Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielkie dzięki za wszystkie podpowiedzi :) Chyba zdecyduję się na fiolet. Żółty trochę za jasny, czerwonego nie lubię :eviltong: Rozważę jeszcze pomarańczowy, ale przy takim brudasie bardziej chyba fiolet

WHWT - to myślę, że będą ok :)

Posted

Chciałam zapytać czy ktoś z was ma może obrożę Furkidz Active ?
Wydają się fajne, ale czy w praktyce też takie są ? No i najważniejsze czy są wytrzymałe ?

Posted

[quote name='Lonley']Chciałam zapytać czy ktoś z was ma może obrożę Furkidz Active ?
Wydają się fajne, ale czy w praktyce też takie są ? No i najważniejsze czy są wytrzymałe ?[/QUOTE]

Podbijam. Czy wyrywają sierść? czy farbują?

Suka uwielbia pływać, ma białą kryzę i dotychczas kupowane obroże zawsze trochę farbowały ;/

Posted

[quote name='klaki91']Podbijam. Czy wyrywają sierść? czy farbują?

Suka uwielbia pływać, ma białą kryzę i dotychczas kupowane obroże zawsze trochę farbowały ;/[/QUOTE]

2 tyg moje dziewczyny moczyly sie w nich w adriatyku na przemian z gumowymi rogzami i wszystko jest ok poza tym, ze sa slone.

Posted

[quote name='Lonley']Chciałam zapytać czy ktoś z was ma może obrożę Furkidz Active ?

Wydają się fajne, ale czy w praktyce też takie są ? No i najważniejsze czy są wytrzymałe ?[/QUOTE]

Mój 43 kg pies spokojnie chodzi w ich L 3 cm i daje rade.

Posted

[quote name='Voute']No własnie mamy już sporo zielonych rzeczy ;) Rudemy w zielonym najlepiej, no ale nie mogę mieć wszystkiego w jednym kolorze :eviltong: Myślałam nad niebieskim, ale mojemu psu tak średnio w tym kolorze i nic innego nie umiem wymyślić :shake:[/QUOTE]
Fajnie rude psy wyglądają w czerwonym. :loveu: To może jakiś wzorek z czerwonym tłem i czerwony... np.: polar? :razz:

EDIT : Właśnie przeczytałam, że nie lubisz czerwonego. A co myslisz o połączeniu limonki z fioletem? :cool3: Albo żółtego z fioletem?

Posted

[B]Voute [/B]Rudy w fiolecie będzie ładnie wyglądać ;)
Ja mam troszke rudego hehe
[IMG]http://i1070.photobucket.com/albums/u485/domi926/Wakacje/P1320204-1.jpg[/IMG]
Zieleń, limonka też super wygląda :)

Posted

[quote name='westie_justa']To są gekony rogza? jeszcze je można gdzies kupić :evil_lol:?[/QUOTE]

Tak gekko :loveu:
Ja kupowałam w DrPets dystrybutor rogza, zamówiłam e-mailowo, ale już przeszło rok temu.

Posted

[quote name='Demowata']Fajnie rude psy wyglądają w czerwonym. :loveu: To może jakiś wzorek z czerwonym tłem i czerwony... np.: polar? :razz:

EDIT : Właśnie przeczytałam, że nie lubisz czerwonego. A co myslisz o połączeniu limonki z fioletem? :cool3: Albo żółtego z fioletem?[/QUOTE]

[quote name='DomixX'][B]Voute [/B]Rudy w fiolecie będzie ładnie wyglądać ;)
Ja mam troszke rudego hehe

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/view-source:http://i1070.photobucket.com/albums/u485/domi926/Wakacje/P1320204-1.jpg"]http://i1070.photobucket.com/albums/u485/domi926/Wakacje/P1320204-1.jpg[/URL]Zieleń, limonka też super wygląda :)[/QUOTE]

Właśnie chyba wezmę limonkę + fiolet :) Wielkie dzięki za pomoc ;)

Fajny ten Rogz :loveu:

Posted

Pikuś jak na żywo kolorki bo walaśnie takie połączenie strasznie mi się podoba i zastanawiałam się nad szelkami. Bardzo ta zieleń daje po oczach czy dałoby radę "wytrzymać" jakby okalała nie tylko szyjkę?

Posted

[quote name='klaki91']Podbijam. Czy wyrywają sierść? czy farbują?

Suka uwielbia pływać, ma białą kryzę i dotychczas kupowane obroże zawsze trochę farbowały ;/[/QUOTE]

My mamy od maja. Sprawdza się super.

Mam biszkoptowego laba, sierść nie zafarbowana, wytrzymała głupawkę na smyczy więc jak dla mnie OK :)

[B]Marchewkowy[/B] u Nas rozstaw w L-kowych koniczynach: 45, 47,5; 50; 52,5 ;55

Posted

[quote name='Milka__']necianeta89, przepiękna obroża i świetnie pasuje psiakowi! To DS?[/QUOTE]

Furkidz - Monstery, dzięki .

Czekamy na dwie obroże od taks :loveu: Jednak mimo wszystko je lubię najbardziej. Jak i ze względu na estetykę, wykonanie i używalność.

Posted

A w jakim kolorze widziałybyście tak rudego psa? :) przeglądam rogz i furkidz i juz sama nie wiem.
Może ma ktoś lisowatego rudzielca i wie co pasuje?

Czerwień mi sie nie podoba, zresztą się boje ze znowu zafarbuje i trzeba bedzie golic do skóry ;)

Posted

[quote name='klaki91']A w jakim kolorze widziałybyście tak rudego psa? :) przeglądam rogz i furkidz i juz sama nie wiem.
Może ma ktoś lisowatego rudzielca i wie co pasuje?

Czerwień mi sie nie podoba, zresztą się boje ze znowu zafarbuje i trzeba bedzie golic do skóry ;)[/QUOTE]

mam rudego i wg mnie pasuje z furkidz green pearl, niebieska.
ogolnie mój ma tylko obroze niebieska, ciemno zielona i w paseczki od taks ale wzor taki jak furkidz play stripies in lagoon.
mnie sie w nich podoba.

[quote name='chrupcia']Ludzie, jest jakiś bazarek taks ? czy można zamówić u niej na pw akcesoria ? i gdzie można zobaczyć dostępne materiały ?[/QUOTE]

będzie we wrzesniu