Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzis doszla moja pierwsza obrozka z DS :-)
niestety, jest troche malawa, tak "na styk", ale mala juz ja nosi, zobaczymy jak bedzie z wycieraniem siersci i uzytkowaniem, zdjecia wkrotce :D

Posted

Ładny, choć ja bym nie wzięła czerwonej tasmy :)

Tak w ogóle chciałam coś jeszcze powiedzieć nt. pianki od AD.
Mój pies mieszka na podwórku=jest wiecznie brudny. Wszystkie obroże muszą być prane po tygodniu, bo po prostu są przykurzone. Ale nie obroża z pianką AD. Eko wiecznie brudna, Furkidzy wiecznie brudne, pianka DS też nie grzeszy czystością a jest czerwona. Z AD mam piankę nr 4, czyli dość jasną, a pranie obroży raz na 3 tygodnie wystarcza, bo pianka po prostu się nie brudzi. Powiem tyle - bomba. :)

Posted

anetta napisał(a):
Necianeta, fantastyczne!! :mdleje:
połączenia kolorków mnie powaliło, pięknie to wygląda.

odradzano mi brania takiego połączenia, ale w rzeczywistości wygląda serio rewelacyjnie:loveu: jestem mega zadowolona z tego zakupu. a pianka jest super miękka i w ogóle świetnie leży na moim psie a no i prowadzi się go równie dobrze:)

ale teraz mam spokój......... do następnej wypłaty :diabloti:

Posted

jak kase uzbieram xd
dlatego chcialam zebys poczekała ;d;d;d
ktoś jeszcze z naszych okolic się dorzuca?? :cool3:.
przesyłka będzie tak fajnie tania ;]

nie no pewnie za niecały miesiąc zamówię, bo tym razem chce łapencje (tylko nie mówcie mi że nie ma...) z łańcuszkiem, bez eko czy czegoś, więc będą tańsze niż nasza ostatnia obróżka ;]

Posted

Fakt, pianka nie brudzi się jakoś strasznie, Brum ma jasnoróżową ;)

I chyba Gram dostanie nowego AD bo jego obecny 2,5 letni już się trochę przeciera i nie wygląda zbyt reprezentacyjnie... tylko jaki wzorek, jaki kolor :mdleje: