Unbelievable Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Bewarka napisał(a):Bo tam się nie wpycha kubeczka, z tego się wysypuje :lol: Dog193 ma taki i wg mnie jest dosyć wygodny, jak jakiś dzbanek. Ale i tak mi nie potrzebny :eviltong: o tym też myślałam, ale jak mam podnosić 4kg i wysypywać, to ja już wolę mój gratisowy pojemnik z royala :evil_lol: Quote
Talagia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='necianeta89']A dlaczego ja nie dostałam tego przy czipowaniu psa? :hmmmm: Ja też nie dostałam, dopiero jak rejestrowałam psa w bazie danych to dostałam takie opaski i karte ID dla każdego piesia. A dla najmłodszej suczki dostałam zawieszkę od hodowcy. tu można kupić http://www.sklep.safe-animal.eu/product.php?p=16&id=39 Quote
Korenia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Angi napisał(a): Możesz mi napisać co i jak? :D Nie jest jakaś wybitnie głośna, moja akurat świeżo po fryzjerze jest, ale miała nierówno na głowie i za uszami, i wszystko rach-ciach podcięła. Obawiałam się, że krótkie włoski w ogóle nie będą chwytane, a tu 3 mm jeszcze skróciła (bez nasadek) :) Dobrze naostrzone ostrza :) Quote
Pestka Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 A ja mam dylemat,bo dostałam przypływ kasy i nie wiem jakie szelki wziąć, norweskie czy guardy, dla mojego dzieciaka..:mdleje: Co Wy wolicie w codziennym użyciu? :siara: Quote
Aleksandrossa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='Talagia']Ja też nie dostałam, dopiero jak rejestrowałam psa w bazie danych to dostałam takie opaski i karte ID dla każdego piesia. A dla najmłodszej suczki dostałam zawieszkę od hodowcy. tu można kupić http://www.sklep.safe-animal.eu/product.php?p=16&id=39 My dostaliśmy od weterynarza taką opaskę, bo weterynarz go dodawał do bazy :) Quote
Marchewkowy Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 motyleqq napisał(a):te pojemniki były już jakiś czas temu, nie teraz. ale one były takie sobie. ja mam mało rzeczy, a uważam że by tam nie weszły. a co dopiero Twoja kolekcja :lol: eee raczej myslalam o tym zeby je miec na duperele typu spinki gumki itp ;)) Quote
Kashdog Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 My obecnie czekamy na guardy z DS :loveu: Ciekawa jestem czy będą pasować na mojego dzikiego psa, który co chwila to ma inne wymiary :diabloti: Quote
motyleqq Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Marchewkowy napisał(a):eee raczej myslalam o tym zeby je miec na duperele typu spinki gumki itp ;)) a no chyba że tak ;) no to na to by się nadało, ale tak jak mówiłam- one były ze 2 tygodnie temu, nie w tej 'kolekcji' Quote
drzalka Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Mi się tam ten pojemnik Curver 4kg wpasował idealnie ( choć muszę trochę półkę w kuchni podnieść bo jest wąski lecz wysoki ) Racja że ten otwór jest dosyć maly, ale gdy przechylę pojemnik to moja mała łycha się mieści - http://www.tinyurl.pl?Mim4ybIT Szkoda że nie ma też tych pojemników 1.5 na karmę dla kota :) Zgadzam się jednak, że to pudełko na akcesoria to niewypał. Taki ala organizer jak na narzędzia, dla mnie nie bardzo. Quote
Marchewkowy Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 motyleqq napisał(a):a no chyba że tak ;) no to na to by się nadało, ale tak jak mówiłam- one były ze 2 tygodnie temu, nie w tej 'kolekcji' a no trudno może następnym razem ;) widziałam tą piłkę super jest muszę kupić dla futerek :) Quote
vpassione Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 motyleqq napisał(a):a no chyba że tak ;) no to na to by się nadało, ale tak jak mówiłam- one były ze 2 tygodnie temu, nie w tej 'kolekcji' Ja wczoraj byłam w Chorzowskiej biedronce i z tych pudełek były te na akcesoria. Quote
