Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sądzicie, że łapki na jakiejś taśmie + eko nadawałyby się na przód do norwegów? Co za tym idzie - mam takie mocno nietypowe pytanie do posiadaczy obróż w łapki - na żywo który kolor tych łapek najbardziej rzuca się w oczy?

Posted

rashelek napisał(a):
Sądzicie, że łapki na jakiejś taśmie + eko nadawałyby się na przód do norwegów? Co za tym idzie - mam takie mocno nietypowe pytanie do posiadaczy obróż w łapki - na żywo który kolor tych łapek najbardziej rzuca się w oczy?

Moim zdaniem różowy, są łapki w dwóch odcieniach różowego. Ja mam je na różowej taśmie i całkiem fajnie to wygląda, bo materiał tak ucięty żeby było widać różowe łapki. Nie wiem czy to przypadek czy tak celowo.
Chyba za dużo razy w tych zdaniach użyłam słowa Różowy:)

Posted

socurek napisał(a):
cała tasiemka z ozdobnym wzorem (a było to rogzette) mi się postrzępiła :(

U mnie też, może nie cała, ale pod regulatorem, zrozumiałabym to gdyby pies jakoś wybitnie ciągnął co u nas nie występuje. Nie mam pojęcia dlaczego tak się stało, wygląda na przetarte. Druga sprawa, wyprałam raz, i wydaje mi się że kolory są mniej intensywne:shake:.
Mamy też starego odkupionego rogz, ten jest nie do zdarcia.
W każdym razie nigdy więcej rogz.

Posted

[quote name='motylek1007']moje w DS :) nie chciały za bardzo pozować. Kolorki mi sie podobają, wykonanie jeszcze bardziej. Pewnie to nie będzie ostatnie zamówienie :)

Super :) Naprawdę świetnie wyglądają :)

Posted (edited)

[quote name='understandme']Dzisiaj przyszła do nas obróżka z DS :multi:
Nasze też. akurat przed spacerem:multi:

I ruda w obrożach. Niestety pogoda nie dopisała więc zdjęcia takie sobie...

Edited by dance_macabre