Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

juz dawno nie kupowałam nic dla Wegi ... więc pochwalę się trochę dawniejszymi zakupami ... wszystko taksówki :-)

skopiowane z jej galerii:

[quote name='Kajusza']a to nasze taksówki:

Leon w obroży (w szelkach sesji nie miał jeszcze ;-) )

i Wegetka:

czerwone kwiatki:

i żółte kwiatki:

stwierdzam, że wybrać obroże dla chłopaka jest o wiele trudniej ;-)

Posted

Mam do Was pytanko;) w przyszłości będę szukać skórzanej czerwonej obroży dla DONa( i w miarę korzystnej cenowo najlepiej) jakie firmy polecacie gdzie obroże nie farbują pod wpływem dużej ilości wody?(Tak stało się z moją ostatnią zwykłą obrożą Dino z zoologa,pies przebywa na zewnątrz i lubi deszcz)

Posted

Mam jeszcze takie zdjęcia taksówek, przeklejone z wątku taks. Zapomniałam, że mam jeszcze niebieską :diabloti:

[quote name='necianeta89']Moja tymczasowiczka, Majcia, wcale nie podobało jej się pozowanie do zdjęć, do ostatniej obroży mamy jeszcze smycz:)

Posted

Jakie cudne, wszystkie wszystkie obroże i psiaki wyglądają w nich pięknie!!:loveu:
Ja sama musze jakieś obróżki po kupić, bo nic nie mamy.
Wszystko wala się gdzieś porozrywane na pół po podwórku. Zabawy psów... :roll:

Posted

Jeeej, są świetne. Podziwiam ludzi, którzy tworzą takie dzieła :loveu: Ja z kolei rozglądam się za w miarę tanimi i ładnymi szelkami dla mojego maleństwa. Pewnie też kogoś pomęczę z zamówieniami, ale zastanawia mnie czy ktoś na dogo podejmuje się tworzenia całkiem nowego wzoru? Zawsze jak oglądam sklepy, czy tematy to widzę gotowce do wybrania, a nie wszystkie mi się podobają...

Posted

[quote name='aganela']Mam do Was pytanko;) w przyszłości będę szukać skórzanej czerwonej obroży dla DONa( i w miarę korzystnej cenowo najlepiej) jakie firmy polecacie gdzie obroże nie farbują pod wpływem dużej ilości wody?(Tak stało się z moją ostatnią zwykłą obrożą Dino z zoologa,pies przebywa na zewnątrz i lubi deszcz)
Dog Style ;)
W te wakacje mój psi dzieciak ciągle moczy tyłek w jeziorze i nic się z obrożą nie dzieje ;)

Posted

Taksowy bazarek ma być we wrześniu, jeśli dobrze pamiętam to w okolicach 10 ;) Ale spokojnie można do niej napisać na pw, czy by czegoś nie uszyła. Sama się przymierzam do zamówienia szelek, ale poczekam do października, jak już będzie po bazarku, bo nie będe jeszcze roboty dokładać.

Posted

MakeBelieve napisał(a):
@Pestka a aganela nie szuka przypadkiem skórzanej obroży? Bo nigdy nie słyszałam, żeby DS miało skórzane oO

Faktycznie, przeoczyłam ;)

Posted

MakeBelieve napisał(a):
@Pestka a aganela nie szuka przypadkiem skórzanej obroży? Bo nigdy nie słyszałam, żeby DS miało skórzane oO

no właśnie...u mnie w domu jest nakaz,jak skóra to czerwona:) no i wyjątkowo pasuje psowi:)