Marchewkowy Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 jaki miałam sen! Teraz mi się przypomniało że śniło mi się że miałam kaganiec z dogstyle z taśmą w pacyfki :D Quote
vege* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Pestka napisał(a):A ja mam dylemat,bo dostałam przypływ kasy i nie wiem jakie szelki wziąć, norweskie czy guardy, dla mojego dzieciaka..:mdleje: Co Wy wolicie w codziennym użyciu? :siara: Ja wolę norwegi ;-) Quote
karlaaa Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Szura napisał(a):Jeśli ktoś w biedronce w Warszawie widział te pojemniki (i na karmę, i na akcesoria), to bardzo proszę o info gdzie, byłam w 2 Biedronkach i nic! :( A by się przydały, ech. Są na Ochocie, w Biedronce przy Szczęśliwicach. Quote
wilczy zew Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Pestka napisał(a):A ja mam dylemat,bo dostałam przypływ kasy i nie wiem jakie szelki wziąć, norweskie czy guardy, dla mojego dzieciaka..:mdleje: Co Wy wolicie w codziennym użyciu? :siara: ja wolę norwegi,dla mnie są uniwersalne Quote
00PaulinaGuz00 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nie wiem , norwegi są fajne przez to, że nie krępują psu ruchów i mają ta rączkę. Ja zdecydowanie wolę quardy. Tez nie krępują chodu, ale za to nie mają rączki. Jednak łatwiej nimi nad psem zapanować , ma się pełniejszą kontrolę ;) Za step in nie przepada mój pies, widać że ją to krępuję i wolałaby już chyba w kolczatce wychodzić na spacer niż w czymś takim :evil_lol: Kashdog - dawaj od razu na dogo Fotki jak leżą na Fifce! : D Quote
BBeta Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Pestka napisał(a):A ja mam dylemat,bo dostałam przypływ kasy i nie wiem jakie szelki wziąć, norweskie czy guardy, dla mojego dzieciaka..:mdleje: Co Wy wolicie w codziennym użyciu? :siara: Zdecydowanie guardy ;) Quote
Lucky. Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 ja czekam na guardy różowe od DS :loveu: mam nadzieję, że 2 cm nie będą za szeroko wyglądały :) Quote
00PaulinaGuz00 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Myślę że 2 cm będą ok wyglądały ;) Quote
motyleqq Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 00PaulinaGuz00 napisał(a):Nie wiem , norwegi są fajne przez to, że nie krępują psu ruchów i mają ta rączkę. Ja zdecydowanie wolę quardy. Tez nie krępują chodu, ale za to nie mają rączki. Jednak łatwiej nimi nad psem zapanować , ma się pełniejszą kontrolę ;) Za step in nie przepada mój pies, widać że ją to krępuję i wolałaby już chyba w kolczatce wychodzić na spacer niż w czymś takim :evil_lol: Kashdog - dawaj od razu na dogo Fotki jak leżą na Fifce! : D jak kupujesz guardy na zamówienie to możesz poprosić o doszycie rączki i będziesz miała szelki doskonałe :cool3: Quote
00PaulinaGuz00 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 tak, tak wiem , bo np Pris Ani ma tak z AD doszytą rączkę , ale mówię o takich np z zoologa. Bo tam raczej będzie problem z doszyciem rączki ;) Jak ja bym miała kupować quardy to z DS i z doszyciem rączki właśnie :P Quote
angineuuka Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Lucky. napisał(a):ja czekam na guardy różowe od DS :loveu: mam nadzieję, że 2 cm nie będą za szeroko wyglądały :) na moim psie 2 cm nie wyglądają szeroko, to na twoim też nie powinny :D Quote
Lucky. Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 mam nadzieję, że będzie ok :) zawsze miałyśmy akcesoria 1,5 cm, a jak 2 cm będzie ok to będę mogła zamawiać u ds obrożki z serii twist :D Quote
Kesja Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Marta_Ares, dostalas moja wiadomosc na pw, bo nie wiem czy doszla? Quote
Recommended Posts