monika15 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Mógłby mi ktos powiedzieć czym różnią się (oprócz wyglądu ;) ) te półzaciski? http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/04/activdog_model1.jpg http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/04/IMG_1575aa.jpg Któryś z nich jest wygodniejszy czy chodzi tylko o estetykę? ;) Quote
omry Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 monika15 napisał(a):Mógłby mi ktos powiedzieć czym różnią się (oprócz wyglądu ;) ) te półzaciski? http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/04/activdog_model1.jpg http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/04/IMG_1575aa.jpg Któryś z nich jest wygodniejszy czy chodzi tylko o estetykę? ;) A ten pierwszy to nie jest martingale? Quote
Milena9 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Jeśli się nie mylę to w tym 1 pies może iść z każdej twojej strony,żeby zacisk się luzował, a w 2 tylko z jednej. Quote
Kirinna Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 chce kupić rudemu furkidzowe łapki i żabki. mam dylemat co wybrać zatrzask czy łańcuszek? ze względu na bezpieczeństwo łańcuszek a ze względów estetycznych co lepiej wygląda? Quote
omry Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 A ja kupiłam .. znowu róż :evil_lol: To już będzie 5, ale nie po to mam różową Flexi, żeby tak rzadko ją nosić, nie? :lol: Quote
Pestka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Kirinna napisał(a):chce kupić rudemu furkidzowe łapki i żabki. mam dylemat co wybrać zatrzask czy łańcuszek? ze względu na bezpieczeństwo łańcuszek a ze względów estetycznych co lepiej wygląda? Ze względów estetycznych to zależy u jakiego psa, bo mój szczeniak o wiele bardziej mi się podoba w zatrzasku, łańcuszek ujdzie, a zacisk to porażka :diabloti: Quote
monika15 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Milena9 napisał(a):Jeśli się nie mylę to w tym 1 pies może iść z każdej twojej strony,żeby zacisk się luzował, a w 2 tylko z jednej. No to pierwsza chyba pod tym względem lepsza :) omry napisał(a):A ten pierwszy to nie jest martingale? Rzeczywiście ten pierwszy wyglada jak martingale ;) Dziekuję za odpowiedzi :) Quote
Kirinna Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 westie_justa napisał(a):łańcuszek lepiej wygląda :evil_lol: no właśnie nie wiem u Doti mi się podoba ale nie wiem jak u mojego kundla:) Pestka napisał(a):Ze względów estetycznych to zależy u jakiego psa, bo mój szczeniak o wiele bardziej mi się podoba w zatrzasku, łańcuszek ujdzie, a zacisk to porażka :diabloti: no własnie to jest problem bo mam obroże tylko półzaciskowe i z klamrą więc nie wiem jak wygląda:) Quote
00PaulinaGuz00 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 blue_bc napisał(a):kto jeszcze ma taśmy agility oprócz activ doga ? Z tego co wiem to jeszcze PSIE TOP TRENDY ;) Quote
aganela Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 omry napisał(a):A ja kupiłam .. znowu róż :evil_lol: To już będzie 5, ale nie po to mam różową Flexi, żeby tak rzadko ją nosić, nie? :lol: czaiłam się na to 1sze dla DONki...ale stwierdziłam,że jeszcze będzie wiele bazarków Taks..a ja wylecę niedługo z domu z psami,obrożami i zabawkami...:evil_lol: Quote
Marchewkowy Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 ja bede mieć 3 kompleciki obroża + smycz od Taks ahhhh :loveu: Quote
anna35-1974 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Marchewkowy napisał(a):ja bede mieć 3 kompleciki obroża + smycz od Taks ahhhh :loveu: a ja 5 obroży,ups. Leczyć się musze. Quote
aganela Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 anna35-1974 napisał(a):a ja 5 obroży,ups. Leczyć się musze. ja sobie sumiennie obiecuje,że nie kupię psom żadnych obroży i smyczy dopóki nie zniszczą dotychczasowych,teraz każda będzie mieć gurady,norwegi ,obroża i smycz z którymi można wyjść do ludzi...:) a suni która rośnie jeszcze najjbliższy zakup,za co najmniej rok to szelki z juliusa i kaganiec jak skończy rosnąć. Quote
Marchewkowy Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ja też miałam nie kupować no ale... nie mam takiej silnej woli jak ty aganela :P anna35-1974 ja o mały wlos bym miała 6 kompletów ale się powstrzymałam Quote
Gezowa Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 No, ja w takim wypadku cieszę się, że na mojego mało co pasowało, bo też bym miała takie dylematy... :diabloti: Będzie obróżka od taks i może coś jeszcze... :) Quote
paulaa. Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Kirinna napisał(a):chce kupić rudemu furkidzowe łapki i żabki. mam dylemat co wybrać zatrzask czy łańcuszek? ze względu na bezpieczeństwo łańcuszek a ze względów estetycznych co lepiej wygląda? Ja jestem fanką zatrzasków, dla mnie one na moim rudzielcu wyglądają najlepiej i jest mi w sumie z nimi najwygodniej. Ale to chyba kwestia gustu.. ;) Quote
zaba14 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 sznurek jak sznurek :P ale ta klata... :D Quote
Olson Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 zaba14 napisał(a):sznurek jak sznurek :P ale ta klata... :D o tym samym pomyślałam. po prostu bomba. :loveu: Quote
Original_N Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Taka klata, jak marzenie każdego faceta :D sznurówka staje się nieważna :loveu: Quote
necianeta89 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ja kupiłam u taks 4 obroże i 3 doszywam, chyba muszę się iść leczyć :mdleje: Quote
Amber Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Dziękuję wszystkim za komentarze, mimo, że dotyczą one psa, a nie obroży :evil_lol: Quote
drzalka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Amber nie odpowiedni model , przysłania zdjęcie i odwraca uwagę od obroży :D Klata bombowa:) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 kolejne zamówienie w furkidzie zrobione....:shake: Dlaczego oni robią te promocje? Dlaczegoooo?:placz: Quote
Recommended Posts