Tepes Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 no no bardzo fajnie;) chyba duzo jasnych kudlow nie bylo nie bo tak odwlaszalach je:evil_lol: no kurde juz nie umiem doczekac sie az ezy dogi dostepne beda a tata z domu mnie wywali:D Quote
BobowitaMW Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Piękny ten rogz!!! :loveu: Dawno żaden wzorek mnie tak nie zachwycił! Gdzie go kupiłaś? Quote
Lucky. Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 To jest rogz limitowany . Kupiła go od Kasi i Riki . Możesz go chyba kupić na pełne misce . ale nie wiem czy jeszcze jest . Quote
BobowitaMW Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Lucky. napisał(a):To jest rogz limitowany . Kupiła go od Kasi i Riki . Możesz go chyba kupić na pełne misce . ale nie wiem czy jeszcze jest . O, dzięki za info :) Sprawdziłam, mają jeszcze. Tylko ta cena... 60zł... :-o Nigdy! :evil_lol: Quote
gops Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 BobowitaMW napisał(a):O, dzięki za info :) Sprawdziłam, mają jeszcze. Tylko ta cena... 60zł... :-o Nigdy! :evil_lol: za jakosc i wyglad sie placi ;D zartuje :) rzeczywiscie przesada Quote
Ania&Psy Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jakość? 8) Kupiłam rogza łańcuszkowego, raz się zamoczył (i to nie było pływanie, tylko pies biegał sobie brzegiem morza) i cały zardzewiał - psia kryza też. Ja dziękuję za taką jakość w tej cenie. Quote
Kateczka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 o kurcze :) we fiolecie...zółtą limitowaną widziałam na all za 30 coś :) ale fiolet jest fajniejszy :D Quote
gops Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ania&Psy napisał(a):Jakość? 8) Kupiłam rogza łańcuszkowego, raz się zamoczył (i to nie było pływanie, tylko pies biegał sobie brzegiem morza) i cały zardzewiał - psia kryza też. Ja dziękuję za taką jakość w tej cenie. zalezy my mamy kilka i oprocz zrdzewiajacych kolek jest wszystko okey no i ladnie wygladaja Quote
Marta_Ares Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 z moim lancuszkiem nad morzem tez sie nic nie działo... hmm ciekawe od czego to zalezy, dziekuje :):) ja juz na ten fiolecik sie od dawna czailam, sliczna jest :) na allero sa na pewno tansze, bez ID :P Quote
BobowitaMW Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 gops napisał(a):za jakosc i wyglad sie placi ;D zartuje :) rzeczywiscie przesada W sumie racja. ;) Chociaż moja suka nosi już 2 lata tą samą obrożę z Trixie i nic się nie dzieje :) Jedynie kolor trochę się zmienił (ściemniała), ale to od licznych jeziorno-bagiennych kąpieli (he he, uroki posiadania spaniela :loveu:). A obroża ta nie kosztowała bynajmniej 60zł ;) Na Rogza jakiegoś czaję się od dawna, ale bardzo mało wzorów mi się podoba. A ceny jeszcze mniej mi się podobają :eviltong: Marta_Ares napisał(a): dziekuje :):) ja juz na ten fiolecik sie od dawna czailam, sliczna jest :) na allero sa na pewno tansze, bez ID :P O właśnie! Niezastąpione Allegro :razz: Muszę tam zajrzeć. ID nie potrzebuję - mam 4 QuickTagi :eviltong: A moje Rude + fiolecik, no fajnie by wyglądała, no :loveu: Quote
Lucky. Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Hehe - Gosia a jakie rogzy ci się podobają ? Do mnie idzie red dingo i rogz :loveu: Jak myślicie, jak mogę rude by wyglądało w lupinie meadow ? Quote
BobowitaMW Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ada - niestety z nazw nie znam. ;) Ale myślę, że wytrawni obróżkowicze po opisach poznają :) 1. ten fioletowy limited edition 2. brązowy/czekoladowy w kwiaty (chyba choco feminine się nazywa, tak?) 3. wzorek w drut kolczasty (POMYSŁ jest rewelacyjny, ale nie wiem, czy założyłabym to psu na szyję :evil_lol:) 4. biało-różowy w kostki (tylko nie jestem pewna, czy to Rogz, czy Trixie :oops:) i to chyba wszystkie :) Przynajmniej z tych, które widziałam. Tzn. są też inne ładne Rogzy. Ale dla mnie ładna obroża to trochę za mało, żeby ją kupować os razu. Kupię tylko to, co mnie naprawdę zachwyci. :) Quote
Onomato-Peja Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 2 to choc feminine 3 barbed wire ( miałam, super jest, chyba jeszcze raz zainwestuję ; P) 4 Ice cream bone Quote
BobowitaMW Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Onomato-Peja napisał(a):2 to choc feminine 3 barbed wire ( miałam, super jest, chyba jeszcze raz zainwestuję ; P) 4 Ice cream bone O, dzięki :) Postaram się zapamiętać. :)Poprawiłam też tą choco feminine. :) Mówisz, że "kolczatka" fajna? No to może się zastanowię :razz: Quote
Marta_Ares Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 ja dzisiaj tą "kolczatke" w zoologu oglądałam, polzacisk, fajnie wygląda :0 ale cena juz mniej mi sie podobała... 48zł Quote
Onomato-Peja Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Aż żałuję, że go sprzedałam, świetny był. Mogę wkleić kilka zdjęć Atosa w nim jak znajdę. Quote
BobowitaMW Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Onomato-Peja napisał(a):Aż żałuję, że go sprzedałam, świetny był. Mogę wkleić kilka zdjęć Atosa w nim jak znajdę. O, byłoby fajnie :) Ciekawa jestem jak na psiaku wygląda ta "kolczatka XXIw" ;) Quote
Marta_Ares Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 a no niestety dla mnie tez zdecydowanie za wysokie ;/ dlatego czatuje na allegro/ dogo na okazje :D mam tylko 2 nowe, jeszcze po starych cenach 32zł i 28zł Quote
Recommended Posts