Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bewarka napisał(a):
Bo tam się nie wpycha kubeczka, z tego się wysypuje :lol: Dog193 ma taki i wg mnie jest dosyć wygodny, jak jakiś dzbanek. Ale i tak mi nie potrzebny :eviltong:

o tym też myślałam, ale jak mam podnosić 4kg i wysypywać, to ja już wolę mój gratisowy pojemnik z royala :evil_lol:

Posted

Angi napisał(a):

Możesz mi napisać co i jak? :D

Nie jest jakaś wybitnie głośna, moja akurat świeżo po fryzjerze jest, ale miała nierówno na głowie i za uszami, i wszystko rach-ciach podcięła. Obawiałam się, że krótkie włoski w ogóle nie będą chwytane, a tu 3 mm jeszcze skróciła (bez nasadek) :) Dobrze naostrzone ostrza :)

Posted

A ja mam dylemat,bo dostałam przypływ kasy i nie wiem jakie szelki wziąć, norweskie czy guardy, dla mojego dzieciaka..:mdleje: Co Wy wolicie w codziennym użyciu? :siara:

Posted

motyleqq napisał(a):
te pojemniki były już jakiś czas temu, nie teraz. ale one były takie sobie. ja mam mało rzeczy, a uważam że by tam nie weszły. a co dopiero Twoja kolekcja :lol:

eee raczej myslalam o tym zeby je miec na duperele typu spinki gumki itp ;))

Posted

Marchewkowy napisał(a):
eee raczej myslalam o tym zeby je miec na duperele typu spinki gumki itp ;))

a no chyba że tak ;) no to na to by się nadało, ale tak jak mówiłam- one były ze 2 tygodnie temu, nie w tej 'kolekcji'

Posted

Mi się tam ten pojemnik Curver 4kg wpasował idealnie
( choć muszę trochę półkę w kuchni podnieść bo jest wąski lecz wysoki )

Racja że ten otwór jest dosyć maly, ale gdy przechylę pojemnik to moja mała łycha się mieści - http://www.tinyurl.pl?Mim4ybIT
Szkoda że nie ma też tych pojemników 1.5 na karmę dla kota :)

Zgadzam się jednak, że to pudełko na akcesoria to niewypał. Taki ala organizer jak na narzędzia, dla mnie nie bardzo.

Posted

motyleqq napisał(a):
a no chyba że tak ;) no to na to by się nadało, ale tak jak mówiłam- one były ze 2 tygodnie temu, nie w tej 'kolekcji'

a no trudno może następnym razem ;) widziałam tą piłkę super jest muszę kupić dla futerek :)

Posted

motyleqq napisał(a):
Ja wczoraj byłam w Chorzowskiej biedronce i z tych pudełek były te na akcesoria.

Posted

Pestka napisał(a):
A ja mam dylemat,bo dostałam przypływ kasy i nie wiem jakie szelki wziąć, norweskie czy guardy, dla mojego dzieciaka..:mdleje: Co Wy wolicie w codziennym użyciu? :siara:

Ja wolę norwegi ;-)

Posted

Szura napisał(a):
Jeśli ktoś w biedronce w Warszawie widział te pojemniki (i na karmę, i na akcesoria), to bardzo proszę o info gdzie, byłam w 2 Biedronkach i nic! :( A by się przydały, ech.

Są na Ochocie, w Biedronce przy Szczęśliwicach.

Posted

Pestka napisał(a):

ja wolę norwegi,dla mnie są uniwersalne

Posted

Nie wiem , norwegi są fajne przez to, że nie krępują psu ruchów i mają ta rączkę. Ja zdecydowanie wolę quardy. Tez nie krępują chodu, ale za to nie mają rączki. Jednak łatwiej nimi nad psem zapanować , ma się pełniejszą kontrolę ;) Za step in nie przepada mój pies, widać że ją to krępuję i wolałaby już chyba w kolczatce wychodzić na spacer niż w czymś takim :evil_lol:

Kashdog - dawaj od razu na dogo Fotki jak leżą na Fifce! : D

Posted

Pestka napisał(a):

Zdecydowanie guardy ;)

Posted

00PaulinaGuz00 napisał(a):
Nie wiem , norwegi są fajne przez to, że nie krępują psu ruchów i mają ta rączkę. Ja zdecydowanie wolę quardy. Tez nie krępują chodu, ale za to nie mają rączki. Jednak łatwiej nimi nad psem zapanować , ma się pełniejszą kontrolę ;) Za step in nie przepada mój pies, widać że ją to krępuję i wolałaby już chyba w kolczatce wychodzić na spacer niż w czymś takim :evil_lol:

Kashdog - dawaj od razu na dogo Fotki jak leżą na Fifce! : D

jak kupujesz guardy na zamówienie to możesz poprosić o doszycie rączki i będziesz miała szelki doskonałe :cool3:

Posted

tak, tak wiem , bo np Pris Ani ma tak z AD doszytą rączkę , ale mówię o takich np z zoologa. Bo tam raczej będzie problem z doszyciem rączki ;) Jak ja bym miała kupować quardy to z DS i z doszyciem rączki właśnie :P

Posted

Lucky. napisał(a):
ja czekam na guardy różowe od DS :loveu:
mam nadzieję, że 2 cm nie będą za szeroko wyglądały :)

na moim psie 2 cm nie wyglądają szeroko, to na twoim też nie powinny :D