słusznie :diabloti: Iza. napisał(a):Agacia co zamawiasz ? :diabloti: A skąd wiesz, że zamawiam? :diabloti: Quote
madziulik_13 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ja się Hiltonów u nas nie mogę doprosić o 25 mm :roll: Iza. - kusisz tym pomarańczem :shake: :eviltong: Quote
Iza. Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='agaciaaa'] A skąd wiesz, że zamawiam? :diabloti: Hmm bo Cię znam ? :diabloti: [quote name='madziulik_13'] Iza. - kusisz tym pomarańczem :shake: :eviltong: Pięknie bernusiowi byłoby w pomarańczu :loveu::diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Iza. napisał(a):Hmm bo Cię znam ? :diabloti: Pięknie bernusiowi byłoby w pomarańczu :loveu::diabloti: :evil_lol: Na razie myślę :eviltong: To fakt, podobają mi się trikolorki w pomarańczu :loveu: Quote
Iza. Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 agaciaaa napisał(a)::evil_lol: Na razie myślę :eviltong: To fakt, podobają mi się trikolorki w pomarańczu :loveu: wiedziałam :evil_lol: a nad czym, obróżka czy szelki ? :cool3: Taaaak słuchaj Agaci ona sie zna :evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Iza. napisał(a): Taaaak słuchaj Agaci ona sie zna :evil_lol: Wiem że tricolorki ładnie wyglądają w pomarańczu :evil_lol: Ale mój portfel tego nie wie :mad::mad: Mam pytanie : gdzie można kupić zwykłą smycz fioletową ( nie musi być regulowana byle cena była przystępna :eviltong: ) żeby pasowała do szelek z red dingo fioletowych w kostki :cool3: Bo szukam i nic nie mogę znaleźć :shake: Quote
Recommended Posts