omry Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Fiesta, ale Ty urosłaś! :) Cudownie jej w tych kolorkach :) (chcę ją zobaczyć na żywo!) Quote
Pestka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 dance_macabre, wow, Twój rudy w każdym kolorze wygląda świetnie! Czemu ja nie mam rudego psa :hmmmm: Nie miałabym problemu, czy mój kundel będzie wyglądał ładnie w tym kolorze :evil_lol: Quote
AnIeLa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 understandme napisał(a):Dzisiaj przyszła do nas obróżka z DS :multi: dance_macabre napisał(a):Nasze też. akurat przed spacerem:multi: Naszych dalej nie ma :-( Quote
LadyS Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 AnIeLa napisał(a):Naszych dalej nie ma :-( Naszej też :( Quote
Yorkomanka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ktoś tu kiedyś wspominał o kołnierzach ortopedycznych?;) Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Jak myślicie 2cm nie będzie za grubo dla yorka? Mam ochotę na jakiegoś Furkidza, na zaciskowy łańcuszek. Już kiedyś pytałam , ale nie otrzymałam niestety odpowiedzi. Orientujecie się może czy te wymiary obróż zaciskowych z Furkidza są podane po zaciśnieciu czy rozluźnieniu? No i poradźcie jaki wzór dla tego pana :D Quote
motylek1007 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='dance_macabre']Nasze też. akurat przed spacerem:multi: I ruda w obrożach. Niestety pogoda nie dopisała więc zdjęcia takie sobie... ale śliczne te kolory :) [quote name='go|denk@!']Jak myślicie 2cm nie będzie za grubo dla yorka? moim zdaniem tak. Mam psa większego od yorka i 2cm to dla niego max jaki moze mieć. Mniejszego psiaka sobie cięzko wyobrazić w 2cm Quote
evel Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 go|denk@! napisał(a):Jak myślicie 2cm nie będzie za grubo dla yorka? Zrób papierową opaskę i przymierz do psa. To Tobie ma się podobać przede wszystkim ;) Quote
Iza. Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Yorkomanka napisał(a):Ktoś tu kiedyś wspominał o kołnierzach ortopedycznych?;) co to jest ? :O Quote
anetta Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Boom? a co to za Boom? :crazyeye: Lecę do Cię :evil_lol: Quote
omry Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Dla mojej Tori 2 cm to było nic :diabloti: A tu kura w pomarańczu 2,5 :) Quote
Pestka Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Fajnie te Wasze yorki wyglądają w 2cm, a ja się bałam, że mój 7kg Ben będzie w 2/2,5 źle wyglądać :shake: Quote
Pestkaa Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Polećcie jakieś fajne wzory dla tej panienki ... :lol: tutaj w 2 cm Quote
dance_macabre Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Onomato-Peja']W miętowej zdecydowanie najlepiej. Też tak myślę;-) [quote name='Pestka']dance_macabre, wow, Twój rudy w każdym kolorze wygląda świetnie! Czemu ja nie mam rudego psa :hmmmm: Nie miałabym problemu, czy mój kundel będzie wyglądał ładnie w tym kolorze :evil_lol: Nie we wszystkich, w pomarańczu wyglądała by głupio(co mnie strasznie wkurza bo ja chcę nietopry albo pajączki) A do Hachi to właśnie wszystko byle nie za pstrokate. [quote name='Pestkaa']Polećcie jakieś fajne wzory dla tej panienki ... :lol: tutaj w 2 cm Day of bahama albo nietopry od marty Omry kura w pomarańczu słodka:loveu:(w następnym tygodniu albo jaszcze następnym pomyślimy o spotkaniu, masz jeszcze wtedy wakacje?) BBeta skąd ty bierzesz takie ładne psy? Szczylek w zieleni bajka. Quote
omry Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='dance_macabre']Omry kura w pomarańczu słodka:loveu:(w następnym tygodniu albo jaszcze następnym pomyślimy o spotkaniu, masz jeszcze wtedy wakacje?) Kochana, ja całe życie mam wakacje :diabloti: Gorzej z kasą :evil_lol: Ale dogadamy się. Quote
KASIA&TOSIA Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='dance_macabre']Nasze też. akurat przed spacerem:multi: I ruda w obrożach. Niestety pogoda nie dopisała więc zdjęcia takie sobie... a adrtesówki były w komplecie??? Quote
Karro Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 dance_macabre psina świetnie wygląda w kazdej :loveu: Zdjęcia byle jakie, bo pogoda nie dopisała, jak będą lepsze, to dam lepsze ;) Quote
japanisze Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='understandme'] https://lh6.googleusercontent.com/-tPt2_ZB_f1Q/UCTi4XOIJ_I/AAAAAAAABFE/c42WjapxHEs/s640/2.JPG Jaki piękny, piękny Podhalan :loveu: Moje marzenie taki wielkopies :D Quote
dance_macabre Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 KASIA&TOSIA napisał(a):a adrtesówki były w komplecie??? Nie ,nie było. Policzyłam sprzęt rudej 9 obroży(3DS 5Task 1Furkidz) 2smycze(furkidz i task) 2szelki(Task i jakieś czerwone) Patrząc że młoda ma niecałe 5miesięcy a wszystko kupowane dla niej... Quote
Hill. Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nasze łapki. Mają trochę za małą regulację, mam nadzieje, że pies mi w szyi za dużo nie urośnie :) Zatrzask jest trochę za duży, ale ogólnie obróżka bardzo mi się podoba. No i dziękuję, że udało się ją tak szybko zrobić ;) Jutro wyjeżdżamy. Quote
Marchewkowy Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Zaraziłam obrożo-smyczoholizmem właścicieli Tytuska i Prince'a Synek wzbogacił się o komplet RD czerwony :D a teraz czekają na miękkie i lekkie z rogza :) Quote
Recommended Posts