Yuveza Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Victoria napisał(a):jak kase uzbieram xd dlatego chcialam zebys poczekała ;d;d;d ktoś jeszcze z naszych okolic się dorzuca?? :cool3:. przesyłka będzie tak fajnie tania ;] nie no pewnie za niecały miesiąc zamówię, bo tym razem chce łapencje (tylko nie mówcie mi że nie ma...) z łańcuszkiem, bez eko czy czegoś, więc będą tańsze niż nasza ostatnia obróżka ;] kurde miesiąc :roll: ja to bym zamówiła jakoś nie długo ... Quote
Victoria Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 ja tez jakbym miala za co :lol: ile dalas za sloniki?? moze mi tata pozyczy :lol: Quote
Yuveza Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Victoria napisał(a):ja tez jakbym miala za co :lol: ile dalas za sloniki?? moze mi tata pozyczy :lol: 25zł. Do tego strasznie mnie kusi AD, ale sama nie wiem o chce, czy zostać przy trampkach czy wymyślić coś innego. Quote
Victoria Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 to za 2 tygodnie bdzie kasa:diabloti:. a trampki dobra rzecza hahah, Ty biedna jestes bo do Doti wszystko pasuje:evil_lol: Quote
Pestkaa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Gdzie jest cennik i gdzie się zamawia na AD bo ja ślepa jestem :eviltong: Ja chyba szeleczki z AD zamówię, testował już ktoś? O guardy mi chodzi. Quote
Kesja Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Pestkaa, to jest strona AD, tutaj masz wszystkie wzory: http://www.activdog.pl/?page_id=198 a ceny to oni chyba dopiero określają jak się do nich napisze o co konkretnie chodzi, w sensie jaki rozmiar, rodzaj szelek, wzór itp. Tam masz maila do kontaktu;) Quote
vpassione Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='Pestkaa']Gdzie jest cennik i gdzie się zamawia na AD bo ja ślepa jestem :eviltong: Ja chyba szeleczki z AD zamówię, testował już ktoś? O guardy mi chodzi. AD podaje tylko orientacyjne ceny. Koszt szelek zależny jest od modelu, wielkości, wzoru, zdobień, szerokości, podszycia. (szelki sportowe od 40zł do 100zł, szelki typu guard od 50zł do 120zł) activdog.pl Quote
Nikita89 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ile się czeka na odpowiedź w AD? Coś czuję że się szybko nie doczekam... :P Quote
NightQueen Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 stara już obroża, ale nie miałam okazji pokazać mięta od DS Quote
gops Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 kupiłam dzisiaj el perro z seri INSIDE ciekawa jestem czy w rzeczywistości coś to daję wieczorem Moli bardzo ładnie w mięcie :) Quote
paulaa. Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nikita89 napisał(a):Ile się czeka na odpowiedź w AD? Coś czuję że się szybko nie doczekam... :P Ja zawsze dostaje tego samego dnia. ;) Ale pewnie zależy też od godziny Quote
Pestkaa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 (edited) http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/pomiarzwierza_guardy.jpg Zamawiam szelki z AD i nie wiem co oznacza ostatni punkt... Mam normalnie zmierzyć od mostka do klaty czy doliczyć 5 centymetrów za łapami i zmierzyć? I jeśli zamawiam wzór lisy 1,9 cm + taśma podkładowa też musi być 1,9 a tam nie ma! To co mam wybrać 2 cm? Edited September 1, 2012 by Pestkaa Quote
Nikita89 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Zmierzyć normalnie, ale ostatni punkt ma się kończyć około 5 cm za łapkami :) Ja tak to rozumiem Quote
Pestkaa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 chrupcia napisał(a):a co za różnica 1mm ? :lol: No w sumie :evil_lol: Nikita89 napisał(a):Zmierzyć normalnie, ale ostatni punkt ma się kończyć około 5 cm za łapkami :smile: Ja tak to rozumiem Dobra, napisałam normalnie i plus 5 cm. Quote
00PaulinaGuz00 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 westie_justa napisał(a):czemu DS niem a wzorku monster :evil_lol: no czemu właśnie!!!:placz: monster jest Najs i Lucy bym kupiła :diabloti: Quote
Yuveza Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 00PaulinaGuz00 napisał(a):właśnie!!!:placz: monster jest Najs i Lucy bym kupiła :diabloti: Bo to tak pasuje do naszych krejzi suczy :diabloti: Quote
00PaulinaGuz00 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 westie_justa napisał(a):Bo to tak pasuje do naszych krejzi suczy :diabloti: Ha! no wiadomo :cool3: Quote
dance_macabre Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Czy ktoś może pamięta ile trwa czas czekania na gadżeciakia? I odpowiedz od nich na PW? Quote
00PaulinaGuz00 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Na fejsie można się z nimi szybko dogadać ;) a jak jest przez maila czy w jakikolwiek inny sposób , nie mam zielonego pojęcia. Quote
puchu Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Pestkaa']http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/pomiarzwierza_guardy.jpg Zamawiam szelki z AD i nie wiem co oznacza ostatni punkt... Mam normalnie zmierzyć od mostka do klaty czy doliczyć 5 centymetrów za łapami i zmierzyć? I jeśli zamawiam wzór lisy 1,9 cm + taśma podkładowa też musi być 1,9 a tam nie ma! To co mam wybrać 2 cm? Przecież podkładowa nie musi być tej samej szerokości co tasiemka. Quote
Marchewkowy Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Zakochałam się w okrągłowych Wozach znowu :D Czy ta pianka activdog nie wyciera sierści? Rzeczywiście tak szybko schnie? Quote
Unbelievable Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Marchewkowy napisał(a): Czy ta pianka activdog nie wyciera sierści? Rzeczywiście tak szybko schnie? u Brumsztyla nie wyciera, tylko wygniata ale to chyba norma ;) i schnie bardzo szybko, po 15min pianka jest sucha a taśma w środku lekko wilgotna Quote
Olson Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ja jeszcze nie moczyłam, więc nie wiem jak schnie. :eviltong: Sierściuchy nie wyciera na pewno. Quote
Talucha Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ufff, nadrobiłam mniej więcej 35 stron :lol: I wstawiam Lasteckiego w nowych nabytkach :) Zwykła obroża odblaskowa na wieczorne spacery I coś takiego Quote
Recommended Posts