Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie tylko łańcuszek pordzewiał, a całe okucia. Nie wiem, czy plama na bluzce to to samo, co kilka godzin obroża zamoczona cała w coli, nie znam się.
Coś wymyślę.

Posted

omry napisał(a):
Nie tylko łańcuszek pordzewiał, a całe okucia. Nie wiem, czy plama na bluzce to to samo, co kilka godzin obroża zamoczona cała w coli, nie znam się.
Coś wymyślę.

Jeżeli okucia są zardzewiałe to i tak jej suce nie założysz, więc co Ci zależy ;)

Posted

chrupcia napisał(a):
Jeżeli okucia są zardzewiałe to i tak jej suce nie założysz, więc co Ci zależy ;)

Jest jeszcze opcja z wymianą okuć, ale nie wiem, czy jest sens. Zresztą rozmawiałam z Martą i ona też tak uważa :)
Jutro postaram się coś podziałać. Jak się nie uda to trudno, życie :)

Posted

Taki tam, nic specjalnego. ;)

A przed chwilą listonosz przyniósł naszego ActivDoga. Jest prześliczny. :loveu: I jako właściciel pianki od DS i pianki od AD powiem, że to zupełnie dwie różne rzeczy. ;)

Posted

socurek napisał(a):
Mnie się wydają znośne... ale po cym co się stało z moją 11 mm obrożą pozostał mi lekki niesmak, więc na razie daruję sobie rogza...
a co się stało ?

Posted

Olson napisał(a):

I jako właściciel pianki od DS i pianki od AD powiem, że to zupełnie dwie różne rzeczy. ;)

Opisz proszę jakie są znaczne różnice w materiale, bo tyle tu było wałkowane na tym wątku o tym i nic z tego niewiem :)

Posted

omry napisał(a):
Jest jeszcze opcja z wymianą okuć, ale nie wiem, czy jest sens. Zresztą rozmawiałam z Martą i ona też tak uważa :)
Jutro postaram się coś podziałać. Jak się nie uda to trudno, życie :)

zawsze możesz zamówić nowe sówki ;)

Posted

[FONT=Verdana]Nowy Activdog i "stare" ale jeszcze nie pokazane Furkidzy.

AD[/FONT]

[FONT=Verdana]

[/FONT]

[FONT=Verdana]

[/FONT]

[FONT=Verdana]Słoniki Furkidz[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]
[/FONT]

[FONT=Verdana]Day on Bahama Furkidz[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

Posted

Victoria napisał(a):
Łapki są cuuudneeeeee :loveu:

A ja dzisiaj weszłam do rogza w celu przymierzenia szelek a wyszłam z przepinana czarną miekka smycza kupiona za 35 :cool3:

Heeeejjjjj... ja też chcę taką... szkoda, że u mnie nigdzie nie ma takich promocji :-(

A ja dziś prowizorycznie sprawdziłam swój pomysł z rozdzielaczem i powiem wam, że wstępnie się sprawdza :D dużo wygodniej mi było w ten sposób, niż trzymać dwie plątające się smycze w ręce :) Mała oczywiście się cały czas pląta w swoją smycz, ale myślę, że też trochę inaczej (lepiej) bedzie na taśmowej niż na lince :)

Posted

socurek napisał(a):
Heeeejjjjj... ja też chcę taką... szkoda, że u mnie nigdzie nie ma takich promocji :-(

to nie byla promocja ;]
to po prostu mój wrodzony talent do negocjacji i urok osobisty sprawiły, że pani sama obniżała cenę proporcjonalnie do malejące odległości nas od drzwi :cool3: :lol:

Posted (edited)

drzalka napisał(a):
Opisz proszę jakie są znaczne różnice w materiale, bo tyle tu było wałkowane na tym wątku o tym i nic z tego niewiem :)

Pianka, edit. czerwona, DS:
- jest dość twarda, twardsza od eko-skóry,
- raczej cienka,
- tak jak Marta mówiła - jest to raczej siateczka,
- nie ugina się przy dotyku,
- jest szorstka,
- schnie szybko.

Pianka AD:
- jest wyjątkowo mięciutka, zdecydowanie miększa od eko,
- bardzo delikatna w dotyku,
- jak ją dotykasz czujesz jak się ugina,
- jest dość gruba,
- jest to zdecydowanie pianka.

Oczywiście obydwie to poliester. ;)

Edited by Olson
Posted

teoretycznie od 07.08 jestem na urlopie :eviltong: Ale wyjedziemy dopiero jak wyślemy wszystkie zamówienia :)

nowe zamówienia zostaną zrealizowane dopiero po przyjeździe.

Jeśli chodzi o siateczkę to czarna i czerwona różnią się między sobą.

pajączki