owczarek'ab Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 przepraszam za off Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu DT, suczki nie ma gdzie trzymać http://www.dogomania.pl/forum/threads/231083-M%C5%82oda-Moka-PILNIE-szukamy-DT Quote
monika15 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Marta_Ares 3 jest najładniejsza wg mnie :) 5 też fajna http://img9.imageshack.us/img9/7936/mg5862h.jpg Te taksówki to normalnie cudeńka:loveu: szczególnie 7 i 9 od lewej:loveu: Quote
Kajusza Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 juz dawno nie kupowałam nic dla Wegi ... więc pochwalę się trochę dawniejszymi zakupami ... wszystko taksówki :-) skopiowane z jej galerii: [quote name='Kajusza']a to nasze taksówki: Leon w obroży (w szelkach sesji nie miał jeszcze ;-) ) i Wegetka: czerwone kwiatki: i żółte kwiatki: stwierdzam, że wybrać obroże dla chłopaka jest o wiele trudniej ;-) Quote
Onomato-Peja Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Taks miała ostatnio jakiś bazarek czy jak? Quote
aganela Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Mam do Was pytanko;) w przyszłości będę szukać skórzanej czerwonej obroży dla DONa( i w miarę korzystnej cenowo najlepiej) jakie firmy polecacie gdzie obroże nie farbują pod wpływem dużej ilości wody?(Tak stało się z moją ostatnią zwykłą obrożą Dino z zoologa,pies przebywa na zewnątrz i lubi deszcz) Quote
wilczy zew Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Onomato-Peja napisał(a):Taks miała ostatnio jakiś bazarek czy jak? moje norwegi były szyte na zamówienie na PW Quote
necianeta89 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 wilczy zew napisał(a):moje norwegi były szyte na zamówienie na PW Moje obroże również ;) zdjęcie na modelu pewnie w weekend :) Quote
necianeta89 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Mam jeszcze takie zdjęcia taksówek, przeklejone z wątku taks. Zapomniałam, że mam jeszcze niebieską :diabloti: [quote name='necianeta89']Moja tymczasowiczka, Majcia, wcale nie podobało jej się pozowanie do zdjęć, do ostatniej obroży mamy jeszcze smycz:) Quote
Iwonaaa Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Jakie cudne, wszystkie wszystkie obroże i psiaki wyglądają w nich pięknie!!:loveu: Ja sama musze jakieś obróżki po kupić, bo nic nie mamy. Wszystko wala się gdzieś porozrywane na pół po podwórku. Zabawy psów... :roll: Quote
Gezowa Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Jeeej, są świetne. Podziwiam ludzi, którzy tworzą takie dzieła :loveu: Ja z kolei rozglądam się za w miarę tanimi i ładnymi szelkami dla mojego maleństwa. Pewnie też kogoś pomęczę z zamówieniami, ale zastanawia mnie czy ktoś na dogo podejmuje się tworzenia całkiem nowego wzoru? Zawsze jak oglądam sklepy, czy tematy to widzę gotowce do wybrania, a nie wszystkie mi się podobają... Quote
Iwonaaa Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Podłączam się do pytania, tak żeby obróżka była niepowtarzalna :) Quote
Demowata Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 To może AD, albo DS? Tylko, że AD są trochę drogie. Quote
Pestka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='aganela']Mam do Was pytanko;) w przyszłości będę szukać skórzanej czerwonej obroży dla DONa( i w miarę korzystnej cenowo najlepiej) jakie firmy polecacie gdzie obroże nie farbują pod wpływem dużej ilości wody?(Tak stało się z moją ostatnią zwykłą obrożą Dino z zoologa,pies przebywa na zewnątrz i lubi deszcz) Dog Style ;) W te wakacje mój psi dzieciak ciągle moczy tyłek w jeziorze i nic się z obrożą nie dzieje ;) Quote
omry Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Już się przestraszyłam, że przegapiłam bazarek.. Jak jakiś będzie to dajcie, proszę, znać :) Quote
rashelek Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Taksowy bazarek ma być we wrześniu, jeśli dobrze pamiętam to w okolicach 10 ;) Ale spokojnie można do niej napisać na pw, czy by czegoś nie uszyła. Sama się przymierzam do zamówienia szelek, ale poczekam do października, jak już będzie po bazarku, bo nie będe jeszcze roboty dokładać. Quote
MakeBelieve Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 @Pestka a aganela nie szuka przypadkiem skórzanej obroży? Bo nigdy nie słyszałam, żeby DS miało skórzane oO Quote
Pestka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 MakeBelieve napisał(a):@Pestka a aganela nie szuka przypadkiem skórzanej obroży? Bo nigdy nie słyszałam, żeby DS miało skórzane oO Faktycznie, przeoczyłam ;) Quote
aganela Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 MakeBelieve napisał(a):@Pestka a aganela nie szuka przypadkiem skórzanej obroży? Bo nigdy nie słyszałam, żeby DS miało skórzane oO no właśnie...u mnie w domu jest nakaz,jak skóra to czerwona:) no i wyjątkowo pasuje psowi:) Quote
MakeBelieve Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 a dlaczego akurat skóra? :) większość będzie się szybko niszczyć i farbować psu sierść... Quote
Bobryna Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='aganela']no właśnie...u mnie w domu jest nakaz,jak skóra to czerwona:) no i wyjątkowo pasuje psowi:) Może podszyta od środka skórą nie farbowałaby? Taka jak woza (tylko to już większy wydatek), champion http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=4411&cat=124 lub na allegro http://allegro.pl/super-obroza-podwojna-skora-producent-i2584215645.html Quote
DomixX Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Co sądzicie o takiej szerokości na nim? Dopiero co założona i kłaczki jeszcze nie zdążyły przykryć :evil_lol: Quote
Iwonaaa Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ja bym wzięla trochę cieńszą, ale jest ok. Quote
Demowata Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Jest ok, ale nie powinnaś ją troszkę zmniejszyć? :evil_lol: Quote
Recommended Posts